25.4 C
Drama
Τρίτη, Μάιος 21, 2019

Αρχική Ζώδια Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 15/1

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 15/1

- Διαφήμιση -

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου βάζει απέναντι τα «θέλω» και τα «πρέπει» σου κι εσύ οφείλεις να φερθείς με επαγγελματισμό περιορίζοντας το ενδεχόμενο ενός λάθους που μπορεί να σου στοιχίσει. Ίσως μάλιστα να κριθείς αυστηρά για μια ανεπάρκειά σου.

Επιπλέον, καλό θα ήταν να θέσεις έγκαιρα τα όρια σου, ώστε να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες που του αναλογούν, σίγουρα όμως θα χρειαστεί να επιβλέψεις την πορεία των πραγμάτων, αφού κάποιος/α σε μια θέση-κλειδί δεν κάνει καλά την δουλειά του! Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σου ανοίγει κι ένα οικογενειακό «μέτωπο».

 

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου, «απαιτεί» να βελτιώσεις την τεχνική σου κατάρτιση και να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, ίσως μάλιστα να έρθεις σε επαφή με μια «αυθεντία» του τομέα που σε ενδιαφέρει. Αντίθετα, σε καθημερινά ζητήματα είναι πιθανό να προκύψουν καθυστερήσεις και βλάβες που ναι μεν θα σε κάνουν πιο σοφό/η αλλά θα σου δυσκολέψουν και κατά τι την ζωή.

Επιπλέον, ενδέχεται να «ζοριστείς» από τα τεκταινόμενα στο συγγενικό σου περιβάλλον αλλά και από ένα θέμα υγείας. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σε φέρνει σε επαφή με άτομα που… γκρινιάζουν αδιάκοπα!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την ίδια στιγμή που η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να αποταμιεύσεις ή να αποθηκεύσεις προμήθειες για μια ώρα ανάγκης, το τετράγωνο Άρη-Κρόνου λειτουργεί απαγορευτικά σε σχέση με μια σημαντική αγορά ή επένδυση που θέλεις να κάνεις, αφού στην καλύτερη περίπτωση θα αποδειχθεί «λίγη» σε σχέση με τις απαιτήσεις σου.

Επιπλέον, οφείλεις να περιορίσεις τα έξοδα σου στα εντελώς αναγκαία, αφού όλο και κάποια έκτακτη υποχρέωση θα προκύψει, έχεις όμως το «οκ» για ενδεχόμενες πωλήσεις. Μπορεί ακόμη να στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει «στόχο» των κοσμικών δυνάμεων και όσο επιμένεις να νομίζεις ότι δίνοντας προτεραιότητα στις επιθυμίες των άλλων, εξασφαλίζεις και την αποδοχή ή την υποστήριξη τους, δεν πρόκειται να δικαιωθείς.

Αντίθετα, το τετράγωνο Άρη-Κρόνου θα σου δώσει να καταλάβεις ότι αν δεν βάλεις έγκαιρα τα όρια σου στις απαιτήσεις των άλλων, τότε όσο «χώρο» κι αν τους δώσεις, απλά θα τους ανοίξεις την όρεξη για να απαιτήσουν περισσότερο. Επιπλέον, δεν ευνοούνται οι συνεργασίες και είναι προτιμότερο να αναλάβεις εσύ όλο το βάρος, παρά να «τρέχεις» μετά.

 

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου δυσκολεύει τις εργασιακές σου σχέσεις, προσπάθησε όμως να μην φορτωθείς με ευθύνες που δεν σου αναλογούν, αφήνοντας την εντύπωση ότι είσαι ένα πρόθυμο «θύμα». Επιπλέον, καλό είναι να μην ξεκινήσεις μια δουλειά αλλά να δώσεις προτεραιότητα στην οργάνωση και την προετοιμασία της, αφού σίγουρα υπάρχουν κενά που πρέπει να καλυφθούν και λεπτομέρειες που χρήζουν διερεύνησης.

Μπορεί ακόμη να υπάρξουν εμπλοκές στις επαφές και τις μετακινήσεις σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να «ρίξει» την ψυχολογία σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με το τετράγωνο Άρη-Κρόνου να «πλήττει» την ψυχαγωγία αλλά και τα οικονομικά σου, είναι σκόπιμο να δώσεις προτεραιότητα στην κάλυψη των όποιων κενών σου και βέβαια αν «ξανοιχτείς» χωρίς να έχεις την κατάλληλη προετοιμασία, θα τα βρεις «μπαστούνια».

Επιπλέον, ίσως απογοητευτείς από την συμπεριφορά ή τις επιλογές ενός ατόμου που αγαπάς, δες το όμως σαν μια ευκαιρία να διαπιστώσεις σε ποιους/ες τελικά μπορείς να βασίζεσαι. Μπορεί ακόμη να σου τύχει μια οικονομική αναποδιά ή να κάνεις μια κακή αγορά. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο θέτει υπό κρίση και τις φιλίες σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Την ίδια στιγμή που η Σελήνη στον Καρκίνο σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο, το τετράγωνο Άρη-Κρόνου σε καλεί να μην αδιαφορήσεις για τα όσα συμβαίνουν στις συνεργασίες ή/και το οικογενειακό σου περιβάλλον αλλά ούτε και να βιαστείς, αφού πρέπει πρώτα να διασφαλιστούν κάποια πράγματα.

Η διαφορά βέβαια είναι ότι στις δουλειές σου έχεις πολύ καλύτερες πιθανότητες να πετύχεις τον στόχο σου, ενώ στο σπίτι σου το πιθανότερο είναι να ταλαιπωρηθείς χωρίς να δεις «φως». Επιπλέον, αν σου προταθεί μια συνεργασία, καλό είναι να την «παγώσεις» μέχρι νεωτέρας!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει στο προσκήνιο ποικίλα θέματα που πρέπει να ρυθμιστούν, ωστόσο, πριν ξεκινήσεις καλό είναι να βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις αλλά και τα πράγματα γύρω σου, όπως επίσης να τσεκάρεις την επάρκεια του εξοπλισμού που χρησιμοποιείς είτε στην δουλειά σου, είτε στην καθημερινότητα σου.

Επιπλέον, το τετράγωνο Άρη-Κρόνου σε καλεί να καλύψεις κενά ή τυπικές προϋποθέσεις όπου χρειάζεται, ιδιαίτερα αν μετακινηθείς ή ταξιδέψεις. Αν πάλι προκύψει θέμα με κάποιον/α συγγενή σου, το σοφότερο θα ήταν να κρατήσεις τις σωστές αποστάσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου σου φέρνει έξτρα έξοδα, ίσως μάλιστα ένας «δικός σου» άνθρωπος να σου ζητήσει οικονομική βοήθεια, εδώ είναι όμως που θα σου δοθεί η ευκαιρία να θέσεις τα όρια σου απέναντι σε όσα σε επιβαρύνουν υπέρ το δέον, ξεκινώντας από τα δανεικά κι… αγύριστα που θα σου ζητηθούν!

Ακόμα, ευνοούνται οι πωλήσεις αλλά όχι οι αγορές, ενώ σε σχέση με τις επενδυτικές βλέψεις σου το σοφότερο θα ήταν να περιμένεις, αφού όσο καλά κι αν το ψάξεις, οι συνθήκες δεν είναι ώριμες. Αλλά και η Σελήνη στον Καρκίνο, σου ζητά να… σπάσεις τον κουμπαρά σου!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου σε θέλει… όπως είσαι, δηλαδή «μετρημένο/η» και με στρατηγική, αφού αλλιώς με την Σελήνη απέναντί σου θα βρεθείς σε αδιέξοδο ή σε αμηχανία από τις «παράλογες» απαιτήσεις κάποιων. Επιπλέον σε καλεί να περιορίσεις προς το παρόν τις φιλοδοξίες σου, φροντίζοντας πρωτίστως να καλύψεις τα όποια κενά σου, αυτός εξ άλλου είναι και ο πιο σωστός τρόπος για να «κτίσεις» το μέλλον σου.

Παράλληλα βέβαια, στο σπίτι ή την οικογένειά σου, μπορεί να γίνουν πράγματα που θα σε στενοχωρήσουν ή θα σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις πολλά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου θα σε φορτώσει με επιπλέον δουλειά, ωστόσο θα σου δώσει και την δυνατότητα να αξιολογήσεις τις προτεραιότητές σου αφήνοντας στην άκρη εκείνα που δεν επείγουν ή στην παρούσα φάση φαντάζουν ως πολυτέλεια.

Επιπλέον, μπορεί να ξεδιαλύνεις πράγματα που συμβαίνουν στο παρασκήνιο, οφείλεις ωστόσο να επιδείξεις μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα που αφορούν στην υγεία ή την διατροφή σου, ακολουθώντας αν χρειαστεί πιο αργούς ρυθμούς. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να σου φέρει μια στομαχική διαταραχή.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει σκαμπανεβάσματα τόσο στην διάθεσή σου, όσο και στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα. Παράλληλα, δείχνεις έτοιμος/η να επωμιστείς τα βάρη μιας προσπάθειας για το κοινό καλό, είναι όμως σκόπιμο να περιμένεις, αφού στην παρούσα φάση το πιθανότερο είναι να πασχίσεις χωρίς να δικαιωθείς για τους κόπους σου. Ανάλογες επιφυλάξεις οφείλεις να έχεις και σε οικονομικά ζητήματα, αφού η τύχη σου «στερεύει».

Επιπλέον, το τετράγωνο Άρη-Κρόνου σε καλεί να «κάνεις πέρα» φιλίες που δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.

 

Γιάννης Ριζόπουλος

Top 10