Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 29/9

0
117

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Με την Δήμητρα στον τομέα των συνεργασιών σου να αμφιταλαντεύεται, τα διλήμματα περισσεύουν κι αν δε θέλεις να υποστείς τις συνέπειες μιας ασυμφωνίας ή σύγκρουσης, που θα ζημιώσει και τις δύο πλευρές, οφείλεις να συμβιβαστείς με την πραγματικότητα, εξαντλώντας τη στρατηγική σου.

Αντίθετα, το να «κοντράρεις στα ίσα» θα προκαλέσει μεγάλο… σαματά και το δύσκολο εδώ είναι πως ο Άρης στον Υδροχόο σε κάνει λιγότερο διαλλακτικό/η στις παρέες σου, με αναπόφευκτη συνέπεια να υπάρξουν δύο «στρατόπεδα» μεταξύ φίλων ή συνεργατών με εσένα… αρχηγό στο ένα!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Δήμητρα στον 6ο ηλιακό οίκο σου, οφείλεις να δώσεις μια παραπάνω προσοχή στα εργασιακά σου, όπου καλείσαι να συμβιβαστείς με μια πραγματικότητα που ναι μεν δεν είναι ακριβώς αυτή που θα ήθελες, από την άλλη πλευρά όμως βάζει τα πράγματα σε μια σειρά.

Επιπλέον, να ξέρεις ότι με τον Άρη στον Υδροχόο, το να προσπαθείς να «κρυφτείς» από τις εξελίξεις, είναι μάλλον μάταιο, αφού οι εντάσεις θα σε κυνηγούν όπου κι αν είσαι! Επειδή, δε, η στάση κάποιων απέναντί σου μπορεί να γίνει επιθετική ή ανταγωνιστική, θα πρέπει κι εσύ να «πατήσεις πόδι» όπου χρειαστεί.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την ίδια στιγμή που ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να υπερασπίσεις εμφατικά τις απόψεις σου, η Δήμητρα στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει μεν πιο κοινωνικό/η, σε καλεί, ωστόσο, να λάβεις υπόψη σου και τα «θέλω» των άλλων, ώστε να μην προκύψουν αντιπαλότητες στα καλά καθούμενα, κάτι που θα συμβεί σίγουρα, αν μπουν μπροστά οι εγωισμοί.

Κι επειδή το ένα φέρνει το άλλο, δεν αποκλείεται να ξεσπάσουν πολλά «μποφόρ» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου ενώ αν έχεις παιδιά, φρόντισε να μείνουν μακριά από κινδύνους και ιδίως να μην παρασυρθούν από κακές παρέες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Δήμητρα στον Ζυγό δε σου επιτρέπει να απολαύσεις την οικογενειακή σου γαλήνη, είτε επειδή εμφανίζονται έκτακτοι επισκέπτες είτε γιατί ένα περιουσιακό θέμα αποκτά «ακανθώδη» χαρακτηριστικά. Από πλευράς σου πάντως εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να δεις τι μπορεί να κάνεις άμεσα για να ικανοποιήσεις όλες τις πλευρές, έστω και σε μια μίνιμουμ βάση.

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Υδροχόο προσδίδει μια νέα δυναμική στα οικονομικά σου κι αν ρισκάρεις λίγο παραπάνω, τα αποτελέσματα θα σε εκπλήξουν θετικά.

 

ΛΕΩΝ

Η Δήμητρα στον 3ο ηλιακό οίκο σου δε σου επιτρέπει να κινηθείς, όπως εσύ θέλεις, αφού υπάρχουν πολλές διαφορετικές γνώμες και απόψειςπου θα χρειαστεί να συγκεράσεις, συχνά, μάλιστα, κάτω από έντονη πίεση ή την «απειλή» μιας νομικής εμπλοκής.

Επιπλέον, στις μετακινήσεις σου οφείλεις να επιδείξεις μεγαλύτερη προσοχή στις «στραβοτιμονιές» των… άλλων και δεν αποκλείεται να δοκιμαστούν τα αντανακλαστικά σου. Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στον Υδροχόο είναι πιθανό να σου προκύψει μια βραχυπρόθεσμη, αλλά άμεσα αποτελεσματική νέα συνεργασία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Δήμητρα στον 2ο ηλιακό οίκο σου, ενδέχεται να εμπλακείς σε χρονοβόρες διαβουλεύσεις για ένα οικονομικό θέμα, που ίσως λάβει και νομικές διαστάσεις, αλλά σε κάθε περίπτωση θα έχεις την ευκαιρία να τσεκάρεις στην πράξη ποιοι είναι πραγματικά εκείνοι που σε υποστηρίζουν και ποιοι όχι.

Επιπλέον, αν ψάχνεις για χρηματοδότηση αναμένεται πολύ… τρέξιμο, με τις καταστάσεις να αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή. Παράλληλα, με τον Άρη στον Υδροχόο να δίνει έναν πιο ανταγωνιστικό τόνο στα εργασιακά σου, δεν έχεις παρά να αποδείξεις ότι είσαι ο/η καλύτερος/η!

