19.1 C
Drama
Τρίτη, Μάιος 21, 2019

Αρχική Ζώδια Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 1/5

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 1/5

- Διαφήμιση -

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ

Με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου να σε «ρίχνει» ψυχολογικά, δεν έχεις παρά να αναλάβεις από μόνος/η σου μια «δύσκολη» πρωτοβουλία λύνοντας προβλήματα άλλων, αφού έτσι θα ξεχάσεις τα δικά σου. Κατά τα άλλα, αν προκύψει κάποιο οικονομικό ζήτημα, οφείλεις να ακολουθήσεις μια συντηρητική πολιτική περιορίζοντας τις ορέξεις σου. Παράλληλα βέβαια το τρίγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας σε καλεί να… ξεπορτίσεις, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις κι ένα ευχάριστο Πρωτομαγιάτικο μήνυμα. Επιπλέον, θα μαζέψεις τηλέφωνα και διευθύνσεις διά… πάσαν χρήσην!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σε καλεί να φροντίσεις την υγεία και την διατροφή σου, περιορίζοντας συνήθειες που σε βλάπτουν, ίσως όμως χρειαστεί να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε ένα πρόσωπο που υποφέρει ή σε ένα pet που βρίσκεται υπό την προστασία σου. Όσο για τις μετακινήσεις σου θα γίνουν μετ’ εμποδίων. Παράλληλα βέβαια το τρίγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας ευνοεί τα οικονομικά σου κι εκτός από… λουλούδια θα αποκτήσεις κάτι που «έχεις βάλει στο μάτι» εδώ και καιρό, δεν αποκλείεται μάλιστα να στο δωρίσουν! Επιπλέον, αν αναζητάς κάποιου είδους εγγύηση ή χρηματοδότηση, θα την έχεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, μια φιλία σου μπορεί να βρεθεί σε «στενωπό» και σε μια τέτοια περίπτωση δεν έχεις παρά να κινηθείς ακριβοδίκαια. Αν όμως σου ζητηθούν δανεικά, κάνε πως… δεν άκουσες! Κατά τα άλλα βέβαια, το τρίγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας σου προσφέρει την ευκαιρία να ξεφύγεις από τα δύσκολα, επιλέγοντας να κινηθείς σε πιο ανάλαφρο στυλ και μπορείς να ελπίζεις τόσο στις Πρωτομαγιάτικες συναθροίσεις, όσο και σε μια συνεργασία, που θα σε ενθαρρύνει «να ανοίξεις τα φτερά σου». Μπορεί ωστόσο να καρπωθείς τα οφέλη και από μια διάκριση ενός δικού σου ανθρώπου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παρά την αργία της ημέρας, κάποιες κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις σου δεν μπορούν να περιμένουν, ενώ το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σε παραπέμπει και σε επιπλέον ευθύνες, που θα «κόψουν» κάτι από τον ελεύθερο χρόνο σου. Επιπλέον, ενδέχεται να βάλεις φρένο σε κάποιον/α, που δεν φέρεται υπεύθυνα, όσο κι αν σε στενοχωρεί αυτό. Παράλληλα βέβαια με το τρίγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας, η Πρωτομαγιά μπορεί να αποβεί σημαντική ως προς την δικτύωσή σου με πρόσωπα ή φορείς που «ξέρουν καλά τα κατατόπια», αρκεί κι εσύ να… κόψεις κάτι από την σοβαροφάνειά σου!

 

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου ενδέχεται να συμβάλλει σε καθυστερήσεις ή «εμπλοκές» στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ιδιαίτερα εκείνες που έχουν ψυχαγωγικό χαρακτήρα, ενώ «παίζει» και μια βλάβη που θα σου δέσει τα χέρια. Το να κάνεις σχέδια λοιπόν για εκδρομές δεν είναι προς το… συμφέρον σου! Όσον αφορά όμως σε διαβάσματα και μελέτες, το πράγμα αλλάζει. Επιπλέον, παραμένοντας «εντός των τειχών», το τρίγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας σου υπόσχεται μια διασκεδαστική Πρωτομαγιά, ίσως μάλιστα να πάρεις μια μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου οφείλεις να είσαι φειδωλός/η στα έξοδά σου, φροντίζοντας πρωτίστως για την κάλυψη των υποχρεώσεών σου. Από την άλλη πλευρά ευνοούνται οι πωλήσεις αλλά σε καμία περίπτωση μην μπερδέψεις τα οικονομικά με τα προσωπικά σου. Παράλληλα βέβαια το τρίγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας σε καλεί να αξιοποιήσεις τα πλεονεκτήματα που υπάρχουν στο σπίτι και την οικογένειά σου, αφού εκεί κρύβεται η… χαρά της Πρωτομαγιάς! Επιπλέον, μπορεί να «ανοίξεις» το σπίτι σου σε κόσμο ή να βρεθείς σε μια ανάλογη εκδήλωση «εκτός έδρας».

 

ΖΥΓΟΣ

Με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου θα πρέπει να είσαι πολύ επιφυλακτικός και τυπικός/η με τις συνεργασίες σου, ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις, ενώ είναι προς το συμφέρον σου να «κόψεις» μια σχέση, που αποδείχθηκε ανάξια σου, παρά να πας γυρεύοντας ξεκινώντας μια νέα! Επιπλέον υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να γίνεις αντικείμενο μιας αυστηρής κριτικής. Παράλληλα βέβαια το τρίγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας μπορεί να σου φέρει μια ευχάριστη είδηση, ενώ ευνοεί τα ταξίδια, τις εκδρομές, οπότε μην χάσεις την ευκαιρία να «πιάσεις τον Μάη» στις απανταχού εξοχές!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου είναι σκόπιμο να μεριμνήσεις για την υγεία ή την διατροφή σου, περικόπτοντας κάποιες «αμαρτωλές» συνήθειες και «συμμαζεύοντας» τις καταχρήσεις που προηγήθηκαν! Επιπλέον, φαίνεται να προκύπτουν καθημερινές εργασίες, που πρέπει να γίνουν ενώ αν δουλεύεις… κανονικά αναμένονται καθυστερήσεις και εμπόδια ή θέματα με το προσωπικό κι είναι τελικά πιθανό να «φορτωθείς» με καθήκοντα άλλων. Παράλληλα βέβαια το τρίγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας μπορεί να σου φέρει ένα όμορφο Πρωτομαγιάτικο δώρο, ενώ γενικότερα ευνοεί τις αγορές ή τις επενδύσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σε «βασανίζει» με ζητήματα των αγαπημένων σου κι εδώ είναι που πρέπει να διαχειριστείς «σοφά» τα πράγματα, τηρώντας το μέτρο και αποφεύγοντας να πάρεις μια «τελειωτική» απόφαση, αφού το ζητούμενο είναι ο συμβιβασμός. Ανάλογα μετρημένος βέβαια οφείλεις να είσαι και στα οικονομικά σου. Παράλληλα βέβαια το τρίγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας σου προσφέρει μια όμορφη Πρωτομαγιάτικη διέξοδο μέσα από τις γιορτές και τα πανηγύρια που θα συμμετάσχεις. Βάλε λοιπόν στην άκρη τις στενοχώριες σου και… βουρ στον πατσά!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου μεγεθύνει τις ευθύνες σου, ενώ δεν ευνοεί «επεκτατικές» κινήσεις σε περιουσιακά ζητήματα, ούτε βέβαια και αγορές για το σπίτι. Επιπλέον, ένα νεαρό πρόσωπο της οικογένειας βρίσκεται σε δύσκολη θέση και σίγουρα θα χρειαστεί την συνδρομή σου, ίσως όμως και να αναδειχθεί ένα «χάσμα γενεών». Παράλληλα βέβαια το τρίγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας σε βοηθά να βελτιώσεις την ψυχική και σωματική σου ευεξία, με την συνδρομή ατόμων που ξέρουν από αυτά. Επιπλέον, η σύναψη μιας «κρυφής» συμμαχίας θα σε βοηθήσει στην δουλειά σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου φέρνει εμπόδια ή μια δυστοκία στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ας είσαι λοιπόν προνοητικός/η, ώστε τουλάχιστον να αποφύγεις εκείνα που οφείλονται σε δικές σου παραλείψεις. Επιπλέον, σε θέλει πιο προσεκτικό/η με κάποια «τυπικά» ζητήματα, ιδιαίτερα σε σχέση με έγγραφα, άδειες και παραστατικά, που οφείλεις να έχεις. Παράλληλα βέβαια το τρίγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας σε καλεί να αξιοποιήσεις τα πλεονεκτήματα μιας όμορφης Πρωτομαγιάτικης παρέας. Επιπλέον, μια φιλία ή μια ομάδα μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη των πραγμάτων.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σε… προειδοποιεί να αποφύγεις τα περιττά έξοδα και κυρίως να μην δανείσεις χρήματα, αφού δεν θα σου επιστραφούν σύντομα, χαλώντας ίσως και την σχέση σου με κάποιον/α φίλο/η. Παράλληλα βέβαια το τρίγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας φέρνει μια επαγγελματική ή κοινωνική επιτυχία, μέσα από την δικτύωση σου με τα κατάλληλα πρόσωπα κι από ότι φαίνεται δεν θα χρειαστεί να… κοπιάσεις πολύ για αυτό, ίσως μάλιστα να τιμηθείς για το έργο σου! Επιπλέον, μην χάσεις την ευκαιρία να «ξεπορτίσεις» αφού ένα Πρωτομαγιάτικο στεφάνι νίκης σε περιμένει!

 

Γιάννης Ριζόπουλος

Top 10