Ζευγάρι σε πτήση «ενθουσιάστηκε»… λίγο παραπάνω με το ταξίδι του στο Μεξικό!! (Βίντεο)

0
8

«Οι γονείς μου έκαναν ένα ήσυχο ταξίδι μέχρι που μου έστειλαν αυτό το βίντεο» 

 

Ολοένα και περισσότερα είναι πλέον τα περιστατικά που καταγράφονται και σε ερασιτεχνικά βίντεο με επιβάτες αεροπορικών εταιρειών να επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις την ώρα της πτήσης.

Φαίνεται λοιπόν ότι ένα ταξίδι στο Μεξικό μπορεί να έχει και αφροδισιακές ιδιότητες. Μία χρήστης του Twitter δημοσίευσε το βίντεο που, όπως υποστηρίζει της έστειλαν οι γονείς, την ώρα του ταξιδιού τους προς το Μεξικό και δείχνει κάποιους συνεπιβάτες τους να κάνουν σεξ στην τελευταία σειρά των καθισμάτων.

«Οι γονείς μου έκαναν ένα ήσυχο ταξίδι μέχρι που μου έστειλαν αυτό το βίντεο», ανέφερε η Kiley Tully στο tweet με το βίντεο, το οποίο έχει εκατομμύρια προβολές. Οι γονείς της κοπέλας έχουν στρέψει την κάμερα του κινητού τους προς το ξαναμμένο «ζευγάρι» και κατέγραψαν τις περιπτύξεις τους αποτυπώνοντας ταυτόχρονα και τα βλέμματά τους που ήταν γεμάτα αμηχανία.

Όπως αναφέρει και η Daily Mail δεν έχει διευκρινιστεί πότε έγινε αυτό το… ερωτικό ταξίδι προς το Μεξικό. Το ακόμα πιο παράδοξο ωστόσο είναι ότι, όπως ανέφεραν οι γονείς της Tully, ο άνδρας και η γυναίκα που έκαναν σεξ δεν έδειχναν να γνωρίζονται πριν την πτήση.

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας: