Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 8/8

0
8

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη καθιστά σχεδόν… άχρηστες τις άμυνες σου απέναντι σε πρόσωπα ή καταστάσεις που φέρουν ένα ειδικό συναισθηματικό βάρος. Επιπλέον όμως, σε ενθαρρύνει να στραφείς στο παρελθόν, είτε αναζητώντας  τα αρχικά αίτια μιας κατάστασης, είτε αναβιώνοντας λύσεις που κάποτε εφαρμόστηκαν με εξαιρετική επιτυχία.

Ίσως μάλιστα να αναβιώσει μια παλιά συνεργασία σου ή να συμβουλευτείς κάποιους πρεσβυτέρους για το τι θα πράξεις. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο επηρεάζει τα οικονομικά σου, κάνοντας τα αδύνατα δυνατά και τα «σίγουρα»… απίθανα!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη μπορεί να σου φέρει πίσω μια πελατεία, ενώ είναι πιθανό να αξιοποιήσεις αποθηκευμένο υλικό στην δουλειά σου. Επιπλέον, σου ζητά να επιλέξεις μια παραδοσιακή συνταγή σε θέματα υγείας ή διατροφής, ρωτώντας κάποιους παλιούς που ξέρουν από αυτά.

Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στο ζώδιό σου σε ωθεί σε πειραματισμούς και αλλαγές, αν όμως δείξεις… απροθυμία να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία, τότε το πιθανότερο είναι να δοκιμαστείς από αλλόκοτες συμπεριφορές στο περιβάλλον σου, που θα σε ξενίσουν ή το τέλος μιας συνεργασίας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη σε βοηθά να αξιοποιήσεις μια ανενεργή δυνατότητα ή να στραφείς σε μια λύση που στο παρελθόν αποδείχθηκε αρκετά λειτουργική. Ίσως μάλιστα να ασχοληθείς δημιουργικά με μια παραδοσιακή τέχνη.

Επιπλέον, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο εκφράζει τις ιδιαίτερες ευαισθησίες του, μάλλον όμως θα βρεθείς κι εσύ σε ανάλογη φάση και τελικά θα «τακιμιάσετε»! Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στον Ταύρομπορεί να σου αποκαλύψει μυστικά της δουλειάς ή κάποιες κρυφές πτυχές μιας υπόθεσης ή μια παρασκηνιακή δράση που ασκείται σε βάρος σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη σε καλεί να ασχοληθείς κυρίως με θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου, ίσως μάλιστα να συγκινηθείς από την αναβίωση παλιών καταστάσεων.

Επιπλέον θα έχεις την ευκαιρία να διαμορφώσεις αλλά και να ψάξεις τον χώρο σου φέρνοντας στο φως πράγματα που σου θυμίζουν πολλά. Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στον Ταύρο σε καλεί να αναγνωρίσεις την διαφορετικότητα μεταξύ των ανθρώπων αφήνοντας χώρο και στους «ξένους» Ίσως μάλιστα να ενταχθείς σε μια ομάδα με ιδιαίτερο χαρακτήρα και αντικείμενο.

 

ΛΕΩΝ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη δίνει στην καθημερινότητά σου ένα ειδικό συναισθηματικό βάρος, κάτι που μπορεί να συνδυαστεί και με μια «φορτισμένη» συνάντηση. Ίσως μάλιστα να «ξεθάψεις» παλιά γράμματα, φωτογραφίες ή μηνύματα.

Παράλληλα όμως ο Ουρανός στον Ταύρο προκαλεί αλλαγές στην ζωή σου και «απαιτεί» να τις υιοθετήσεις! Το σωστό λοιπόν θα ήταν να σεβαστείς μεν όλα όσα υπαγορεύει το εθιμικό δίκαιο, κρατώντας όμως την αυτονομία σου στις καθαρά δικές σου υποθέσεις. Ανάλογη μίξη του παλαιού με το νέο, οφείλεις να κάνεις και στην καριέρα σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη ενδέχεται να αναβιώσει μια οικονομική προοπτική του παρελθόντος, ενώ δεν αποκλείεται να βρεις ή να αποκτήσεις ένα παλαιό αντικείμενο αξίας. Επιπλέον, μπορεί να διευθετηθεί ένα περιουσιακό θέμα σου.

Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στον Ταύρο σε ωθεί να δρομολογήσεις κάποιες αλλαγές που θα κάνουν την ζωή σου πιο… ελεύθερη! Ίσως μάλιστα να λάβεις μια είδηση που θα σε απελευθερώσει ψυχολογικά ή έρθεις σε επαφή με άτομα που η διαφορετικότητα τους θα σε βοηθήσει να «σπάσεις» ταμπού και προκαταλήψεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό και επιρρεπή σε εξαρτήσεις, αυτό όμως δεν πρόκειται να σου στοιχίσει, αντίθετα θα σε κάνει ακόμη πιο συμπαθή στους γύρω σου, με συνέπεια να αναλάβουν προστατευτικό ρόλο απέναντί σου.

