Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 6/11

0
62

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος στον Σκορπιό σε καλεί να είσαι πολύ πιο καχύποπτος/η σε οικονομικά ζητήματα και να μην ενδώσεις ούτε σε κάποιον/α που πρακτικά σε εκβιάζει, «πατώντας» πάνω στην ανάγκη σου, ούτε όμως και στον… πλεονέκτη εαυτό σου, που μπορεί να πάει για τα πολλά, χάνοντας τελικά και τα λίγα! Επιπλέον, μη δεσμευτείς με υποχρεώσεις, στις οποίες θα είναι αδύνατον να ανταποκριθείς μελλοντικά.

Παράλληλα, ο Ουρανός… ξανάρχεται στο ζώδιό σου, ενεργοποιώντας την πιθανότητα μιας ακόμη «στροφής» στην ζωή σου, μέσα από ξαφνικές και αναπάντεχες καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος απέναντί σου σε ωθεί να κάνεις μια νέα αρχή «κόβοντας μαχαίρι» τις πολιτικές που σε έφεραν σε αδιέξοδο, αλλά και τις «τοξικές» σχέσεις. Ίσως, μάλιστα, μάθεις κάτι που θα σε βοηθήσει να πάρεις τη «μεγάλη απόφαση», αφού πολλά είναι αυτά που γίνονται πίσω από την πλάτη σου και αφορούν κυρίως σε μια συνεργασία σου, αλλά το πιο σπουδαίο και ελπιδοφόρο για σένα είναι το να συνειδητοποιήσεις το ποιος/α είσαι και τι θέλεις τελικά.

Παράλληλα, η επιστροφή του Ουρανού στον Κριό μπορεί να συνδυαστεί με την αποκάλυψη ενός «καυτού» μυστικού!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ήλιος στον Σκορπιό σε καλεί να ψάξεις και να βρεις τι κρύβεται πίσω από κάποιες εξελίξεις, αφού φαίνεται ότι κάποιος/α σε κατασκοπεύει ή προσπαθεί να σε χειραγωγήσει. Έχεις όμως κι εσύ τις «άκρες» σου, που μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Επιπλέον, καλείσαι να προβείς σε μια ριζική ανανέωση του εξοπλισμού σου, ενώ ίσως χρειαστεί να πάρεις μια σημαντική απόφαση σε σχέση με την υγεία ή τη διατροφή σου.

Παράλληλα, η επιστροφή του Ουρανού στον Κριό σε… αποδεσμεύει από ιδεοληψίες και «κολλήματα», ανοίγοντας τον δρόμο στην κοινωνική σου απελευθέρωση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος στον Σκορπιό σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που «λύνουν και δένουν» στον τομέα τους, είναι πιθανό όμως αυτό να δημιουργήσει αντιδράσεις σε φίλους/ες κι αγαπημένα πρόσωπα που σε θέλουν… κατά δικό τους! Ίσως, μάλιστα, υπάρξουν υπόγειες «τριβές» και κακεντρεχή σχόλια αλλά σε κάθε περίπτωση εσύ μη «λερωθείς». Επιπλέον, μπορεί να προκύψει κάτι δυσάρεστο στις διαπροσωπικές σχέσεις σου.

Παράλληλα, η επιστροφή του Ουρανού στον Κριό σου ανοίγει νέες επαγγελματικές και κοινωνικές προοπτικές, γι’ αυτό μη διστάσεις να κάνεις το «μεγάλο βήμα».

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος στον Σκορπιό μπορεί να σε φέρει προ τετελεσμένων στα περιουσιακά σου, ίσως, μάλιστα, αποκαλυφθεί κι ένα έντονο παρασκήνιο σε βάρος σου, αλλά… ό,τι έγινε, έγινε και μην επιχειρήσεις να διορθώσεις μια κατάσταση με «μπαλώματα». Επιπλέον, καλείσαι να κάνεις ένα γενναίο ξεκαθάρισμα στον χώρο σου, πετώντας εκείνα που δε χρειάζεσαι πια ή σου φέρνουν δυσάρεστες αναμνήσεις.

Παράλληλα, η επιστροφή του Ουρανού στον Κριό φέρνει ανατροπές και εκπλήξεις στη ζωή σου, αλλά το ζητούμενο είναι να επικεντρωθείς στη βελτίωση του μορφωτικού επιπέδου σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος στον Σκορπιό σε ωθεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν στις επιδιώξεις σου, παρέχοντάς σου πολύτιμες πληροφορίες. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες, από την άλλη πλευρά όμως στην καθημερινότητά σου κινδυνεύεις να εμπλακείς σε κακεντρεχή σχόλια ή σε «τεχνικές παρακολούθησης», που απλά θα σου… μαυρίσουν την ψυχή, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να απέχεις από όλα αυτά.

Παράλληλα, η επιστροφή του Ουρανού στον Κριό αλλάζει ξαφνικά τα οικονομικά δεδομένα σου προς το καλύτερο.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος στον Σκορπιό σε ωθεί να κερδίσεις περισσότερα, ίσως, μάλιστα, σου γίνει μια σχετική πρόταση, φρόντισε ωστόσο η αναβάθμισή σου να μην έχει ένα βαρύ τίμημα ως προς τις ελευθερίες σου, αφού σε «πολιορκούν» κυκλώματα. Αν πάντως είσαι… απλά τυχερός/η, τότε θα ωφεληθείς από μια ζημιά ή απώλεια άλλου/ης. Επιπλέον, μπορεί να σου εκμυστηρευθούν κάτι που θα σε διαφωτίσει πλήρως για τα τεκταινόμενα.

Παράλληλα, η επιστροφή του Ουρανού στον Κριό αλλάζει… δραστικά την άποψή σου για ένα πρόσωπο που αρχικά σε «ξένιζε».

ΣΚΟΠΡΙΟΣ

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου ορίζει μια κρίσιμη καμπή στη ζωή σου κι ίσως πρέπει να προετοιμαστείς για γενναίες αποφάσεις. Αν, πάλι, σου γίνει κάποια πρόταση, μη βιαστείς να την αποδεχθείς, πριν διερευνήσεις προσεκτικά τι μπορεί να κρύβει από πίσω της.

Επιπλέον, καλείσαι να αποκρούσεις μια αυτοκαταστροφική διάθεση ή μια αίσθηση ματαιότητας, που απειλεί να σε κυριεύσει, πολύ περισσότερο που η επιστροφή του Ουρανού στον Κριό λειτουργεί ως «από μηχανής θεός» στα εργασιακά σου και κάποια πράγματα που είχαν «κολλήσει» θα ξαναβρούν τον δρόμο τους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ήλιος στον Σκορπιό σε καλεί να φροντίσεις οτιδήποτε έχει σχέση με την υγεία ή τη διατροφή σου, προλαβαίνοντας ενδεχομένως μια δυσάρεστη εξέλιξη. Το ίδιο ισχύει για ζώα ή φυτά που έχεις υπό την επίβλεψή σου. Επιπλέον, στα εργασιακά σου φαίνεται πως κάποιος/α έχει αποφασίσει για σένα, χωρίς εσένα και μάλλον θα κληθείς να τοποθετηθείς απέναντι σε «τετελεσμένα».

Παράλληλα, η επιστροφή του Ουρανού στον Κριό σου προσφέρει τις εναλλακτικές που χρειάζεσαι στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι αν κάτι δεν σου αρέσει δεν έχεις παρά να το αλλάξεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ήλιος στον Σκορπιό μπορεί να σε φέρει σε επαφή με συμφέροντα και κυκλώματα κι εδώ χρειάζεται μεγάλη προσοχή, ώστε να μη μπλέξεις σε καταστάσεις από τις οποίες δε θα είναι εύκολο να αποτραβηχτείς. Ίσως, πάλι, σου ζητηθεί να συμμετάσχεις σε μια προσπάθεια όπου τα πράγματα δεν είναι τόσο «αθώα», όσο φαίνονται. Επιπλέον, ενδέχεται να μάθεις κάτι δυσάρεστο για ένα φίλο ή μια φίλη.

Παράλληλα, η επιστροφή του Ουρανού στον Κριό ενδεχομένως να συνδυαστεί με μια αλλαγή διαρρύθμισης στον χώρο σου ή μια ξαφνική μεταβολή στο περιουσιακό σου καθεστώς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος στον Σκορπιό σε καλεί να επικεντρωθείς στην καριέρα σου, όπου κάτι «ύποπτο» συμβαίνει, ίσως, μάλιστα, βρεθείς σε ένα πεδίο σύγκρουσης μεγάλων συμφερόντων, μπαίνοντας σε δίλημμα για το αν τελικά θα αποκαλύψεις τις «βρώμικες» συναλλαγές ή απλά θα… εξαγοράσεις τη σιωπή σου, ύστερα από μια διόλου ευκαταφρόνητη πρόταση που θα σου γίνει και μάλλον θα σε αιφνιδιάσει.

Παράλληλα βέβαια, η επιστροφή του Ουρανού στον Κριό θα σου φέρει ένα έκτακτο ταξίδι ή μια νέα γνωριμία που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον με τις… τρέλες της!

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ήλιος στον Σκορπιό σε θέλει πιο υποψιασμένο/η σε σχέση με «στημένες» καταστάσεις ή υπονομευτικές πρακτικές στο περιβάλλον σου, αλλά και για ένα νομικό ζήτημα, που κρύβει παγίδες. Επιπλέον όμως, ευνοεί την έρευνα σε όλα τα επίπεδα, ίσως, μάλιστα, πέρα από τις καθαρά επιμορφωτικές δραστηριότητές σου, «ξεσκεπάσεις» τελικά ένα κύκλωμα που δρα υπογείως.

Παράλληλα, ο Ουρανός περνώντας στον Κριό σε καλεί να μην ποντάρεις πλέον τα χρήματά σου στα «σίγουρα», αφού έτσι θα τα… χάσεις, αντίθετα κυνήγησε την έκπληξη και θα δικαιωθείς!

Γιάννης Ριζόπουλος

Αφήστε το σχόλιο σας: