Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 10/10

0
17

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Με την αντίθεση Ερμή-Ουρανού η καταναλωτική σου συμπεριφορά ενδέχεται να διαφοροποιηθεί, αγνοώντας βασικές ανάγκες και δίνοντας προτεραιότητα σε είδη που δεν θεωρούνται «πρώτης ανάγκης»δικαιώνοντας τελικά την… Μαρία Αντουανέτα!

Επιπλέον, αν περιμένεις να λάβεις κάποια χρήματα, το πιθανότερο είναι να μην συμβεί. Αντίθετα, μπορεί να επωφεληθείς από κάτι που δεν είχες κατά νου ή θεωρούσες εξαιρετικά απίθανο. Από αυτήν την άποψη και μόνο σε συμφέρει να ποντάρεις στην έκπληξη και όχι στα υποτιθέμενα «σίγουρα», που σήμερα δεν έχουν καμία τύχη.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η αντίθεση Ερμή-Ουρανού φέρνει ξαφνικές ή απρόβλεπτες εξελίξεις, ιδιαίτερα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Μπορεί όμως κι εσύ να αντιδράσεις απότομα ή παράδοξα, εκεί που δεν το περιμένει κανείς, δημιουργώντας πολλές… απορίες σε εκείνους/ες που σε έχουν μάθει αλλιώς!

Πάντως, όσο πιο ανοικτός/η είσαι απέναντι στο διαφορετικό ή το καινοτόμο, τόσο ευκολότερα θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να ξεφύγεις από «τα ίδια και τα όμοια». Αντίθετα αν κινηθείς συμβατικά, μια θεωρητικά εύκολη υπόθεση μπορεί να εξελιχθεί «ανάποδα» ή να μην αποδώσει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την αντίθεση Ερμή-Ουρανού στον άξονα 6ου -12ου οίκου, στον εργασιακό σου χώρο συμβαίνουν αλλαγές ή πράγματα που δεν συνηθίζονται. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να σε ενοχλήσει, στην περίπτωση που «έχεις δέσει τον γάιδαρό σου» αλλά και να σε ευνοήσει με απρόσμενο τρόπο αν δεν έχεις «κολλήματα» και είσαι πρόθυμος/η να ανταποκριθείς σε κάθε νέα πρόκληση.

Παράλληλα βέβαια ίσως κληθείς να αντιμετωπίσεις τεχνικά προβλήματασε ηλεκτρονικές συσκευές. Επιπλέον, μπορεί να αλλάξεις γιατρό ή να υιοθετήσεις μια νέα θεραπευτική αγωγή, προς το πιο… πρωτοποριακό!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αντίθεση Ερμή-Ουρανού σε φέρνει πιο κοντά σε άτομα που δεν ανήκουν στον συνήθη κύκλο σου και είτε διακρίνονται από μια δημιουργική «τρέλα», είτε απλά συμπεριφέρονται διαφορετικά, επειδή είναι στην… φύση τους! Σε κάθε περίπτωση όμως όλο και κάτι νέο ή διαφορετικό έχεις να μάθεις, οπότε ας έχεις τα μάτια και τα αυτιά σου ανοικτά, πέρα από προκαταλήψεις.

Αν βέβαια… επιμείνεις συντηρητικά, τότε το «χτύπημα» θα είναι διπλό, αφού και θα αιφνιδιαστείς δυσάρεστα από την συμπεριφορά ενός «δικού σου» ανθρώπου και θα γίνεις ο «κακός» της υπόθεσης στα μάτια των άλλων!

 

ΛΕΩΝ

Σήμερα, δεν έχεις παρά να επιμείνεις στην διαφορετικότητά σου και να «τιμήσεις» τις πιο ιδιαίτερες αναζητήσεις σου, αφού στις… υπόλοιπες τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν όπως τα περιμένεις.

Παράλληλα μπορεί να υπάρξουν ανατροπές και στο σπίτι ή την οικογένειά σου, είτε πρόκειται για μια απρόσμενη επίσκεψη, που θα σε ξεβολέψει, είτε για εσωτερικές αλλαγές στον χώρο σου. Επιπλέον, θα έρθεις πιο κοντά με άτομα με τα οποία ήταν δύσκολο να συνεννοηθείς. Από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να έχεις και μια δυσάρεστη έκπληξηαπό έναν «δικό σου» άνθρωπο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αντίθεση Ερμή-Ουρανού φέρνει μια σειρά από απρόοπτα κι εκπλήξεις στην καθημερινότητά σου, γι’ αυτό μην θεωρείς τίποτα ως δεδομένο. Ίσως μάλιστα λάβεις ένα μήνυμα ή ίσως να έχεις ένα ξαφνικό συναπάντημα που θα αλλάξει εντελώς το πρόγραμμά σου.

Επιπλέον, αν ασχολείσαι με τις τέχνες, καλείσαι να απελευθερώσεις την δημιουργική «τρέλα» σου, αφού σήμερα θα βρεις αρκετούς πρόθυμους αποδέκτες της. Ανάλογα γόνιμη θα είναι και η ενασχόλησή σου με «παράξενες» θεωρίες ή εφαρμογές. Παράλληλα, είναι πιθανό να αποκτήσεις ένα πολύ… προχωρημένο gadget!

Loading...

 

ΖΥΓΟΣ

Με την αντίθεση Ερμή-Ουρανού η πορεία των οικονομικών σου χαρακτηρίζεται από εκπλήξεις και απρόοπτα κι όσο πιθανό είναι να λάβεις από εκεί που δεν το περιμένεις, άλλο τόσο είναι να χάσεις από μια -υποτίθεται- σίγουρη πηγή. Το κακό βέβαια είναι ότι αν θέλεις κάτι πολύ, δείχνει εξαιρετικά δύσκολο το να το αποκτήσεις.

Από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να σου προσφερθεί μια εναλλακτικήπου δεν είχες υπόψη σου. Παράλληλα, οι αγορές σου φαίνεται να μην καλύπτουν τόσο τις βασικές ανάγκες σου, όσο κάποιες από τις… avant garde τάσεις σου σε ρούχα, αξεσουάρ και τρόφιμα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αντίθεση Ερμή-Ουρανού κλονίζει κάποιες από τις σταθερές σου και σε καλεί να… αλλάξεις μυαλά, αφού μια «συνήθης» πολιτική δεν θα αποδώσει. Επιπλέον, ακόμη κι αν νοιώσεις «προδομένος/η» από έναν «δικό σου» άνθρωπο, μην ξεχνάς ότι οι κανόνες δεν επιβάλλονται, όταν από την άλλη πλευρά υπάρχει έντονα αναπτυγμένο ένα αίσθημα ελευθερίας.

Κι επειδή κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις, καλό είναι να δεις με άλλο μάτι και τα δικά σου, ιδιαίτερα αν έχεις εγκλωβιστεί σε έναν φαύλο κύκλο, όπου το «έχω» υπερτερεί του «είμαι». Κάνε λοιπόν την επανάστασή σου και δεν θα χάσεις!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αντίθεση Ερμή-Ουρανού φέρνει αποκαλύψεις που θα σε ξαφνιάσουν, συνάμα όμως θα διαλύσουν μύθους που «τρέφεις» στο μυαλό σου. Ακόμη, μπορεί να ξεβολευτείς από ανακατατάξεις στο εργασιακό σου περιβάλλον. Όλα όμως θα πάνε κατ’ ευχή αν επιδείξεις την… γνωστή ανοχή σου στην καλώς εννοούμενη «τρέλα» και πολύ περισσότερο αν μπεις κι εσύ στο «κόλπο».

Αν πάλι ψάχνεις για δουλειά τότε οι εξελίξεις θα είναι απρόβλεπτα θετικές, ίσως μάλιστα να βρεθείς σε ένα πόστο στο οποίο δεν έχεις ξαναδουλέψει πριν. Παράλληλα, ενδέχεται να αλλάξεις γιατρό ή μέθοδο θεραπείας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα καλά νέα είναι πως η αντίθεση Ερμή-Ουρανού εμπλουτίζει τον κοινωνικό σου κύκλο με άτομα που διακρίνονται για κάτι το ξεχωριστό. Ίσως μάλιστα να σε «πείσουν» να αλλάξεις τακτική, μέσα από την ιδιαίτερη ματιά τους, αποκαλύπτοντάς σου έναν διαφορετικό κόσμο.

Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς και με ένα «περίεργο» χόμπι ή να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με κάπως εξεζητημένο αντικείμενο. Την ίδια στιγμή όμως μπορεί να αιφνιδιαστείς από την «ακατανόητη» στάση ενός κοντινού σου προσώπου που άλλα περίμενες από αυτό και άλλα εισπράττεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αντίθεση Ερμή-Ουρανού φέρνει νέα δεδομένα στην καριέρα ή την κοινωνική ζωή σου κι όσο πιο πρόθυμος/η είσαι να υιοθετήσεις νέες πρακτικές ή να κάνεις την αναγκαία «στροφή», τόσο το… καλύτερο για σένα, αφού θα αποκομίσεις μια απρόσμενη επιτυχία! Αν όμως δεν το πράξεις, τότε «απειλείσαι» από δυσάρεστα απρόοπτα και μη αναμενόμενες αντιδράσεις, που σίγουρα θα σε ξεβολέψουν.

Ακόμη, φαίνεται πως τα εύκολα γίνονται δύσκολα και τα δύσκολα εύκολα αλλά αν δεν καταφέρεις να ανταποκριθείς εσύ σε μια τέτοια «ιδιάζουσα» κατάσταση τότε ποιος/α;

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η αντίθεση Ερμή-Ουρανού παραπέμπει σε μια καθημερινότητα διανθισμένη με ξαφνικά συναπαντήματα, εκπλήξεις, ανατροπές και μηνύματα που αιφνιδιάζουν, είτε ευχάριστα, είτε δυσάρεστα. Κι αν είσαι… εντελώς βέβαιος/α για κάτι, πρόσεξε μήπως τελικά «την πατήσεις» όπως ο λαγός με την χελώνα!

Επιπλέον, όμως θα έχεις την ευκαιρία να μυηθείς σε μια πρωτοποριακή θεωρία αλλά και να αποκτήσεις ένα ξεχωριστό εργαλείο, αντάξιο της κλίσης σου σε «προχωρημένες» τεχνολογικά εφαρμογές. Παράλληλα, είναι πιθανό να ταξιδέψεις κάπου που δεν έχεις ξαναπάει

 

Γιάννης Ριζόπουλος

Αφήστε το σχόλιο σας: