25.5 C
Drama
Κυριακή, Μάιος 26, 2019

Αρχική Ζώδια Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 21/11

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 21/11

- Διαφήμιση -

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ο ενεργός Χείρωνας στους Ιχθύς σε ωθεί να εντρυφήσεις σε μια παραδοσιακή τεχνική κι ίσως σε φέρει σε επαφή με κάποιον «μάστορα» του είδους. Επιπλέον, σε κάνει πιο ευάλωτο/η συναισθηματικά και λιγότερο εξωστρεφή, ίσως μάλιστα η επαφή σου με πρόσωπα από το παρελθόν σου, να σου δημιουργήσει μια έντονη συγκινησιακή φόρτιση.

Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στο ζώδιό σου «απαιτεί» πρωτοποριακές και ανατρεπτικές κινήσεις, που να εκφράζουν τον «επαναστάτη» εαυτό σου, αξιοποίησε λοιπόν κάθε νέο ερέθισμα που έχεις και σου «ξυπνά» τάσεις ή ενδιαφέροντα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο ενεργός Χείρωνας στους Ιχθύς σε φέρνει ενώπιον «ρετρό» καταστάσεων, είτε αυτές αφορούν σε πρόσωπα που σου… θυμίζουν πολλά, είτε με τάσεις κι ενδιαφέροντα που αναβιώνουν μέσα από παρέες και συλλογικότητες. Αν όμως όλη αυτή η αναδρομή σχετίζεται με κάτι πιο προσωπικό σου, μάλλον κινδυνεύεις να εγκλωβιστείς συναισθηματικά.

Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό τείνει να δημιουργήσει νέα δεδομένα στα εργασιακά αλλά την υγεία σου κι ίσως ενοχληθείς από μια εξέλιξη που δεν περίμενες, μπορεί ωστόσο και να εκπλαγείς ευχάριστα από μια… άλλη!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο ενεργός Χείρωνας στους Ιχθύς σε ωθεί να επικεντρωθείς σε κάποια «προηγούμενα» που έχεις και η αλήθεια είναι ότι τίποτε πραγματικά νέο δεν μπορεί να προκύψει στην ζωή και ιδιαίτερα την καριέρα σου, αν πρώτα δεν ξεκαθαρίσεις οριστικά κάποιους «λογαριασμούς» του παρελθόντος.

Επιπλέον, οι οικογενειακοί σου δεσμοί και το «εθιμικό δίκαιο» αποκτούν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή σου, με κίνδυνο όμως να σε «πνίξουν» ή να αναστείλουν δράσεις και αποφάσεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο Ουρανός στον Κριό σου φέρνει φιλίες και παρέες, που διέπονται από πνεύμα ανεξαρτησίας!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ενεργός Χείρωνας στους Ιχθύς αναδεικνύει τις ευαισθησίες σου και οι αντιδράσεις σου απέναντι σε πρόσωπα και συμπεριφορές μπορεί να γίνουν ακραίες, γι’ αυτό σε… συμφέρει να το ρίξεις στο διάβασμα! Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στον Κριό φέρνει νέα δεδομένα στην ζωή και την καριέρα σου κι αν δεν θες να πέσεις θύμα μιας δυσάρεστης έκπληξης, δεν έχεις παρά να αιφνιδιάσεις πρώτος/η με τις επιλογές σου!

Μπορείς ωστόσο και να επιστρατεύσεις παλιούς/ες γνωστούς/ες, προκειμένου να γίνουν οι δουλειές σου, όπως θες αλλά και να ανασύρεις-ενεργοποιήσεις γνώσεις ή τεχνικές του παρελθόντος.

 

ΛΕΩΝ

Ο ενεργός Χείρωνας στους Ιχθύς… επιτρέπει στο θυμικό σου να σε παρασύρει σε ακρότητες απέναντι σε άτομα που δεν ανήκουν στον κύκλο σου ή ακολουθούν έναν αλλιώτικο τρόπο ζωής. Επιπλέον βέβαια, σε παραπέμπει σε οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος, με σκοπό να διορθώσεις όσα δεν σου πήγαν καλά αλλά και να στοχαστείς για το ποιες είναι τελικά οι πραγματικές ανάγκες σου.

Ίσως όμως να λάβεις ένα κληροδότημα ή να σου επιστραφούν δανεικά. Παράλληλα, με τον Ουρανό στον Κριό είναι πιθανό να μυηθείς σε μια γνώση «για λίγους» ή να λάβεις ένα απρόσμενο μήνυμα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ενεργός Χείρωνας στους Ιχθύς απελευθερώνει μνήμες και δημιουργεί νοητικά και συναισθηματικά «κολλήματα»», κάτι που ίσως σε αποσυντονίσει και αναστείλει τις αποφάσεις σου, ιδιαίτερα σε σχέση με μια συνεργασία σου. Την ίδια στιγμή βέβαια μπορεί να έρθεις ακόμη πιο κοντά με έναν παλιό σου συνέταιρο αλλά και να βοηθηθείς από έναν πρεσβύτερο ή «βετεράνο» στο είδος του.

Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό πιστοποιεί με τον δικό του τρόπο πως στα οικονομικά σου δεν υπάρχουν «σίγουρα», αντίθετα θα βγεις κερδισμένος/η αν κυνηγήσεις την έκπληξη ή το θεωρητικά «ανέφικτο»!

Loading...

 

ΖΥΓΟΣ

Ο ενεργός Χείρωνας στους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς μια «χαμένη» πελατεία στην δουλειά σου, ενώ δεν αποκλείεται να αξιοποιήσεις παλαιό ή αποθηκευμένο υλικό. Στην υγεία σου ωστόσο ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από ένα πρόβλημα που θεωρούσες πως έχεις ξεπεράσει οριστικά κι εδώ θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα κάποια παραδοσιακά «γιατροσόφια».

Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στον Κριό σε καλεί να προωθήσεις κάποιες αλλαγές που θα κάνουν την ζωή σου πιο ελεύθερη, αφού αν δεν το πράξεις, τότε θα σου προκύψουν εκπλήξεις και ανατροπές από τους άλλους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ενεργός Χείρωνας στους Ιχθύς σε ωθεί να διευθετήσεις «μια κι έξω» μια υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ένα αγαπημένο σου πρόσωπο κι εδώ ίσως να δυσκολευτείς έχοντας να διαλέξεις ανάμεσα στην οργή και την ανθρωπιά σου, αφού μέσος όρος δεν υπάρχει. Κι επειδή αν αφήσεις την πρώτη να κυριαρχήσει μπορεί να κάνεις μεγάλη ζημιά, είτε σε σένα, είτε σε κάποιον/α άλλον/η, είναι προτιμότερο να διαλέξεις τον δρόμο της… αγκαλιάς!

Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό δρομολογεί αλλαγές στα εργασιακά σου, ενώ μπορεί να περιέλθει στην κατοχή σου ένα πολύ ιδιαίτερο «εργαλείο».

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ενεργός Χείρωνας στους Ιχθύς σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό και επιρρεπή σε εξαρτήσεις, η ουσία όμως είναι ότι χρειάζεσαι δίπλα σου κάποιον πολύ δικό σου άνθρωπο που να σε νιώθει. Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς με την διαμόρφωση του χώρου σου αλλά και με την διευθέτηση περιουσιακών θεμάτων, ίσως όμως να προκύψει και μια μεγάλη ένταση στο σπίτι ή την οικογένειά σου.

Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό σε ωθεί σε μια «αδόκιμη» προσωπική επιλογή, που δεν σου παρέχει καμία απολύτως ασφάλεια αλλά αυτό είναι που την κάνει πολύ γοητευτική!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ενεργός Χείρωνας στους Ιχθύς σε ωθεί να εντρυφήσεις στην διερεύνηση καταστάσεων του παρελθόντος, είτε δικές σου, είτε της… ανθρωπότητας και το βέβαιο είναι πως θα βρεις τις απαντήσεις σου. Σε σχέση όμως με γνωστούς/ες και συγγενικά σου πρόσωπα, μπορεί να υποστείς ένα «σοκ» ή να βρεθείς σε αρκετά δύσκολη θέση, ύστερα από ένα ξέσπασμα ενωπιόν σου.

Παράλληλα, με τον Ουρανό στον Κριό δρομολογούνται αποκαλύψεις ή ξαφνικές αλλαγές στην οικογενειακή σου κατάσταση, ίσως όμως να πρόκειται απλά για κάποιες αλλαγές που θα κάνεις στον χώρο σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ενεργός Χείρωνας στους Ιχθύς σε ωθεί να ασχοληθείς με τα περιουσιακά σου ή μια «ξεχασμένη» οικονομική υπόθεσή σου, μια διαδικασία όμως, που μπορεί να ταράξει για τα καλά την «Ολύμπια» ψυχραιμία σου, με κίνδυνο να προβείς σε ακρότητες! Τα καλά νέα βέβαια είναι πως αν σου λείπει κάτι δεν έχεις παρά να «φέρεις τον κόσμο άνω-κάτω», αφού θα βρεις πράγματα που θα καλύψουν τις ανάγκες σου επαρκώς.

Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό δρομολογεί απρόσμενες συναντήσεις κι αναπάντεχες ειδήσεις, ενώ το μυαλό σου θα «κατεβάσει» αρκετές πρωτότυπες ιδέες!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ο ενεργός Χείρωνας στους Ιχθύς σου ξυπνά μνήμες και σε κάνει… ακόμη πιο ευαίσθητο/η και συναισθηματικό/η, με κίνδυνο να «γίνεις κομμάτια», από την άλλη πλευρά όμως θα συνειδητοποιήσεις και την μεγάλη αξία που έχει για σένα κάποιος/α που έχει αφήσει την «σφραγίδα» του/της στην ζωή σου. Επιπλέον είναι πιθανό να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση ή να αναβιώσει μια προοπτική που θεωρούσες «τελειωμένη».

Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στον Κριό σηματοδοτεί ανατροπές στα οικονομικά σου κι επειδή αυτά που περιμένεις δεν θα έλθουν, αναζήτησε.. σανίδα σωτηρίας αλλού!

 

Γιάννης Ριζόπουλος

Top 10