Δεν έχεις λοιπόν να αφεθείς σε αυτήν την κατάσταση, απολαμβάνοντας την φροντίδα και την στοργή των άλλων, ίσως μάλιστα να ξαναβρεθείς και με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό.. Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στον Ταύρο αλλάζει τα δεδομένα στα οικονομικά σου κα σε… συμφέρει να κυνηγήσεις την έκπληξη!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη απελευθερώνει μνήμες και συναισθήματα, κάτι που ίσως καταστήσει δυσκολότερη μια απόφαση που αφορά στην δουλειά σου και υπό «κανονικές συνθήκες» θα λάμβανες με γνώμονα το συμφέρον σου ή τις αντικειμενικές συνθήκες.

Την ίδια στιγμή μάλιστα, ο Ουρανός απέναντί σου μπορεί να σε «σοκάρει» μέσα από μια εξέλιξη που αφορά τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου και σε μια τέτοια περίπτωση θα βρεθείς σε δίλημμα για το αν πρέπει να αντιδράσεις ήπια και «ανθρωπιστικά» ή αντίθετα να εφαρμόσεις το ρητό «σκληρός ο νόμος αλλά νόμος»!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη σε καλεί να «βουτήξεις» στο παρελθόν κι αν μεν αυτό αφορά τις δημιουργικές σου αναζητήσεις, θα έχεις την δυνατότητα να «τριφτείς» με παραδοσιακές ιδέες ή φόρμες που διατηρούν αναλλοίωτη την αξία τους.

Αν πάλι όλη αυτή η αναδρομή σχετίζεται με κάτι πιο προσωπικό σου, είναι πολύ πιθανό να «εγκλωβιστείς» σε μνήμες και εξαρτήσεις, που θα σε οδηγήσουν σε ένα… γλυκό πισωγύρισμα! Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στον Ταύρο φέρνει νέα δεδομένα στα εργασιακά σου κι αν νόμιζες πως είχες «δεμένο τον γάιδαρό σου», σίγουρα θα ξεβολευτείς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη επαναφέρει στο προσκήνιο πρόσωπα ή καταστάσεις του παρελθόντος, προσφέροντας ίσως μια επιπλέον διέξοδο σε μια επαγγελματική υπόθεση που έχει «κολλήσει». Επιπλέον, μπορεί να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση αλλά και να κάνεις τον χώρο σου πολύ πιο «ζεστό».

Από την άλλη πλευρά φαίνεται πως «κρίνεις» συναισθηματικά πρόσωπα και υποθέσεις που δεν θα… έπρεπε και τελικά παρά τις προθέσεις σου ενδέχεται να διακοπεί απότομα μια τρέχουσα σχέση σου. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο σε καλεί να εντρυφήσεις σε νέα ενδιαφέροντα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο/η απέναντι στον ανθρώπινο πόνο, ενώ ως προς τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ξυπνά μέσα σου μνήμες και συναισθήματα, κάνοντας σε λίγο πιο ευάλωτο/η σε καταστάσεις που υπό άλλες συνθήκες θα αντιμετώπιζες «ρεαλιστικά».

Επιπλέον, είναι πιθανό να συγκινηθείς από κάτι που θα δεις ή θα ακούσεις. Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στον Ταύρο σε ωθεί να προβείς σε αλλαγές στο σπίτι ή το γραφείο, ενώ αναμένεται να λειτουργήσει ανατρεπτικά και στον οικονομικό τομέα, οπότε μην θεωρείς τίποτε ως δεδομένο.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη σε ωθεί να διευθετήσεις μια «λεπτή» οικονομική υπόθεση κι εδώ ίσως να δυσκολευτείς έχοντας να διαλέξεις ανάμεσα στα συναισθήματα και το συμφέρον σου. Ωστόσο είναι πιθανό να αποκτήσεις κι ένα παλαιό αντικείμενο αξίας.

Παράλληλα βέβαια ο Ουρανός στον Ταύρο σε ωθεί να «φρεσκάρεις» την καθημερινότητα σου, επιλέγοντας δράσεις και ενδιαφέροντα που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Σε αυτό ίσως να συμβάλλει κι ένα νέο πρόσωπο που μπαίνει στην ζωή σου και δεν δεσμεύεται  από κώδικες συμπεριφοράς ή προκαταλήψεις.

Ακολουθήστε μας στο facebook: