22.1 C
Drama
Δευτέρα, Μάιος 20, 2019

Αρχική Ζώδια Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 2/2

Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 2/2

- Διαφήμιση -

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής στον Υδροχόο φέρνει μάλλον στενόχωρες καταστάσεις και «τελειώματα» στις φιλικές σχέσεις σου, ίσως μάλιστα να σου αποκαλυφθεί ένα μεγάλο «φάουλ» που έγινε από κάποιον/α που υποτίθεται πως θα σε στήριζε.

Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιό σου σε θέλει δυναμικό/η αλλά και με γνώση των ενδεχόμενων κινδύνων, ώστε να πετύχεις έναν πολύ σημαντικό στόχο σου. Ίσως μάλιστα, η πείρα που έχεις αποκομίσει στην ζωή σου να είναι το «κλειδί» της επιτυχίας σου. Από την άλλη πλευρά, πρόσεξε μήπως πάθεις κάποια ζημιά εξ αιτίας μιας «άτσαλης» ή βιαστικής κίνησης.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής στον Υδροχόο φέρνει μια εξέλιξη που μπορεί μεν να είναι δυσάρεστη ή ανεπιθύμητη, ορίζει όμως την ολική επανεκκίνησή σου! Ίσως μάλιστα να προκύψει και κάτι «καταλυτικό», σε σχέση με τα μέσα που τίθενται στην διάθεσή σου, και το οποίο θα σε ωθήσει να πάρεις τις αποφάσεις σου μια ώρα αρχύτερα.

Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό φέρνει πιέσεις και εντάσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, από την άλλη πλευρά όμως σου δείχνει τον δρόμο για να ξεσκεπάσεις παρασκηνιακές ενέργειες. Επιπλέον, αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, καλείσαι να ακολουθήσεις μια θεραπεία, «μπαμ και κάτω»!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής στον Υδροχόο φέρνει μια δυσάρεστη εμπειρία ή ένα «κακό συναπάντημα» κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας μετακίνησής σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξει απώλεια εγγράφων ή αρχείων, ενώ μπορεί να έρθεις προ τετελεσμένων σε μια νομική υπόθεσή σου.

Παράλληλα, αυτήν την περίοδο είναι πιθανό να αναλάβεις μια κοινωνική ή πολιτική δράση, για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα και φυσικά όλη αυτή η διαδικασία θα προκαλέσει ρήξεις και τριβές, ίσως μάλιστα να υπάρξουν και διασπαστικές τάσεις. Επιπλέον, ο Άρης στον Κριό μπορεί να φέρει την διακοπή μιας τρέχουσας φιλίας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή στον Υδροχόο να κινείται «κάτω από το τραπέζι» αν ενδιαφέρεσαι για μια χρηματοδότηση, το πιθανότερο είναι μεν να πετύχεις τον στόχο σου «στα μουλωχτά», όχι όμως χωρίς να κάνεις μια σοβαρή παραχώρηση. Αν βέβαια δεις ότι δεν «σε παίρνει», μην ματαιοπονείς και απλά άλλαξε «ρότα».

Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό «απαιτεί» να φορτσάρεις και μάλιστα μέσα σε ένα κλίμα αντεγκλήσεων και διαφωνιών κι εδώ θα χρειαστεί από πλευράς σου μια συμβιβαστική στάση, ώστε να μην επέλθει ρήξη με άτομα που σίγουρα τα χρειάζεσαι και σε χρειάζονται.

 

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής απέναντί σου σε καλεί να «ξεσκαρτάρεις» τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κρατώντας μόνον εκείνες που πραγματικά σε εκφράζουν. Αν δε, σου προταθεί μια συμφωνία –ιδίως επαγγελματική- είναι βέβαιο ότι υπάρχουν κάποια «σκοτεινά» σημεία που χρήζουν διευκρινίσεων.

Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σου δίνει την ώθηση για να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, ιδιαίτερα σε τεχνικά θέματα, όσον αφορά όμως στις μετακινήσεις σου αλλά και την χρήση εργαλείων ή συσκευών, καλό είναι να είσαι πιο προσεκτικός/η, αφού ένας λάθος χειρισμός αρκεί για να κινδυνέψεις σοβαρά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής στον Υδροχόο σε καλεί να απαλλαγείς οριστικά από κάποιες ανθυγιεινές συνήθειες αλλά και να πάρεις τις αποφάσεις σου σε σχέση με καταστάσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον που σε κρατούν δέσμιο/α ή απλά «βρωμάνε» και βέβαια σε καμία περίπτωση μην μπλέξεις τα προσωπικά με τις δουλειές σου.

Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σε θέλει «ετοιμοπόλεμο/η», σε οικονομικά ζητήματα, αφού σίγουρα θα χρειαστεί να διασφαλίσεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν απειλές. Όσο για σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, το προτιμότερο είναι να «παγώσεις» τις εξελίξεις μέχρι νεωτέρας!

 

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής στον Υδροχόο δίνει έναν πιο «απόλυτο» τόνο στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, με υπαρκτό τον κίνδυνο να εγκλωβιστείς σε αρνητικά συναισθήματα, οπότε… παρ’ το πιο ανάλαφρα και προσπάθησε να μην κυριαρχηθείς από τα πάθη σου, ότι κι αν δεις ή μάθεις.

Παράλληλα, και ο Άρης στον Κριό απειλεί να διαταράξει τις μέχρι τώρα διαμορφωμένες ισορροπίες στην ζωή σου, επειδή όμως ο θυμός είναι κακός σύμβουλος, προσπάθησε να μην δράσεις «εν βρασμώ» αλλά να περιμένεις μέχρι να περάσει η «μπόρα», ακόμη κι αν έχεις όλο το δίκιο με το μέρος σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής στον Υδροχόο σε ωθεί να αποδεσμευτείς οριστικά από οικογενειακές δεσμεύσεις και περιουσιακά βάρη αλλά και να «φωτίσεις» ύποπτες συναλλαγές. Επιπλέον, είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις ένα ξεσκαρτάρισμα στο σπίτι σου, ιδιαίτερα σε αποθηκευτικούς ή υπόγειους χώρους.

Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό φέρνει πιεστικές αναγκαιότητες στην δουλειά σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να φορτωθείς με επιπλέον καθήκοντα, αναλαμβάνοντας άμεσα δράση. Καλό είναι επίσης να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε θέματα υγείας ή διατροφής, συμβουλευόμενος/η τους ειδικούς.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή στον Υδροχόο είναι πιθανό να λάβεις μια δυσάρεστη είδηση ή να έχεις ένα «κακό συναπάντημα». Επιπλέον πρόσεξε μήπως σε κατασκοπεύουν αλλά κι εσύ μην ψάχνεις τα «προσωπικά δεδομένα» των άλλων, αφού αυτά που θα βρεις θα δημιουργήσουν, παρά θα λύσουν προβλήματα.

Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σε πιέζει να αναλάβεις δράση, επειδή όμως κάποια πράγματα είναι «στημένα», ιδιαίτερα ως προς το οικονομικό σκέλος τους μην κινηθείς ανυποψίαστα και «σε φάνε λάχανο»! Αν πάλι έχεις παιδιά, ενδέχεται να βρεθούν σε δύσκολη θέση, γι’ αυτό έχε τα από κοντά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής στον Υδροχόο είναι πιθανό να σε φέρει ενώπιον φαινομένων απληστίας ή οικονομικής «διαπλοκής» και βέβαια σε μια τέτοια περίπτωση οφείλεις να κρατήσεις αποστάσεις και να μην υποκύψεις σε κάποιον εκβιασμό.

Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό φέρνει πιέσεις και έκτακτες αναγκαιότητες στο σπίτι ή την οικογένειά σου, σε κάθε περίπτωση όμως μην βιαστείς να δράσεις, πριν τσεκάρεις την επάρκειά σου σε μέσα και προαπαιτούμενα. Επιπλέον, ίσως να χρειαστούν τεχνικές εργασίες στο σπίτι σου, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν θέματα με τον οικιακό εξοπλισμό ή τις αποχετεύσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου όλα στην ζωή σου γίνονται πιο… απόλυτα και η άρνησή σου να αποδεχθείς κάποια «ημίμετρα» θα σε οδηγήσει σε μια επανεκκίνηση και βέβαια μην διαστάσεις να κόψεις συνήθειες και δεσμούς με «τοξικά» άτομα που επιδιώκουν να σε χειραγωγήσουν.

Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σε παραπέμπει σε δράσεις σχετικές με την επιμόρφωσή σου, από την άλλη πλευρά όμως σε θέλει πολύ πιο προσεκτικό/η στις μετακινήσεις σου ή τον χειρισμό συσκευών και εργαλείων που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ζημιές. Επιπλέον, η σχέση σου με έναν γείτονα ή συγγενή φτάνει «στο αμήν».

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ερμής στον Υδροχόο σε καλεί να αλλάξεις ριζικά την διατροφή σου, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες καταλυτικές εξελίξεις στην δουλειά σου, με το πρόσημό τους να εξαρτάται από τις «άκρες» που διαθέτεις. Επιπλέον μπορεί να «φρίξεις» με τεκταινόμενα του παρασκηνίου.

Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου αλλά και την οικονομική σου πολιτική, αφού οι εξελίξεις δεν σε δικαιώνουν. Αν όμως απειληθούν τα κεκτημένα σου, οφείλεις να δράσεις ακαριαία και αποφασιστικά, διασφαλίζοντας συνάμα τα κυριαρχικά συμφέροντά σου.

 

Γιάννης Ριζόπουλος

Top 10