14.9 C
Drama
Σάββατο, Μάιος 25, 2019

Αρχική Ζώδια Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 4/5

Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 4/5

- Διαφήμιση -

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο «κυνηγιάρη/α», κάτι που με την σειρά του θα δώσει νέα πνοή στο σύνολο των δραστηριοτήτων σου. Επιπλέον, η προσωπική γοητεία σου θα σου ανοίξει πολλές «πόρτες». Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στους Διδύμους σε ωθεί να πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες στην καθημερινότητά σου, που το αποτέλεσμά τους θα εξαρτηθεί από το κατά πόσον εφαρμόζεις αυτά που ξέρεις ή απλά κάνεις του κεφαλιού σου! Επιπλέον, καλό είναι να μην βιάζεσαι, ώστε να μην σκοντάψεις αλλά και να διαχειριστείς συμβιβαστικά τις όποιες εντάσεις με άτομα του περιβάλλοντός σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στον Κριό θα σε βοηθήσει να ξεκουραστείς και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου, αρκεί βέβαια να μην παρασυρθείς σε «κραιπάλες» για να βγάλεις τα απωθημένα σου. Επιπλέον, θα μάθεις πολλά και… παρασκηνιακά για προσωπικά κυρίως ζητήματα. Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους σε ωθεί να ακολουθήσεις μια πιο στιβαρή πολιτική στα οικονομικά σου, διεκδικώντας εκείνα που σου αξίζουν πραγματικά και κόβοντας την όρεξη σε όποιον/α επιβουλεύεται τα κεκτημένα σου. Περιόρισε βέβαια και τον καταναλωτισμό σου, ώστε να σου περισσέψει και κάτι για αύριο!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη στο ζώδιό σου είναι πιθανό να «μπεις στο μάτι» κάποιων που θα ενοχληθούν με τις επιλογές σου ή θα παρεξηγηθούν, ιδιαίτερα αν μπει και κάτι… ερωτικό στην μέση! Πρόσεξε ακόμη τους χειρισμούς σου με εργαλεία ή μηχανήματα, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ζημιά, σε κάθε περίπτωση όμως μπορείς να πετύχεις πολλά και σε σύντομο χρόνο. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Κριό διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, φέρνοντας σε κοντά σε άτομα που έχουν,,, ποικίλες βλέψεις για σένα, ίσως μάλιστα να γίνουν πολλά εντός μιας παρέας ή μιας συλλογικής προσπάθειας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον Κριό σου προσδίδει μια κοινωνική λάμψη, ενώ ταυτόχρονα διευκολύνει την επίτευξη των στόχων σου, φαίνεται μάλιστα να αρκεί γι’ αυτό η προσωπική σου παρουσία και το «σεξ απήλ» σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στους Διδύμους ενεργοποιεί το παρασκήνιο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν υπόγειες κινήσεις σε βάρος σου αλλά και μια δική σου ανάλογη προσπάθεια να πετύχεις στα… μουλωχτά αυτά που επιθυμείς! Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρξει μια έντονη ενόχληση στην υγεία σου, ύστερα από μια μάλλον «απερίσκεπτη» κατάχρηση σε φαγητό ή ποτό.

 

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στον Κριό φέρνει «ξεσηκωτικές» ειδήσεις και κάνει την καθημερινότητά σου πιο ευχάριστη όσο και «περιπετειώδη». Επιπλέον, ένα ταξίδι ή μια εκδρομή μπορεί να σου αποφέρει ακόμη περισσότερες απολαύσεις, σε κάθε περίπτωση όμως όλα θα είναι διανθισμένα με ‘ένα ερωτικό παιχνίδι, που μπορεί να καταλήξει… οπουδήποτε! Την ίδια στιγμή βέβαια, ο Άρης στους Διδύμους μπορεί να εντείνει τους ανταγωνισμούς και στις φιλικές σου σχέσεις, ιδιαίτερα αν τεθεί κάποιο προσωπικό ζήτημα, αφού πίσω από τα «οράματα» και τις «ιδεολογίες» δεν υπάρχει παρά μόνον… έρωτας!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στους Διδύμους σου ζητά να επιστρατεύσεις τις αρετές σου, ιδιαίτερα ως προς την αντιμετώπιση «μίνι» κρίσεων –κυρίως επί… προσωπικού- με έντονα χαρακτηριστικά. Και πέρα από το μεράκι σου, σίγουρα θα χρειαστείς αρκετή υπομονή απέναντι σε «ισχυρούς» που μάλιστα έχουν την τάση να σου «την πέφτουν»! Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Κριό σου φέρνει αυξημένα έσοδα, που με την σειρά τους θα σου επιτρέψουν να χαρείς την ζωή αλλά και να προσφέρεις το κάτι παραπάνω σε αγαπημένα σου πρόσωπα, μην διστάσεις λοιπόν να δοκιμάσεις την τύχη σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Loading...

Η Αφροδίτη απέναντί σου, σου προσφέρει περισσότερες εναλλακτικές λύσεις και υποστηρίξεις από τους άλλους, δεν αποκλείεται όμως τελικά να υπάρξουν και μπόλικες αφορμές για να διαταραχθούν κάποιες ισορροπίες, ιδιαίτερα αν θεωρηθεί πως «παίζεις σε διπλό ταμπλό»! Σε κάθε περίπτωση όμως μπορείς να αξιοποιήσεις μια συμφέρουσα πρόταση που θα σου γίνει. Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους συμβάλλει στην άμεση και ταχεία απόκτηση γνώσεων ή την εκμάθηση μιας τεχνικής αλλά φέρνει και διαξιφισμούς-διαφωνίες που υποκρύπτουν έναν ερωτικό ανταγωνισμό ή ενδιαφέρον!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Κριό ευνοεί τις εργασιακές σχέσεις σου και είναι πιθανό να λάβεις βοήθειες από κάποιον/α, που «σε πάει». Επιπλέον, είναι στο χέρι σου να πάρεις μια άδεια, είναι όμως εξαιρετικά αμφίβολο το αν τελικά θα ξεκουραστείς, αφού έχεις… άλλα στο μυαλό σου και μάλλον… οδεύεις προς τις καταχρήσεις! Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους σε θέλει σε θέση μάχης στον οικονομικό τομέα, είτε για να αντιμετωπίσεις έξωθεν επιβουλές, είτε για να αποκομίσεις ένα κέρδος, ύστερα από ένα σχετικό ρίσκο. Από την άλλη πλευρά ωστόσο δεν αποκλείεται να ξοδευτείς για την αποκατάσταση μιας ζημιάς.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στον Κριό σου υπόσχεται μια πιο «σπιρτόζικη» καθημερινότητα, με πολλά «τυχερά», παιχνίδια και φλερτ. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονες συγκινήσεις με φίλους/ες και αγαπημένους/ες, όχι όμως πάντα για καλό! Μάλιστα, ο Άρης απέναντί σου μπορεί να ενισχύσει την ανησυχία σου, ειδικά για την εξέλιξη κάποιων υποθέσεων, που δεν εξαρτώνται μόνον από τις δικές σου προσπάθειες, με τις διαθέσεις των άλλων απέναντι σου να είναι πότε άκρως υποστηρικτικές και πότε… φανατικά εναντίον σου! Ίσως μάλιστα να τα «σπάσεις» με έναν συνεργάτη σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στον Κριό ευνοεί ζητήματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένειά σου και το μόνο που σου μένει είναι να αποδεχθείς τις ευκολίες που σου προσφέρονται, χωρίς να τις κρίνεις ως «μη σοβαρές». Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα υπάρξουν και κάποιες «θυελλώδεις» στιγμές, προϊόν πάθους ή αντιζηλίας. Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους σε θέλει σε εγρήγορση στην δουλειά σου, ώστε να μην απολέσεις μέρος των δικαιωμάτων σου κι εδώ είναι που μπορείς να εκμεταλλευτείς το… σεξ απήλ σου! Επιπλέον καλείσαι να πάρεις δραστικές αποφάσεις σε σχέση με την υγεία και την διατροφή σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στον Κριό αυξάνει τις πιθανότητές σου για να περάσεις όμορφα με καλή παρέα σε μια έξοδό σου αλλά και να δρομολογήσεις ένα ταξίδι, που θα σου μείνει αξέχαστο κυρίως λόγω των… ερωτικών περιπτύξεων που θα υπάρξουν! Επιπλέον μπορεί να αποκτήσεις ένα μέσον που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, με τον Άρη στους Διδύμους μπορεί να «ταρακουνηθείς» απότομα από μια υπόθεση στην οποία εμπλέκεται κι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, με την μεταξύ σας διαφωνία να «σκεπάζει» κάθε άλλη εξέλιξη, ενώ αν έχεις παιδιά, έχε τα από… κοντά!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης στους Διδύμους σε ωθεί να επικεντρωθείς σε θέματα του σπιτιού και της οικογένειας σου, αφού είναι πιθανό να προκύψουν κάποιες έκτακτες καταστάσεις και κυρίως… μεταπτώσεις, που αφορούν στις σχέσεις με τους οικείους σου, πρόσεξε όμως μήπως αδικήσεις πρόσωπα που δεν φταίνε σε τίποτε ή απλά έχουν τον δικό τους… καημό! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό ευνοεί τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να λάβεις ένα σπουδαίο δώρο ή ένα έκτακτο «επίδομα», κάτι που μπορεί να αποτυπωθεί και σε αγορές ή αποκτήματα που θα βελτιώσουν κατακόρυφα την ψυχολογία σου.

 

Γιάννης Ριζόπουλος

Top 10