25.5 C
Drama
Κυριακή, Μάιος 26, 2019

Αρχική Ζώδια Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 5/12

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 5/12

- Διαφήμιση -

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Με την Σελήνη στον Σκορπιό είναι πιθανό να προκύψει μια επιτακτική οικονομική ανάγκη ή να σου ζητηθούν πράγματα που θα σε κάνουν να αναρωτιέσαι για το τι ζητά πραγματικά κάποιος/α, αν όμως κάνεις πως δεν είδες και δεν άκουσες η «μπόρα» θα περάσει όπως ήρθε!

Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σε ωθεί να ξεφύγεις από την μίζερη πραγματικότητα ταξιδεύοντας (και) με την δύναμη της φαντασίας σου. Επιπλέον σε καλεί να εντρυφήσεις στις τέχνες και την φιλοσοφία, ωστόσο, ως προς τις πιο πρακτικές ενασχολήσεις σου υπάρχει ο κίνδυνος είτε να λαθέψεις, είτε να πέσεις θύμα μιας εξαπάτησης.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη στον Σκορπιό είναι εύκολο να απορρυθμιστεί ή ακόμη και να «σπάσει» μια συνεργασία σου, τα πράγματα όμως σύντομα θα επανέλθουν στην πρότερη κατάστασή τους, αφήνοντας πίσω τους μόνον την αρνητική εικόνα κάποιων λανθασμένων αντιδράσεων ή συμπεριφορών.

Παράλληλα, σήμερα μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να προσφέρεις ή να χαρίσεις κάτι σε ένα πρόσωπο που δείχνει να περνά δύσκολα. Ως προς τις «κανονικές» οικονομικές συναλλαγές σου όμως, το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σου θυμίζει ότι από την στιγμή που ζεις σε έναν κόσμο που έχει για «θεό» του το χρήμα, θα συναντάς άτομα που κάνουν οτιδήποτε αθέμιτο για να το αποκτήσουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ότι είναι να κάνεις, κάνε το… μόνος/η σου, αφού με το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα τον Ποσειδώνα να επηρεάζει τις συνεργασίες σου, αν ποντάρεις σε υλικά οφέλη, το πιθανότερο είναι να μείνεις με τις υποσχέσεις ή με κάτι… άλλο στο χέρι! Αν μάλιστα αρχίσει να σε «πολιορκεί» κάποιος/α, επίμονα, σίγουρα κρύβει κάτι διαφορετικό από αυτό που δηλώνει κι ίσως επιδιώκει να σε παγιδεύσει. συμβεί δεν θα έχει συνέχεια, οπότε δώσε του και την… ανάλογη σημασία!

Παράλληλα, με την Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω στον χώρο της εργασίας σου ή να ανησυχήσεις για την υγεία σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Σελήνη στον Σκορπιό είναι πιθανό να προκύψει μια ανησυχία για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που κάνει τα… δικά του, την ίδια στιγμή όμως η δημιουργικότητά σου «πιάνει ταβάνι» και δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις τις εμπνεύσεις σου.

Παράλληλα, φαίνεται να έχεις κατακλυστεί από ένα «κύμα» αισιοδοξίας και ρομαντισμού, κάτι που δεν σε βοηθά να δεις καθαρά την πραγματικότητα, από την άλλη πλευρά όμως, μπορεί να εμψυχώσει κάποιον/α που τα βλέπει όλα «μαύρα». Επιπλέον, το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σε καλεί να χαλαρώσεις κοντά στην φύση ή οπουδήποτε αλλού μπορείς να βρεις την ηρεμία σου.

 

ΛΕΩΝ

Με την Σελήνη στον Σκορπιό, κάποιες έκτακτες καταστάσεις που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, απαιτούν την άμεση ενεργοποίησή σου, είναι σκόπιμο όμως να μην θεωρήσεις τίποτε μόνιμο και τελειωτικό αφού τα πράγματα θα αλλάξουν πάλι.

Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σε βοηθά να νοιώσεις ευτυχής ακόμη και με το… τίποτα, ενώ προάγει την δημιουργικότητά σου και αναδεικνύει τις εμπνεύσεις σου. Σε πιο πρακτικά θέματα όμως που έχουν να κάνουν είτε τα προσωπικά σου, είτε με επενδυτικά ζητήματα μπορεί να σηματοδοτεί την πλήρη άγνοια σου για όσα συμβαίνουν στην πραγματικότητα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να εξωραΐσεις τον χώρο σου, προσδίδοντάς του έναν πιο «ατμοσφαιρικό» χαρακτήρα. Σε περιουσιακά θέματα ωστόσο τα όσα λέγονται ή σχεδιάζονται δεν θα πραγματοποιηθούν. Επιπλέον μπορεί να φιλοξενήσεις άτομα που βρίσκονται σε δύσκολη θέση, πρόσεξε όμως μήπως τελικά προδώσουν την εμπιστοσύνη σου.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να προκαλέσει μια υπερβολική κινητικότητα στην καθημερινότητά σου, σε κάθε περίπτωση όμως είναι απαραίτητο να «φιλτράρεις» τα όσα σου λένε αφού σήμερα τα fake news έχουν την τιμητική τους!

 

ΖΥΓΟΣ

Loading...

Σήμερα, δεν θα καταφέρεις να βγάλεις άκρη στις καθημερινές συναλλαγές σου αν δεν επιστρατεύσεις την διαίσθηση σου, αφού η λογική σου «κάνει νερά». Επιπλέον, το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα μπορεί να συμβάλλει σε λάθη, αβλεψίες ακυρώσεις ραντεβού αλλά και στην εξαφάνιση εγγράφων, αντικειμένων ή αρχείων που χρειάζεσαι άμεσα.

Παράλληλα, με την Σελήνη στον Σκορπιό αναμένονται ανακατατάξεις στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να προκύψει κάτι έκτακτο που θα σε βάλει να… τρέχεις! Ωστόσο δεν είναι σκόπιμο να σε σέρνουν από την μύτη ανάγκες που θα μπορούσες και να τις αγνοήσεις!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου καλείσαι να ελέγξεις τα πάθη σου αλλά και να ελιχθείς αποτελεσματικά ανάμεσα σε διαφορετικές απόψεις και επιλογές, προκειμένου να γίνει η δουλειά σου χωρίς πολλά… παρατράγουδα! Επιπλέον, μην αγνοείς τα παιχνίδια… σαγήνης που παίζονται στο περιβάλλον σου, αφού αυτά θα ορίσουν και την συνέχεια.

Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα επηρεάζει τα οικονομικά σου και το πιο… εύκολο πράγμα είναι είτε να εξαπατηθείς, είτε να χαράξεις την οικονομική σου πολιτική πάνω σε εντελώς λανθασμένες βάσεις, οπότε ας μην τρέφεις αυταπάτες. Μπορείς ωστόσο να χαρίσεις κάτι.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σε καλεί να πιστέψεις στο καλύτερο και να ευχηθείς, αφού το σύμπαν «ακούει» και θα ανταποκριθεί όταν έρθει η ώρα. Επιπλέον, σου επιτρέπει να αποτραβηχτείς από οτιδήποτε σε «λερώνει» αλλά και να κρύψεις τις αδυναμίες σου. Από την άλλη πλευρά όμως σε βάζει να κάνεις σχέδια που ως προς το πρακτικό μέρος τους κινούνται στην σφαίρα της ουτοπίας!

Παράλληλα, με την Σελήνη στον Σκορπιό το πρώτο που πρέπει να προσέξεις είναι η υγεία σου, αφού προβλέπεται μια σχετική αστάθεια. Επιπλέον όμως μπορεί να βγουν στην φόρα κάποιες υπόγειες διεργασίες ή μυστικά και ενδέχεται να χάσεις πάσα ιδέα για κάποιον/α!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να φέρει μια αναστάτωση στις φιλικές σχέσεις σου, από πλευράς σου όμως να μην είσαι αυστηρός/η απέναντι σε συμπεριφορές που προδίδουν ότι ο/η άλλος/η βρίσκεται σε κατάσταση… φρικτής αδυναμίας, απλά περιφρούρησε τα δικαιώματα και τα κεκτημένα σου!

Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σε κάνει πιο ευαίσθητο/η απέναντι στα προβλήματα των άλλων, κάτι που εύκολα μπορεί να σε κάνει «είδος προς εκμετάλλευση», εσύ όμως κράτα ψηλά την αξιοπρέπειά σου και μην ανακατεύεσαι με τα «πίτουρα»! Μπορείς φυσικά και να περιορίσεις τις εξωτερικές σου δράσεις και να επικεντρωθείς περισσότερο στις εσωτερικές σου ανάγκες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε ωθεί να ταράξεις τα «λιμνάζοντα ύδατα» στην καριέρα ή την κοινωνική ζωή σου αλλά μην περιμένεις πως οι επιλογές σου θα τύχουν θετικής ανταπόκρισης από όλους, ίσως μάλιστα να υπάρξει και κάποιος/α που θα θελήσει να «σου σκάψει τον λάκκο»!

Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα μπορεί να ενθαρρύνει την εκδήλωση ανθρωπιστικών τάσεων, ίσως μάλιστα να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με ανάλογο αντικείμενο. Από την άλλη πλευρά όμως, άτομα που κινούνται στο φιλικό σου περιβάλλον φαίνεται να σε «παραμυθιάζουν» και εκείνο που πρέπει να εξακριβώσεις είναι αν αυτό γίνεται με καλή πρόθεση ή όχι.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα μπορεί να σου φέρει μια τιμητική διάκριση, που θα ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία σου, πρόσεξε όμως μήπως τελικά πρόκειται για «στάχτη στα μάτια» που θα σε παρασύρει σε ανεδαφικές αναζητήσεις ή σε κάνει εύπιστο σε «ταξίματα» χωρίς αντίκρισμα. Αντίθετα δείχνει πολύ πιο ασφαλές και αντιπροσωπευτικό το να καλλιεργήσεις τα καλλιτεχνικά ή μεταφυσικά ενδιαφέροντά σου.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να φέρει αντιδράσεις που σε… ξεπερνούν, από άτομα του περιβάλλοντός σου, εσύ όμως δεν έχεις παρά να βάλεις το καπελάκι σου στραβά και να αναχωρήσεις για άλλες πολιτείες!

 

Γιάννης Ριζόπουλος

Top 10