22.1 C
Drama
Δευτέρα, Μάιος 20, 2019

Αρχική Ζώδια Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 5/2

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 5/2

- Διαφήμιση -

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο προάγει το φιλελεύθερο πνεύμα σου και σε φέρνει πιο κοντά σε άτομα που δεν έχουν “κολλήματα” και μπορεί να αποδειχθούν συνοδοιπόροι στην ζωή σου, ακόμη κι αν αρχικά σε ξενίζουν! Στον αντίποδα ωστόσο, ενδέχεται να εκπλαγείς δυσάρεστα από την αντίδραση ενός “δικού σου” ανθρώπου.

Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη καθιστά πιθανό ένα ταξίδι ή την συμμετοχή σου σε ένα εγχείρημα που απευθύνεται στο κοινό. Υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να αναλωθείς σε συζητήσεις “περί ανέμων και υδάτων”!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σου συνιστά να αλλάξεις κάποια πράγματα στον χώρο σου αλλά και να μην θεωρείς τίποτα σαν δεδομένο στην καριέρα ή την κοινωνική σου ζωή σου, αφού σήμερα τον πρώτο λόγο έχουν οι εκπλήξεις και οι… εξαιρέσεις! Αυτό σημαίνει πως είναι κατάλληλη ημέρα για να απευθυνθείς σε ισχυρά πρόσωπα που θεωρούνται δυσπρόσιτα ή ιδιότροπα, αντίθετα όμως ενδέχεται να εκπλαγείς δυσάρεστα από κάποιον/α που είχες δεδομένη την υποστήριξή του/της.

Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια σημαντική οικονομική επιτυχία ή βοήθεια.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί οτιδήποτε σχετίζεται με την επιμόρφωση σου σε ειδικά θέματα «για λίγους» και ίσως έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις έναν ιδιαίτερο κύκλο σπουδών ή να βελτιώσεις την τεχνική κατάρτιση σου. Επιπλέον μπορεί να προκύψει ένα έκτακτο ταξίδι αλλά και να αιφνιδιαστείς ευχάριστα από άτομα που έχουν ανάλογες αναζητήσεις με τις δικές σου.

Παράλληλα, ο Δίας απέναντί σου αυξάνει τον δείκτη αποδοχής σου και σου δίνει πρόσβαση σε άτομα με τα οποία υπάρχουν πολλά περιθώρια συνεργασίας, καλό είναι όμως να γίνεις κι εσύ πιο συγκεκριμένος σε σχέση με αυτά που ζητάς, για να μην γίνετε “ο πύργος της Βαβέλ”!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να βελτιώσει με μάλλον απροσδόκητο τρόπο τις οικονομικές σου προοπτικές, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή πολύ ιδιαίτερο. Αν όμως νοιώθεις βολεμένος/η στην σιγουριά σου, τότε κάτι απροσδόκητο θα ταράξει την ηρεμία σου, αναγκάζοντάς σε να αναθεωρήσεις την πολιτική σου.

Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη ευνοεί τα εργασιακά σου κι είναι πιθανό να διευρύνεις ακόμη περισσότερο τις προοπτικές σου, σε καλεί ωστόσο να ελέγξεις την διατροφή σου αφού είναι εύκολο να πάρεις κιλά.

 

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη απέναντί σου σε βοηθά να αναδείξεις τα πιο πρωτοποριακά σου στοιχεία, κατακτώντας μια θέση ή έναν στόχο που πραγματικά σου αξίζει και επιπλέον σε εξιτάρει. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να διαταράξει μια τρέχουσα συνεργασία σου, η οποία δεν έχει να σου προσφέρει πια τίποτε το καινούριο.

Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να… το ρίξεις έξω, δείχνοντας το ενδιαφέρον και την αγάπη σου για όσα πρόσωπα σου έχουν σταθεί επανειλημμένα αλλά και για… άλλα που απλά σου κινούν την περιέργεια!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο τείνει να αλλάξει το τοπίο στα εργασιακά σου και οφείλεις να είσαι ανοικτός/η σε διαφορετικές απόψεις ή νέες εφαρμογές και κυρίως να ξεπεράσεις τον όποιο φόβο σου απέναντι στο καινούριο, ώστε να καρπωθείς τα καλά των αλλαγών! Επιπλέον, καλείσαι να υιοθετήσεις μια νέα θεραπευτική συνταγή με τις ξεχωριστές δυνατότητες της τεχνολογίας.

Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη σε βοηθά να καλύψεις και με το παραπάνω τις ανάγκες του σπιτιού ή της οικογένειάς σου, ενώ συμβάλλει θετικά και σε μισθώσεις ή περιουσιακά θέματα.

 

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σε φέρνει πιο κοντά σε “περίεργους” τύπους, που ξεχωρίζουν για τα ιδιαίτερα ταλέντα τους αλλά και τις παραξενιές τους. Σε σχέση όμως με τις ήδη υπάρχουσες γνωριμίες σου, το πιθανότερο είναι να συμβούν πράγματα που θα σε εκπλήξουν αρνητικά.

Παράλληλα, με την συνδρομή του Δία στον Τοξότη, η ημέρα αναμένεται να είναι πλούσια σε επαφές και μετακινήσεις, από τις οποίες όλο και κάτι καλό θα βγει, είτε πρόκειται για μια σημαντική πληροφορία, είτε για μια γνωριμία. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις ένα μέσον ή εργαλείο που θα “σου λύσει τα χέρια”.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να είσαι πιο ανοικτός/η στην διαφορετικότητα αλλά και πιο πρόθυμο/η να προβείς σε αλλαγές ή απλά να τις… αποδεχθείς, είτε στο σπίτι, είτε στο γραφείο σου. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να επιδιώξεις μια συμφωνία ή συνεργασία με ένα άτομο που δεν κινείται στην σφαίρα των συνηθισμένων επιλογών σου.

Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη στρέφει το ενδιαφέρον σου και στο… πως θα αποκτήσεις όλα αυτά που σου λείπουν κι εδώ είναι που θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμη μια έρευνα αγοράς, έχει σημασία ωστόσο το από πού θα αντλήσεις τις πληροφορίες σου, αφού λέγονται και πολλές… υπερβολές!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να δημοσιοποιήσεις τις πιο «αιρετικές» ιδέες σου, ίσως μάλιστα έρθεις σε επαφή με ένα «ιδιόμορφο» άτομο, που σε καταλαβαίνει. Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις μια είδηση που θα σε εκπλήξει ευχάριστα ή να κάνεις ένα έκτακτο ταξίδι, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι, που δίνει στις επικοινωνιακές δυνατότητές σου μια… άλλη διάσταση!

Παράλληλα, ο Δίας στο ζώδιό σου, έχεις το “κοκαλάκι της νυχτερίδας” και μπορεί να πετύχεις πολλά με σύμμαχο την τύχη σου, φρόντισε μόνο να απλώσεις μέχρι εκεί που φτάνεις!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να φέρει εκπλήξεις στα οικονομικά σου και τα καλά νέα είναι πως θα έχεις ένα ανέλπιστο κέρδος ή θα ξεμπλοκάρει απρόσμενα μια πηγή χρηματοδότησης. Από την άλλη πλευρά όμως μια “δεδομένη” πηγή εσόδων θα πάψει να υφίσταται προσωρινά!

Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη σε καλεί να ξεκουραστείς και να μείνεις για λίγο μόνος/η, αφήνοντας στην άκρη κάποιες από τις δουλειές σου, αφού αν δεν είσαι εσύ καλά θα πάνε όλα πίσω. Επιπλέον δεν πρέπει να αγνοήσεις ένα σημαδιακό όνειρο ή ένα μήνυμα από το… υπερπέραν!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει… ακόμη πιο επιρρεπή στις εκπλήξεις ή τις ανατροπές και καλώς συμβαίνει αυτό αφού είναι ο δικός σου τρόπος για να φτάσεις σε μια επιτυχία. Φαίνεται μάλιστα πως θα τύχεις μιας απροσδόκητης αποδοχής, από άτομα που γενικότερα θεωρούνται δύσκολα ή ιδιότροπα.

Αντίθετα μια συντηρητική «γραμμή» πλεύσης δεν έχει σοβαρές πιθανότητες επιτυχίας. Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη θα συμβάλλει στην διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου, ίσως μάλιστα γνωρίσεις κάποιον/α, που είναι «στα μέσα και στα έξω» και θα σου ανοίξει πολλές “πόρτες”!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει αποκαλύψεις, που ναι μεν θα σε “σοκάρουν”, από την άλλη πλευρά όμως θα σου δώσουν μια καθαρή εικόνα για τις εξελίξεις. Επιπλέον μπορεί να λάβεις μια μυστική βοήθεια, από εκεί που δεν το περιμένεις, στον αντίποδα όμως ένα άτομο της εμπιστοσύνης σου δεν θα φερθεί σωστά.

Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη επιδρά θετικά στα επαγγελματικά σου και δεν αποκλείεται να αναδειχθεί ένα σπουδαίο έργο σου, σε κάθε περίπτωση όμως θα χρειαστεί να κάνεις κι εσύ κάτι για αυτό επικοινωνιακά, αφού οι καλές ή όχι δημόσιες σχέσεις σου είναι ο καθοριστικός παράγοντας της επιτυχίας σου.

 

Γιάννης Ριζόπουλος

Top 10