25.5 C
Drama
Κυριακή, Μάιος 26, 2019

Αρχική Ζώδια Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 4/12

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 4/12

- Διαφήμιση -

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ο Δίας στον Τοξότη συμβάλλει στην διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου και ανοίγει «πόρτες», τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό. Πέρα όμως από τα τυχερά συναπαντήματα, είναι πιθανό να λάβεις μια ευχάριστη είδηση ή να κάνεις ένα διασκεδαστικό ταξίδι.

Παράλληλα οι τρεις πλανήτες στον 8ο ηλιακό οίκο σου, φέρνουν μια κινητικότητα στα οικονομικά σου, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι θετικό για σένα, είτε ψάχνεις για χρηματοδότη, είτε επιθυμείς να ρυθμίσεις χρέη και παλιές οφειλές σου, με άμεση συνέπεια να απελευθερωθεί και η αγοραστική σου δύναμη.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να αυξήσεις το εισόδημα σου κι ίσως να εξασφαλίσεις πολλά περισσότερα από όσα υπολόγιζες αρχικά, αν κινηθείς ποντάροντας περισσότερο στην τύχη σου, παρά στις ικανότητές σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να «τερματίσεις» τον καταναλωτισμό σου ή να κεράσεις… κόσμο και κοσμάκη με αφορμή μια χαρά που θα πάρεις!

Παράλληλα με τρεις πλανήτες απέναντί σου θα σου δοθεί η ευκαιρία να εμψυχώσεις κόσμο αλλά και να εμψυχωθείς εκεί που κάτι… φοβάσαι και πιστεύεις πως δεν θα τα καταφέρεις!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίας στον Τοξότη σε ενθαρρύνει να διευρύνεις τον κύκλο των επαφών σου κι ίσως σου δώσει την ευκαιρία να συνάψεις μια συμφωνία ή να βάλεις τα θεμέλια μιας συνεργασίας, που έχει όλα τα εχέγγυα για να πετύχει. Κι εδώ θα χρειαστεί απλά να ακολουθήσεις τον… εύκολο δρόμο, αφού ακόμη κι αν φαινομενικά δεν υπάρχουν οι συνθήκες μιας επιτυχίας του γούστου σου, αυτή θα έρθει στην συνέχεια.

Παράλληλα οι τρεις πλανήτες στον 6ο ηλιακό οίκο σου, θα σου «ανοίξουν» ποικίλες εργασίες αλλά με το καλό κλίμα που υπάρχει όλα θα γίνουν όπως τα θες και δεν υπάρχει ουδείς λόγος ανησυχίας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δίας στον Τοξότη ευνοεί τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες, παρέχοντας σου την δυνατότητα να αξιοποιήσεις γνωριμίες και επαφές, πρόθυμες να σε βοηθήσουν, χωρίς μάλιστα να ζητήσουν σπουδαία ανταλλάγματα. Μπορεί όμως απλά να χαρείς τα καλά μιας άδειας, που θα σου δώσει πολύ περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να τον κάνεις ότι θέλεις.

Παράλληλα, με τρεις πλανήτες στον 5ο ηλιακό οίκο σου, η προσωπική σου ζωή αποκτά μια νέα διάσταση, με τα ευχάριστα να υπερτερούν αισθητά των… άλλων, ίσως μάλιστα να πάρεις μια χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο!

 

ΛΕΩΝ

Ο Δίας στον Τοξότη σε φέρνει πιο κοντά με τα πρόσωπα που αγαπάς κι ίσως αυτό να σου αρκεί για να νοιώσεις ευτυχής! Ίσως μάλιστα να βρεθείς σε μια διασκεδαστική παρέα, μην χαλάσεις όμως το καλό κλίμα με αφορμή κάποιο «χωρατό» που δεν είναι της αρεσκείας σου, αφού δεν υπάρχει κακή πρόθεση. Επιπλέον, σε «προικίζει» με μια τύχη, που μπορείς να εξαργυρώσεις και στα οικονομικά σου.

Παράλληλα, οι τρεις πλανήτες στον 4ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να φέρουν νέα δεδομένα στο σπίτι ή την οικογένειά σου αλλά μην ανησυχείς αφού ότι κι αν γίνει θα σου βγει τελικά σε καλό.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Δία στον Τοξότη πρέπει… επιτέλους να πάψεις να «ψειρίζεις» τα πράγματα και να αφεθείς σε πιο χαλαρές στιγμές. Αν μάλιστα σε δυσκολεύει ή σε προβληματίζει κάτι το πιθανότερο είναι να σου δοθεί η λύση από ένα οικείο σου πρόσωπο. Επιπλέον, ευνοείται κάθε δραστηριότητα που αφορά στο σπίτι και την οικογένεια σου, ενώ δεν αποκλείεται να παραστείς σε μια γιορτή.

Παράλληλα, με τρεις πλανήτες στον 3ο ηλιακό οίκο σου θα αυξηθούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, ωστόσο αυτά που υποψιάζεσαι για πρόσωπα και πράγματα μπορεί να έχουν βάση.

 

ΖΥΓΟΣ

Loading...

Ο Δίας στον Τοξότη σε βοηθά να «κερδίσεις» τους άλλους με την φυσική σου παρουσία ή τον τρόπο που επικοινωνείς. Επιπλέον μπορεί να σου φέρει μια ευχάριστη είδηση ή να συμβάλλει σε ένα ευχάριστο ταξίδι, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις και κάτι «σούπερ» που θα κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητά σου.

Παράλληλα με τρις πλανήτες στον 2ο ηλιακό οίκο σου, όσο εύκολο είναι να σου χαριστεί κάτι ή να αποκομίσεις ένα σημαντικό κέρδος χωρίς να κοπιάσεις ιδιαίτερα, άλλο τόσο είναι να βοηθήσεις κόσμο που βρίσκεται σε ανάγκη, κερδίζοντας σε ηθική… ανάταση!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δίας στον Τοξότη θα σε βοηθήσει είτε να αυξήσεις το εισόδημα σου, είτε να λάβεις βοήθειες σε είδος. Από την άλλη πλευρά βέβαια, δεν αποκλείεται να προβείς σε σπατάλες ή να δανειστείς χρήματα που στην πραγματικότητα δεν χρειάζεσαι αλλά αν είναι να περάσεις καλά τότε… χαλάλι σου!

Παράλληλα, οι τρεις πλανήτες στο ζώδιο σου σε κάνουν αρκετά πιο κοινωνικό/η και δημιουργικό/η, με την θετική σου «αύρα» να περνά και στους άλλους, κάνοντας την ζωή όλων πιο εύκολη. Όσο για την… πατροπαράδοτη καχυποψία σου, ας μείνει μόνον για τις δουλειές κι όχι για τα προσωπικά σου!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δίας στο ζώδιό σου σε βοηθά να περάσεις «σούπερ», φθάνοντας τελικά σε ένα αίσθημα ικανοποίησης και πληρότητας. Ίσως βέβαια να… ενοχλήσεις και κάποιους/ες με τις υπερβολές σου αλλά τελικά σε όποιον/α αρέσεις! Επιπλέον, είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα ισχυρό πρόσωπο που θα σου «τάξει» πολλά, εσύ όμως πάρε τα λίγα που σου δίνει άμεσα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Παράλληλα με τρεις πλανήτες στον 12ο ηλιακό οίκο σου, φαίνεται πως χρειάζεσαι ξεκούραση και… ολίγη από απομόνωση για να έρθεις «στα ίσα σου», ιδιαίτερα αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δίας στον Τοξότη σου παρέχει την αναγκαία προστασία από ενδεχόμενους κινδύνους και σε κάνει γνώστη κάποιων μυστικών, αν όμως έχεις κάτι να κρύψεις, το πιθανότερο είναι να δημοσιοποιηθεί, φέρνοντάς σε τελικά σε αμηχανία. Επιπλέον, ευνοείσαι στα εργασιακά σου κι αν ψάχνεις για δουλειά το πιθανότερο είναι να βρεις κάτι που θα σου αρέσει.

Παράλληλα, οι τρεις πλανήτες στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε καλούν να αξιοποιήσεις μια φιλική βοήθεια ή το πλεονέκτημα που σου δίνει η συμμετοχή σου σε μία ομάδα ή κάποιον σύλλογο, αφήνοντας στην άκρη τους ενδοιασμούς σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Δία στον Τοξότη ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να σου προσφέρει λύσεις και διεξόδους, που δυσκολεύεσαι ή… αρνείσαι να δεις από μόνος/η σου, ενώ ανάλογα επωφελής μπορεί να αποδειχθεί και η υποστήριξη ενός συλλογικού φορέα. Δεν έχεις λοιπόν παρά να «ξανοιχτείς» κοινωνικά, προσδοκώντας τα καλύτερα!

Παράλληλα, με τρεις πλανήτες στον 10ο ηλιακό οίκο σου, έχεις όλα τα εχέγγυα για να προβληθείς ή να προχωρήσεις στα επαγγελματικά σχέδιά σου κι όσο πιο πολύ πιστέψεις στις δυνατότητές σου, τόσο πιο εύκολα θα συμβεί το… θαύμα!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Δίας στον Τοξότη σε προικίζει με τύχη και συμβάλλει σε «υψηλές» γνωριμίες, κάνοντας αρκετά πράγματα πολύ πιο εύκολα. Και μην υποτιμάς καθόλου τις «εύκολες λύσεις», αφού μέσα από αυτές θα σου ανοίξουν «ως διά μαγείας» και δρόμοι ή «πόρτες», που σε… παίδεψαν στο παρελθόν!

Παράλληλα, με τρεις πλανήτες στον 9ο ηλιακό οίκο σου ενδέχεται να ταξιδέψεις ή μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις, ενώ δεν αποκλείεται να μυηθείς σε κάτι καλλιτεχνικό ή μυστηριακό. Επιπλέον, αναμένεται να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου αλλά και τον εξοπλισμό σου σε αξεσουάρ.

 

Γιάννης Ριζόπουλος

Top 10