22.3 C
Drama
Κυριακή, Μάιος 19, 2019

Αρχική Ζώδια Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 9/3

Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 9/3

- Διαφήμιση -

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο παθιασμένο/η στις επιδιώξεις σου, κάτι που θα επηρεάσει και τις σχέσεις σου με τους άλλους, είτε προς την θετική είτε προς την αρνητική κατεύθυνση, ανάλογα με τις συγκυρίες. Κράτα λοιπόν την ζέση και το αγωνιστικό σου πνεύμα, ως προς την επίτευξη των στόχων σου, πρόσεξε όμως μήπως φερθείς άδικα σε έναν «δικό σου» άνθρωπο.

Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς μπορεί να σου φέρει ένα προφητικό όνειρο ή μια «μεταφυσική» εμπειρία, που θα σου αποκαλύψει αλήθειες, ίσως όμως να βγάλει στην επιφάνεια κι ένα «ξεχασμένο» θέμα υγείας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να φροντίσεις πρώτα απ’ όλα την υγεία σου, ώστε να μην χάσεις το «πάρτι» εξ αιτίας της! Επιπλέον, θα σου αποκαλύψει παρασκηνιακές ενέργειες σε βάρος σου, αν όμως ο Άρης στο ζώδιό σου σε παρασύρει σε πρακτικές αυτοδικίας, κινδυνεύεις να χάσεις το όποιο δίκιο σου, γι’ αυτό ηρέμησε και… φιλοσόφησέ το!

Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς εγείρει υπερβολικές προσδοκίες από άτομα που στην πραγματικότητα δεν σου κάνουν, από την άλλη πλευρά όμως σε φέρνει σε επαφή με «τσεκαρισμένα» πρόσωπα από το παρελθόν σου, στα οποία μπορείς να βασιστείς.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Σελήνη στον Κριό, ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος μπορεί να σε παροτρύνει να κάνεις πράγματα που δεν συνάδουν με τα θέλω σου, ενώ ανάλογες πιέσεις ενδέχεται να δεχθείς στην περίπτωση που συμμετέχεις σε μια συλλογική προσπάθεια ή στα κοινά. Θα υπάρξει ωστόσο και μια νέα φιλία που θα σε ενθουσιάσει.

Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς σε βοηθά να «ξεγλιστρήσεις» από τα δύσκολα, δείχνοντας στους άλλους αυτό που θέλουν να δουν, από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να σου φέρει μια δυσάρεστη είδηση ή ένα «κακό συναπάντημα».

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, είτε πρόκειται για μια δική σου υπόθεση, είτε για κάτι που αφορά σε ένα κοινωνικό εγχείρημα. Ωστόσο στην δεύτερη περίπτωση, πρόσεξε μήπως τελικά χρησιμοποιηθείς σε «παιχνίδια» άλλων, αφού με τον Πλούτωνα απέναντί σου γίνεσαι στόχος των «κακών»!

Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς σου υπενθυμίζει ότι κάποιες αλήθειες δεν πρέπει να λέγονται, όταν η άλλη πλευρά δεν είναι έτοιμη να τις ακούσει, το ίδιο όμως ισχύει και για σένα, γι’ αυτό μην ζητάς να μάθεις κάτι που δεν θα αντέξεις.

 

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Κριό πολλαπλασιάζει τις επαφές ή τις μετακινήσεις σου, ενώ σε ωθεί να διαδώσεις τις ιδέες και τις αντιλήψεις σου, κάτι βέβαια που δεν θα γίνει χωρίς να δώσεις τις απαιτούμενες «μάχες». Ίσως μάλιστα στις εξωτερικές δράσεις σου και ιδιαίτερα στις σχέσεις σου με γείτονες ή συγγενείς να υπάρξουν εντάσεις, που πηγάζουν από αντιζηλίες ή ανυπέρβλητους εγωισμούς!

Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς τονίζει την διάθεσή σου να προσφέρεις και να χαρίσεις, όπου έχουν την ανάγκη σου, όσον αφορά στις αγορές σου όμως είναι σκόπιμο να εξασφαλίσεις το δικαίωμα αλλαγής.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη στον Κριό, η καταναλωτική σου συμπεριφορά τείνει να αποκτήσει ακραία χαρακτηριστικά, αφού εκείνο που προέχει είναι η ικανοποίηση των επιθυμιών σου… χθες! Επιπλέον, ένα οικονομικό θέμα μπορεί να γίνει αιτία κι αφορμή μιας έντονης διαφωνίας με ένα «δικό σου» άνθρωπο.

Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς σε καλεί να υπερβείς όλα εκείνα που σε φθείρουν ψυχικά ή σε αγχώνουν, μέσα από καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις, από την άλλη πλευρά όμως, ενδέχεται να «ξανακυλήσεις» σε μια κακή συνήθεια ή να αναβιώσει μια συνεργασία που θυμίζει… λυκοφιλία!

 

ΖΥΓΟΣ

Φαίνεται πως η σχέση σου με έναν συνεργάτη και γενικότερα τους άλλους περνά κρίση, αφού ο καθένας κάνει του… κεφαλιού του! Από την άλλη πλευρά όμως, η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να φανείς πιο τολμηρός στις επιδιώξεις σου και να επωφεληθείς από την αδράνεια των άλλων, ενώ δεν αποκλείεται να βρεις έναν απρόσμενο σύμμαχο σε μια «εφήμερη» επιδίωξή σου.

Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς φέρνει μια ταλαιπωρία από βλάβες ή ζημιές, ενώ σε καλεί να μεριμνήσεις για μύκητες και παράσιτα αλλά και για το «κακό μάτι», που σε… περιτριγυρίζει!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό φέρνει εντάσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, όπου φαίνεται πως κάποιος/α τα θέλει όλα «εδώ και τώρα», χωρίς να υπάρχουν όμως οι προϋποθέσεις για να γίνει μια σωστή δουλειά. Μια λύση βέβαια είναι να δράσεις μόνος/η χωρίς να έχεις κάποιον «δερβέναγα» στο κεφάλι σου αλλά σε κάθε περίπτωση μπορείς να το… ρίξεις στην «εργασιοθεραπεία» ή στο να γυμναστείς ή να αθληθείς, προκειμένου να «διώξεις» τον εκνευρισμό σου.

Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς… δικαιώνει την καχυποψία σου, ενώ στα προσωπικά σου, σε «μεταφέρει» στο παρελθόν!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Σελήνη στον Κριό, ο δημιουργικός «οίστρος» σου κορυφώνεται, με συνέπεια να ξεχωρίσεις μέσα από τις εμπνεύσεις και τα έργα σου, ωστόσο πολλά «παίζονται» και στα προσωπικά σου, όπου προσπαθώντας να κατακτήσεις ένα πρόσωπο ή να το πείσεις για κάτι θα έχεις μάλλον τα αντίθετα αποτελέσματα. Την ίδια στιγμή βέβαια, θα έχεις μια θετική ανταπόκριση από… αλλού!

Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύς, αν ψάξεις τον χώρο σου, όλο και κάτι ενδιαφέρον θα ανακαλύψεις, έστω κι αν δεν σου… πολυαρέσει! Επιπλέον, «ξυπνά» οικογενειακά πάθη γύρω από περιουσιακά θέματα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Σελήνη στον Κριό, μια οικογενειακή ένταση ή κάποια ζημιά στο σπίτι μπορεί να σε αποσυντονίσει προσωρινά, ενώ δεν αποκλείεται να υποπέσουν στην αντίληψή σου αυθαιρεσίες, που θα σε κάνουν έξω φρενών! Θα πρέπει όμως κι εσύ «να μην φυτρώνεις εκεί που δεν σε σπέρνουν».

Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να «ξεγλιστρήσεις» με αόριστες υποσχέσεις ή αθώα ψέματα, από μια δύσκολη κατάσταση στην οποία έχεις περιέλθει. Όσον αφορά όμως στις μετακινήσεις σου, όλο και κάποια αναποδιά θα συμβεί, γι’ αυτό φέρσου προνοητικά και μην… πας γυρεύοντας!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Σελήνη στον Κριό αναμένονται περισσότερες και αρκετά… ζωηρές επαφές ή μετακινήσεις, που θα σε «εξιτάρουν», από την άλλη πλευρά όμως είναι πολύ πιθανό να προκύψει μια έντονη διχογνωμία με έναν «ανυποχώρητο» τύπο ή συγγενή σου. Επιπλέον, μπορεί να σπάσει ή να χαλάσει κάτι εξ αιτίας ενός βιαστικού ή άγαρμπου χειρισμού από πλευράς σου.

Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς σε θέλει πολύ πιο προσεκτικό/η και λιγότερο καλοπροαίρετο/η σε οικονομικά ζητήματα. Επειδή μάλιστα, το παρασκήνιο «οργιάζει», αν «το ψάξεις» θα πέσεις πάνω σε υπονομευτικές ενέργειες.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να κάνεις ότι περνά από το χέρι σου για να διασφαλίσεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν επιβουλές, από την άλλη πλευρά όμως, θα σου δοθεί η ευκαιρία να πετύχεις άμεσα έναν οικονομικό στόχο σου, παίρνοντας ένα ρίσκο παραπάνω. Κατά τα άλλα, διαφαίνονται και «κόντρες» για το ποιος/α θα πληρώσει ή δεν θα πληρώσει τον λογαριασμό!

Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να «ξεφύγεις» από τα τετριμμένα και να ταξιδέψεις… πίσω στον κόσμο των ονείρων σου, δεν αποκλείεται όμως να σε κάνει και πιο μελαγχολικό ύστερα από ένα δυσάρεστο συμβάν!

 

Γιάννης Ριζόπουλος

Top 10