 

ΖΥΓΟΣ

Με την Δήμητρα στο ζώδιό σου να… διχάζεται ανάμεσα στα πρέπει και τα θέλω σου, καλείσαι να βρεις το σωστό timing για να δράσεις, χωρίς να συναντήσεις μεγάλη αντίσταση. Επιπλέον, θα πρέπει να θυμάσαι ότι τα καλύτερα αποτελέσματα θα έρθουν, αν καταφέρεις να συμβιβάσεις τις αντιμαχόμενες πλευρές, εξασκώντας συνάμα και τις «διευθυντικές» αρμοδιότητές σου, αφού από σένα τα περιμένουν όλοι/ες!

Παράλληλα, με τον Άρη στον Υδροχόο φαίνεται πως ένα αγαπημένο σου πρόσωπο «κάνει τα δικά του» για να προσελκύσει το ενδιαφέρον σου και μάλλον θα τα… καταφέρει!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Δήμητρα στο ζώδιό σου να… διχάζεται ανάμεσα στα πρέπει και τα θέλω σου, καλείσαι να βρεις το σωστό timing για να δράσεις, χωρίς να συναντήσεις μεγάλη αντίσταση. Επιπλέον, θα πρέπει να θυμάσαι ότι τα καλύτερα αποτελέσματα θα έρθουν, αν καταφέρεις να συμβιβάσεις τις αντιμαχόμενες πλευρές, εξασκώντας συνάμα και τις «διευθυντικές» αρμοδιότητές σου, αφού από σένα τα περιμένουν όλοι/ες!

Παράλληλα, με τον Άρη στον Υδροχόο φαίνεται πως ένα αγαπημένο σου πρόσωπο «κάνει τα δικά του» για να προσελκύσει το ενδιαφέρον σου και μάλλον θα τα… καταφέρει!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Δήμητρα στον 11ο ηλιακό οίκο σου, οφείλεις να ακολουθήσεις μια στρατηγική πυγμής στις φιλίες σου, δίνοντας όμως «τόπο στην οργή», αφού δεν είναι σκόπιμο να χάσεις το δίκιο σου, ένεκα της συμπεριφοράς σου. Κι αν υποπέσουν στην αντίληψή σου στοιχεία που ενοχοποιούν κάποιον/α για παρασκηνιακές ή άνομες ενέργειες σε βάρος σου ή σε βάρος μιας κοινής προσπάθειας, απλά… ξεμπρόστιασέ τον/την!

Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο, πέρα από τις λεκτικές κόντρες, σε ωθεί να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις ένα ταξίδι-αστραπή.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Δήμητρα στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε πιέζει να αποδεχθείς όρους, με τους οποίους δε συμφωνείς κι εδώ είναι που θα πρέπει να αναζητήσεις τη χρυσή τομή, ώστε να μετριάσεις τους «κραδασμούς» από μια ενδεχόμενη σύγκρουση. Αν, πάλι, σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι νέο στην καριέρα σου, καλό είναι να αποφύγεις τις συνεργασίες, αφού μόνο επιπρόσθετους μπελάδες θα σου δημιουργήσουν.

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Υδροχόο αναδεικνύει οικονομικάθέματα, δίνοντάς σου την αφορμή να διεκδικήσεις περισσότερα και τελικά δεν αποκλείεται να αποκομίσεις ένα σημαντικό κέρδος.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Δήμητρα στον 9ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να σου φέρει πολλά τρεχάματα, προκειμένου να διεκπεραιώσεις ποικίλες υποθέσεις, πρόσεξε όμως, μήπως από την υπερβολική βιασύνη σου καταστρατηγήσεις δικαιώματα άλλων. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να συμμετάσχεις σε μια διαμάχη γύρω από κοινωνικά ζητήματα με τα «αίματα» να… ανάβουν!

Την ίδια στιγμή, μάλιστα, ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει λιγότερο ανεκτικό/η απέναντι στους άλλους, το πιθανότερο όμως είναι να πετύχεις τους στόχους σου, λειτουργώντας υπό πίεση, ακόμη και σε ένα «εχθρικό» περιβάλλον.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η Δήμητρα στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να διαχειριστείς ένα οικονομικό ζήτημα με νομικές προεκτάσεις, χωρίς μεν να αποποιηθείς τις ευθύνες ή τις υποχρεώσεις σου, αλλά και φροντίζοντας να καταστήσεις σαφές και στους άλλους ότι έχεις κι εσύ τα… απαραβίαστα όριά σου.

Επιπλέον, προστάτεψε τα κεκτημένα σου από την δράση περιθωριακών ομάδων ή από άνομες παρασκηνιακές ενέργειες σε βάρος σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να ασχοληθείς άμεσα με την υγεία και την, διατροφή σου, προκειμένου να προλάβεις ανεπιθύμητες εξελίξεις.

 

Γιάννης Ριζόπουλος

Αφήστε το σχόλιο σας: