Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 26/9

0
11

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου προσδίδει «άγνοια κινδύνου» και πολλά πράγματα μπορεί να γίνουν συντομότερα από όσο υπολόγιζες, από την άλλη πλευρά όμως πρόσεξε, μήπως η «αέρα- πατέρα» αντιμετώπιση προσώπων ή καταστάσεων τελικά σου στοιχίσει.

Επιπλέον, ο Άρης στον Υδροχόο σου φέρνει έναν νέο φίλο ή φίλη, αλλά σε σχέση με τους υπάρχοντες «κολλητούς», το πιθανότερο είναι να προκύψει μια κρίση ή διαφωνία, που θα σε εκνευρίσει. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να «ακούσεις» τη διαίσθησή σου ή ένα όνειρο που θα δεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να φροντίσεις την υγεία και τη διατροφή σου. Θα σου δοθεί βέβαια και η ευκαιρία να μάθεις τεκταινόμενα του παρασκηνίου, όπου κάποιος/α κάτι σου… σκαρώνει!

Επιπλέον, ο Άρης στον Υδροχόο σου δίνει το έναυσμα για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα ή μια δραστική παρέμβασή σου στα πράγματα, την ίδια στιγμή όμως είναι πιθανό να συμβάλλει σε ανταγωνισμούς και προστριβές με ισχυρά πρόσωπα κι εδώ είναι που θα πρέπει να φερθείς πιο ευέλικτα από όσο συνηθίζεις. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώναςθέτει θέμα εμπιστοσύνης σε μια φιλία σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Κριό δημιουργεί νέα δεδομένα τόσο στην κοινωνική δικτύωσή σου, όσο και τις φιλίες σου, δε θα λείψουν πάντως οι «αψιμαχίες» και οι κόντρες, αφού ο καθένας προτάσσει τον εγωισμό του.

Επιπλέον, είναι πιθανό να προκύψουν έκτακτες μετακινήσεις, ωστόσο ο Άρης στον Υδροχόο μπορεί να συμβάλλει σε εντάσεις στην καθημερινότητά σου κι εδώ είναι που θα πρέπει να κρατήσεις τις δέουσες αποστάσεις και να μην ανακατεύεσαι σε υποθέσεις που δε σε αφορούν. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να είσαι πιο ειλικρινής γιατί «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια»!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό σε βοηθά να αναδείξεις τα ταλέντα σου στον επαγγελματικό στίβο, ίσως, μάλιστα, έρθεις σε επαφή ή συνεργαστείς με ένα ισχυρό άτομο που έχει τον τρόπο και τα μέσα για προωθηθείς ακόμη περισσότερο. Θα χρειαστεί, βέβαια, να κάνεις τις υποχωρήσεις σου.

Επιπλέον, ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να κυνηγήσεις το χρήμα, αλλά και να το ξοδέψεις μονομιάς, εκπληρώνοντας ένα «απωθημένο» σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε βοηθά να κάνεις τα… στραβά μάτια σε μια υπόθεση για το καλό όλων, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα γίνει… πανικός!

 

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να «εξέλθεις» ή να κάνεις ένα ταξίδι, ενώ δεν αποκλείεται να πάρεις κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Επιπλέον, ο Άρης απέναντί σου ενδεχομένως να σου φέρει μια οξεία ένταση στις σχέσεις σου, ό,τι κι αν γίνει όμως, δες το σαν μια ευκαιρία να ξεκαθαριστούν μια και καλή τα πράγματα.

Από την άλλη πλευρά, μπορείς να «ποντάρεις» σε μια πρόσκαιρη συμμαχία, ώστε να επιτευχθεί ένας βραχυπρόθεσμος στόχος σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε κάνει πιο ευαίσθητο/η απέναντι στον πόνο και τις ελλείψεις των άλλων, με συνέπεια να δώσεις το κάτι τις σου!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό σου ανοίγει την όρεξη για περισσότερες αγορές, πρόσεξε όμως, μήπως τελικά οι εφήμερες επιθυμίες σε οδηγήσουν στο να εξανεμίσεις το περίσσευμά σου. Γι’ αυτό, κάνε κράτει και περίμενε να εισπράξεις πρώτα, ώστε τουλάχιστον να έρθεις «μία η άλλη»!

Επιπλέον, ο Άρης στον Υδροχόο φέρνει εντάσεις και διεκδικήσεις στα εργασιακά σου, ενώ σε ένα άλλο «μέτωπο», δεν αποκλείεται να ταλαιπωρηθείς κι από ένα οξύ αλλά περαστικό πόνο. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε… προειδοποιεί πως συναλλάσσεσαι με άτομα ανάξια της εμπιστοσύνης σου. 

 

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να «ξανοιχτείς» κοινωνικά, ίσως, μάλιστα, αυτό συνδυαστεί και με μια συμφωνία. Καλό είναι, βέβαια, να μη δώσεις μακροπρόθεσμο χαρακτήρα στις επιλογές σου, αφού τα πράγματα ενδέχεται να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή.

Επιπλέον, ο Άρης στον Υδροχόο μπορεί να προκαλέσει εντάσεις με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο κι εδώ είναι που πρέπει να αξιοποιήσεις τις διπλωματικές ικανότητές σου, αφού με τους ανταγωνισμούς δε θα βγάλεις άκρη. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε πάσχοντες ή ζώα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να δράσεις για ζητήματα, που αφορούν στην εργασία σου, οφείλεις, ωστόσο, να δώσεις προτεραιότητα και στην υγεία ή τη διατροφή σου, αποφεύγοντας να ξεπεράσεις τις αντοχές σου.

Επιπλέον, με τον Άρη στον Υδροχόο να δημιουργεί εντάσεις στον χώρο σου, πρόσεξε τον χειρισμό συσκευών, που ενδεχομένως να πάθουν ζημιά, αλλά και εργαλείων ή εύφλεκτων υλικών, που θα μπορούσαν να την προκαλέσουν. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σου αφήνει ανοιχτό το περιθώριο για να κρύψεις από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, κάτι ενοχλητικό!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Κριό θα σε φέρει πολύ πιο κοντά με αγαπημένα πρόσωπα και δεν μένει παρά να χαρείς τα παιχνίδια, τις δημιουργικές εμπνεύσεις και τα… πειράγματα παρότι κάποιοι/ες θα έχουν την τάση να παρεξηγούνται με το παραμικρό!

Επιπλέον, ο Άρης στον Υδροχόο εντείνει τις επαφές σου, χωρίς –πάλι– να λείψουν οι διαξιφισμοί με «αντιφρονούντες»! Υπάρχουν ακόμη οι προϋποθέσεις για ένα συναρπαστικό ταξίδι, αλλά και τη ραγδαία βελτίωση του μορφωτικού επιπέδου σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να προσδώσεις στον χώρο σου μια πιο «ατμοσφαιρική» διάσταση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Κριό μπορεί να προκαλέσει μια προσωρινή αναστάτωσηστο σπίτι ή την οικογένειά σου κι ίσως το πιο δύσκολο για σένα θα είναι το να καταφέρεις να συνεννοηθούν όλες οι αντιμαχόμενες «παρατάξεις»και να μπει μια τάξη στο χάος!

Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας βάζει στο «κάδρο» κι ένα συγγενικό πρόσωπο που για «να βγει λάδι», κάνει διάφορες… πονηριές, οπότε έχε τον νου σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να προστατέψεις τα κεκτημένα σου, όπως και να διεκδικήσεις το κάτι παραπάνω, στα πλαίσια μιας πολιτικής του τύπου «κτυπάω και φεύγω»!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Σελήνη στον Κριό, μπορεί να κάνεις ένα ταξίδι-αστραπή ή να λάβεις μια είδηση αποφασιστικής σημασίας. Ίσως, μάλιστα, μυηθείς σε ένα νέο γνωστικό αντικείμενο ή να μάθεις μια νέα τεχνική.

Επιπλέον, ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει πιο αποφασιστικό/η και πιο τολμηρό/η στις επιδιώξεις σου, με συνέπεια να τα πάρεις όλα… σβάρνα, προκειμένου να γίνει αυτό που θες! Καλό είναι, βέβαια, να ασχοληθείς με θέματα που ήδη γνωρίζεις, ώστε να έχεις καλύτερη απόδοση. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σου εφιστά την προσοχή και στα οικονομικά σου, όπου κάτι πάει λάθος.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Κριό δίνει μια νέα δυναμική στα οικονομικά σου, επειδή όμως όλα είναι θέμα διαχείρισης, πρόσεξε, μήπως τελικά δεν καλύψεις τις πραγματικές ανάγκες σου, παρά μόνο εφήμερες επιθυμίες. Επιπλέον, ο Άρης στον Υδροχόο σου συνιστά να προσέχεις την υγεία σου αλλά και τα νώτα σου, αφού κάποιος/α σε υπονομεύει, μπορεί, ωστόσο, να υπάρξουν και από… μόνες τους κάποιες αποκαλύψεις που θα σε κάνουν να… απορήσεις!

Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας σου παρέχει μια οδό διαφυγής από όσα σε φθείρουν, μέσα από καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις.

 

Γιάννης Ριζόπουλος

Αφήστε το σχόλιο σας: