Ζητούν αναπαράσταση του θανάτου του 37χρονου στο σπίτι – τάφο στην Αλιστράτη Σερρών

0
11

Αυτοψία και αναπαράσταση στον τόπο που βρέθηκε θαμμένος ο άτυχος νέος από τη Δράμα, ζητά ο δικηγόρος της οικογένειας.

Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον τρόπο που τα δύο αδέλφια έθαψαν τον Βασίλη Μελενικλή στην αυλή του σπιτιού τους και αφέθησαν ελεύθεροι, προκάλεσαν την οργή και την αγανάκτηση του κόσμου.

Ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας του άτυχου νέου Νίκος Διαλυνάς, ανέφερε στο «Τούνελ» πως μόλις γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, θα πραγματοποιηθεί αναπαράσταση του περιστατικού στο σπίτι των κατηγορουμένων αδερφών.

Ο ίδιος ανέφερε πως η κοινωνία έχει εξοργιστεί με την στάση της Εισαγγελίας στον χειρισμό αυτής της υπόθεσης, τουλάχιστον σε αρχικό στάδιο.

Η έρευνα και οι ανακρίσεις για τις συνθήκες θανάτου, αλλά και για την ταφή του άτυχου νέου, βρίσκονται σε εξέλιξη και θα σχηματιστεί νέα δικογραφία που θα ακολουθήσει τον δρόμο της τακτικής διαδικασίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Μελενικλής εξαφανίστηκε τη Μεγάλη Τρίτη, 3 Απριλίου από την Προσοτσάνη Δράμας, πηγαίνοντας στη Θεσσαλονίκη για ένα ραντεβού με γιατρό.

Πάνω του είχε 2.000 ευρώ και όπως αποδείχθηκε βρέθηκε θαμμένος στην αυλή του σπιτιού δυο φίλων του στην Αλιστράτη Σερρών, δύο μήνες μετά.

Οι δύο φίλοι, κατέθεσαν στην αστυνομία ότι οι τρεις τους έκαναν χρήση ναρκωτικών και ο Βασίλης πέθανε. Πάνω στον πανικό τους αποφάσισαν να τον θάψουν στην αυλή του σπιτιού τους και παρά τη μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό του δεν πήγαν ποτέ στην αστυνομία να πουν τι είχε συμβεί.

Τα δύο αδέλφια συνελήφθησαν, αλλά αφέθηκαν ελεύθερα, καθώς κρίθηκε ότι ο 37χρονος πέθανε από υπερβολική χρήση ναρκωτικών.

Πηγή: anikolouli.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook:

Αφήστε το σχόλιό σας