Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 7/11

0
86

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σηματοδοτεί μια κομβική στιγμή, που μπορεί να τα χάσεις όλα μέσα σε μια στιγμή, γι’ αυτό δεν… χρειάζεται να πάρεις κάποιο οικονομικό ρίσκο, ούτε βέβαια να υποκύψεις σε ένα πάθος σου, νομίζοντας ότι «θα πιάσεις την καλή». Ίσα-ίσα που μπορεί να πέσεις θύμα «στημένων» καταστάσεων ή κυκλωμάτων και τελικά χρειαστεί να υποθηκεύσεις το μέλλον σου, είτε μεταφορικά είτε κυριολεκτικά.

Παράλληλα βέβαια, με την Αφροδίτη και την Δήμητρα στον Ζυγό, μια συνεργασία μπορεί να σε «ξελασπώσει». Πάρε λοιπόν και μια… άλλη γνώμη!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σε φέρνει προ διλήμματος, αφού αν ενδώσεις σε μια συνεργασία κινδυνεύεις να χάσεις την ανεξαρτησία σου, ενώ αν την απορρίψεις θα χάσεις σημαντικά οφέλη. Ίσως πάλι θελήσεις να ξεκόψεις οριστικά με κάποιον/α, που δρα αδιαφανώς, το βέβαιο όμως είναι πως δεν θα μπορέσεις να απεμπλακείς χωρίς κόστος.

Παράλληλα βέβαια, με την Αφροδίτη και την Δήμητρα στον Ζυγό οι επαγγελματικές προοπτικές σου βελτιώνονται μέσα από βοήθειες και συνεργασίες, ενώ η ημέρα προσφέρεται για να διαφημιστείς αλλά και για ν’ αναζητήσεις εργασία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από τη μία πλευρά η μέρα απαιτεί την προσοχή σου σε θέματα υγείας, αφού ακόμη κι ένα «αθώο» σύμπτωμα, μπορεί να κρύβει μεγαλύτερους μπελάδες. Τσέκαρε ακόμα για τυχόν αλλοιώσεις στα τρόφιμα που καταναλώνεις. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σηματοδοτεί καταλυτικές εξελίξεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, ενώ αν έχεις ζώα ή φυτά κάτω από την επίβλεψή σου, ψάξε για κρυφές ή υπόγειες προσβολές.

Παράλληλα βέβαια, με την Αφροδίτη και την Δήμητρα στον Ζυγό, θα… αποζημιωθείς μέσα από φλερτ ή γόνιμες επαφές και συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σε οδηγεί σε μια δύσκολη απόφαση, αφού καλείσαι να επιλέξεις ανάμεσα στο συμφέρον σου και τα συναισθήματά σου, ίσως μάλιστα να σου τεθεί ένα μάλλον εκβιαστικό δίλημμα από ένα άτομο που στοχεύει στην χειραγώγησή σου. Επιπλέον, μπορεί να υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις στη ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Παράλληλα βέβαια, με την Αφροδίτη και τη Δήμητρα στο Ζυγό, καλείσαι είτε να «ανοίξεις» το σπίτι σου είτε να συμμετάσχεις σε μια εκδήλωση κάπου αλλού, αφού σε αμφότερες τις περιπτώσεις θα ωφεληθείς από τις εξελίξεις και θα λάμψεις με την παρουσία σου.

 

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σου καθιστά σαφές ότι ο κόσμος είναι «βρώμικος» κι αν φανείς «αφελής», το πιθανότερο είναι να πέσεις θύμα των καταστάσεων. Επιπλέον σου ζητά να κλείσεις οριστικά ένα κεφάλαιο της ζωής σου ακόμα κι αν αυτό σε «πονάει», αφού έχει να κάνει με «δικούς σου» ανθρώπους. Ωστόσο σε πιο πρακτικό επίπεδο θα προχωρήσεις σε ένα ξεκαθάρισμα στον προσωπικό σου χώρο.

Παράλληλα βέβαια, με την Αφροδίτη και την Δήμητρα στον Ζυγό η καθημερινότητά σου θα διανθιστεί και με ευχάριστα περιστατικά, ίσως μάλιστα να κάνεις κι ένα όμορφο ταξίδι.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να κάνεις γενική καθαριότητα κι ένα γενναίο ξεκαθάρισμα στα πράγματά σου αλλά και σε εργαλεία ή συσκευές, που δεν σου κάνουν πια. Επιπλέον, μπορεί να μελετήσεις σε βάθος ένα γνωστικό αντικείμενο ή να μυηθείς σε κάτι, όσον αφορά όμως στις εξωστρεφείς δράσεις σου θα συνδυαστούν με κακοτυχίες ή κακά συναπαντήματα. Ίσως πάλι να μάθεις ή να δεις κάτι δυσάρεστο.

Παράλληλα βέβαια, με την Αφροδίτη και την Δήμητρα στον Ζυγό τα οικονομικά σου πάνε… μια χαρά κι ίσως αυτό αρκεί για να ανέβεις ψυχολογικά και να αποκτήσεις κάτι που θέλεις.

Loading...

 

ΖΥΓΟΣ

Φαίνεται πως κάποιος/α δεν «παίζει» καθαρά κι αν τον/την εμπιστευθείς, μπορεί να σου στοιχίσει, κυρίως οικονομικά. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σε βάζει σε δίλημμα για το αν θα «κλείσεις τα μάτια» προκειμένου να καρπωθείς οφέλη, με κάπως αθέμιτα μέσα. Αν πάντως συγκαταλέγεσαι στους τυχερούς του ζωδίου σου, θα το… καταλάβεις, αποκτώντας μια κληρονομιά ή παίρνοντας μια αποζημίωση.

Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη και η Δήμητρα στο ζώδιό σου καταπολεμούν τη μοναξιά σου και βελτιώνουν τις δημόσιες σχέσεις σου, μέσα από γνωριμίες με σημαίνοντα πρόσωπα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου και την αρχή του επόμενου, κάτι που αναφέρεται τόσο στα προσωπικά σου, όσο και στα μέσα που χρησιμοποιείς για να γίνουν οι δουλειές σου. Επιπλέον εγείρει ένα ηθικό ζήτημα σε σχέση με τις μεθόδους που θα υιοθετήσεις ή θα σου προταθούν, προκειμένου να πετύχεις κάτι.

Παράλληλα βέβαια, με την Αφροδίτη και τη Δήμητρα στον Ζυγό θα σου αποκαλυφθούν μυστικά και θα ενημερωθείς για κινήσεις που γίνονται στο παρασκήνιο, ενώ στη δουλειά θα σου δοθεί η ευκαιρία να επικοινωνήσεις το έργο και τις ιδέες σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να προσέξεις τα νώτα σου κι ένα πρόσωπο που δεν πάει το μυαλό σου. Επιπλέον, καλείσαι να αποφύγεις οτιδήποτε το ανθυγιεινό και να πάρεις και μια «τελειωτική» απόφαση σε σχέση με την διατροφή σου. Ωστόσο αν έχεις ζώα ή φυτά, μπορεί να στενοχωρηθείς από μια δυσάρεστη εξέλιξη.

Παράλληλα βέβαια, με την Αφροδίτη και τη Δήμητρα στον Ζυγό η κοινωνική σου ζωή παίρνει τα πάνω της, ενώ ένας φίλος ή μια φίλη μπορεί να σε ενημερώσει για τα τεκταινόμενα ή να μεσολαβήσει υπέρ σου. Ανάλογες βοήθειες βέβαια μπορείς να πάρεις κι από έναν συλλογικό φορέα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να σε στενοχωρήσει με τα όσα συμβαίνουν στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης, ίσως όμως να πρόκειται και για κακούς χειρισμούς από πλευράς του/της που θα σε αναγκάσουν να απομακρυνθείς.

Παράλληλα βέβαια, με την Αφροδίτη και την Δήμητρα στον Ζυγό, η κοινωνική και επαγγελματική σου ζωή παίρνει τον… καλό το δρόμο. Φαίνεται μάλιστα ότι θα «σου σταθεί» ένα ισχυρό πρόσωπο, αλλά καλό είναι να επιβεβαιώσεις την υποστήριξή του μέσα από την υπογραφή μιας συμφωνίας. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, θα καταφέρεις να «κλέψεις» τις εντυπώσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί «να αποφασίσεις με ποιους θα πάς και ποιούς θα αφήσεις», καλό είναι όμως να μην παρασυρθείς από τις εντυπώσεις ή τα απωθημένα σου, αφού σε… περιτριγυρίζουν άτομα που δεν έχουν καθαρές προθέσεις ή είναι κάπου μπλεγμένα. Καλό είναι λοιπόν να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις και τις αποστάσεις σου, αφού η εμπλοκή σου μαζί τους μπορεί να σου δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στη συνέχεια.

Παράλληλα βέβαια, με την Αφροδίτη και τη Δήμητρα στον Ζυγό η καθημερινότητά σου εμπλουτίζεται με γνωριμίες και μετακινήσεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, καλείσαι να διερευνήσεις πρόσωπα και καταστάσεις, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνουν σημαντικές εκμυστηρεύσεις. Από την άλλη πλευρά όμως, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να κάνει την καθημερινότητά σου πιο μελαγχολική, μέσα από δυσάρεστα βιώματα ή μια «μοιραία» εξέλιξη, την οποία δεν γίνεται να αποτρέψεις.

Παράλληλα βέβαια, με την Αφροδίτη και την Δήμητρα στον Ζυγό θα έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις περισσότερα και να κλείσεις «τρύπες», ίσως μάλιστα να συνάψεις μια συμφωνία ή να βρεις έναν ισχυρό παράγοντα, που θα σε στηρίξει.

 

Γιάννης Ριζόπουλος

Αφήστε το σχόλιο σας: