Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 9/10

0
15

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Με την Νέα Σελήνη απέναντί σου, όλα μπορεί να γίνουν ευκολότερα, αν βάλεις στην άκρη το πείσμα και τον εγωισμό σου και συνταχθείς με τις βουλές των άλλων. Εξ άλλου, το καλό σου θέλουν κι αυτοί/ες, όπως κι εσύ το δικό τους!

Επιπλέον, ο Δίας στον Σκορπιό σου δίνει τρόπους για να κερδίσεις ή να εξασφαλίσεις περισσότερα και σίγουρα δε βλάπτει να ακούσεις και μια διαφορετική γνώμη, ιδιαίτερα αν κάποιος/α γνωρίζει για το θέμα πολλά περισσότερα από σένα. Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στον Υδροχόο, θα προκύψει θέμα με φίλο ή φίλη, που αυθαιρετεί σε βάρος σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας απέναντί σου σε βοηθά να περάσεις όμορφα, αλλά και να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που σου παρέχουν διευκολύνσεις και όλα τα… καλά! Ίσως, μάλιστα, «μεσολαβήσει» γι’ αυτό η προσωπική σου γοητεία. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σου δίνει το πλεονέκτημα σε μια εργασιακή υπόθεση, ανεξάρτητα με το αν το αξίζεις ή όχι, έχεις όμως κι εσύ δικαίωμα στις εύκολες λύσεις.

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Υδροχόο έχει τον τρόπο να σε «ταράξει», αλλάζοντας τα δεδομένα σε μια υπόθεση που «σε καίει» και δεν αποκλείεται να συγκρουστείς με ένα ισχυρό πρόσωπο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό φροντίζει για την καλοπέρασή σου και δεν είναι σκόπιμο να χάσεις τις ευκαιρίες σου με διλήμματα που δεν οδηγούν πουθενά. Απλά, δράσε και θα έρθουν όλα όπως τα θες! Ακόμα, με τον Δία στον Σκορπιό κατοχυρώνεις εργασιακά δικαιώματα, αλλά και ένα επιπλέον… δικαίωμα στην ξεκούραση και τη χαλάρωση.

Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στον Υδροχόο οι επαφές και οι μετακινήσεις σου αποκτούν έναν πιο «περιπετειώδη» χαρακτήρα, ενώ ένα συγγενικό σου πρόσωπο ή κάποιος γείτονας ενδέχεται να δημιουργήσει πρόβλημα «από το πουθενά».

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τόσο ο Δίας στον Σκορπιό, όσο και η Νέα Σελήνη στον Ζυγό πασχίζουν για την καλοπέραση και τη διασκέδασή σου και το πιθανότερο είναι να περάσεις πολλές όμορφες στιγμές είτε με «σημαίνοντα» είτε με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Καλό είναι όμως να μην μείνεις μόνο στις ευκολίες που σου προσφέρονται και τις κερδισμένες εντυπώσεις, αλλά να εκμεταλλευτείς τη συγκυρία, δρομολογώντας όλα εκείνα που αποτελούν προτεραιότητά σου. Παράλληλα, με τον Άρη στον Υδροχόο, τα οικονομικά σου είναι υπό διεκδίκηση, κι αν θες να κερδίσεις, θα χρειαστεί να ρισκάρεις.

 

ΛΕΩΝ

Ο Δίας στον Σκορπιό ελκύει σημαίνουσες προσωπικότητες στο σπίτι ή το γραφείο σου, ενώ δεν αποκλείεται να «λάμψεις» σε μια γιορτή που γίνεται αλλού. Μπορεί ακόμη να εμπλουτίσεις θεαματικά τον χώρο σου με νέα αποκτήματα. Αλλά και στον έξω κόσμο τα πράγματα πηγαίνουν πρίμα, αφού η Νέα Σελήνη στον Ζυγό συνηγορεί στο να ταξιδέψεις ή απλά να «εξέλθεις», αποκομίζοντας χαρές και οφέλη.

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης απέναντί σου φέρνει πρόσωπα ή καταστάσεις που σε εκνευρίζουν κι εσύ δεν έχεις, παρά να αποσυρθείς στον «θρόνο» σου, μέχρι να περάσει το… κακό!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δίας στον Σκορπιό αναμένεται να εμπλουτίσει την καθημερινότητά σου με περισσότερες επαφές, συζητήσεις ή μετακινήσεις κι ίσως τελικά να σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις κάποιες υποθέσεις σου με τη συνδρομή τρίτων. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό διώχνει μακριά κάθε οικονομικό άγχος σου, εξασφαλίζοντάς σου όσα χρειάζεσαι κι ακόμη περισσότερα.

Παράλληλα, βέβαια, ο Άρης στον Υδροχόο ενδεχομένως να αναδείξει ένα θέμα υγείας και καλό είναι να μην υπερεκτιμήσεις τις αντοχές σου, ενώ αν έχεις ζώα ή φυτά υπό την επίβλεψή σου, προνόησε και για την δική τους ασφάλεια.

Loading...

 

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε «μπολιάζει» με τύχη, με συνέπεια να απευθυνθείς στα σωστά άτομα και να γίνουν πολύ πιο εύκολα οι δουλειές σου. Ίσως, μάλιστα, ο διαμεσολαβητικός ρόλος σου να γίνει το «διαβατήριο» μιας σημαντικής επιτυχίας.

Επιπλέον, ο Δίας στον Σκορπιό ευνοεί τα οικονομικά σου κι είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι που επιθυμείς πολύ. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Υδροχόο σου δημιουργεί ανησυχίες και διλήμματα σχετικά με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, δεν αποκλείεται, δε, να χρειαστεί να διαθέσεις μέρος του αποθεματικού σου για λογαριασμό του.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, προηγείται η καλοπέρασή σου, αφού ο Δίας στο ζώδιό σουφροντίζει για όλα τα υπόλοιπα, διώχνοντας μακριά έγνοιες και σκοτούρες, ίσως, μάλιστα, κερδίσεις κάτι με τη βοήθεια της τύχης. Αλλά και η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να χαλαρώσεις και να κοιμηθείςπερισσότερο, αφήνοντας τον οργανισμό σου να ρυθμίσει μόνος του τις τυχόν δυσαρμονίες.

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Υδροχόο δοκιμάζει την υπομονή σου με καταστάσεις και συμπεριφορές στο σπίτι ή την οικογένειά σου, που σίγουρα δεν είναι της αρεσκείας σου ή διαταράσσουν πάγιες ισορροπίες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό προάγει την κοινωνικότητά σου, με συνέπεια να ξεχάσεις ό,τι σε βασανίζει μέσα σε μια φιλική συντροφιά, ενώ δεν αποκλείεται να κερδίσεις κι έναν καλό φίλο. Επιπλέον, ο Δίας στον Σκορπιό σου προσφέρει την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να αφεθείς σε… έξτρα περιποιήσεις, ενώ θα συμβάλλει και σε εργασιακές διευκολύνσεις.

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Υδροχόο μπορεί να σου ετοιμάζει κάποιο «χουνέρι» στις μετακινήσεις σου, ενώ δε θέλει και πολύ μια διαμάχη με γείτονα ή συγγενή να φτάσει ως τις δικαστικές αίθουσες, λόγω φανατισμού!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στηρίζει τις προσπάθειές σου κι αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω για να επιδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να έχεις το… τέλειο αποτέλεσμα! Επιπλέον, ο Δίας στον Σκορπιό σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα, που θα μπορούσαν να συμβάλλουν σε μια επέκταση των δραστηριοτήτων σου και φαίνεται πως αξίζει να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, αφού θα εισπράξεις τα εύσημα.

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Υδροχόο μπορεί να συμβάλλει σε οικονομικά σκαμπανεβάσματα και μέχρι να ισορροπήσουν τα πράγματα, κράτα… γερά!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Δίας στον Σκορπιό διευρύνει τις προοπτικές σου, ίσως, μάλιστα, λάβεις και μια συγκεκριμένη στήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να «ξεπορτίσεις», αφού εκεί… έξω σε περιμένουν ευχάριστες καταστάσεις και πρόσωπα που διάκεινται θετικά απέναντί σου, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κι ένα μέσο που θα διευκολύνει την καθημερινότητά σου.

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στο ζώδιό σου σε βάζει σε περιπέτειες, ιδίως σε συναισθηματικά θέματα. Δεν αποκλείεται κιόλας κάποια στιγμή να νιώσεις πως «άγεσαι και φέρεσαι» μακριά από τις σταθερές σου.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Δίας στον Σκορπιό σε καλεί να ταξιδέψεις ή να «κυκλοφορήσεις» στον έξω κόσμο, όπου σε περιμένουν πολλά και ενδιαφέροντα, αλλά και… τυχερά, ενώ αν ανησυχείς για τα οικονομικά σου, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό δε θα σε αφήσει παραπονεμένο/η κι ό,τι δεν έχεις, θα σου προσφερθεί από άλλους/ες.

Ίσως, μάλιστα, λάβεις κάτι από μακριά. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Υδροχόο σου «ξεφουρνίζει» δουλειές της τελευταίας στιγμής, με συνέπεια να συμπιεστεί ο ελεύθερος χρόνος σου, όμως είναι πολύ πιο σοβαρά τα όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο σε βάρος σου, γι’ αυτό να επαγρυπνείς!

 

Γιάννης Ριζόπουλος

Αφήστε το σχόλιο σας: