22.1 C
Drama
Δευτέρα, Μάιος 20, 2019

Αρχική Ζώδια Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 16/3

Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 16/3

- Διαφήμιση -

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο σηματοδοτεί μεταβολές στο σπίτι ή την οικογένεια σου, ίσως μάλιστα να αναστατωθείς από συναισθηματικά ξεσπάσματα ή τα «πήγαινε-έλα» διαφόρων που μπλέκονται στα πόδια σου, σύντομα όμως η τάξη θα αποκατασταθεί!

Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύς, ίσως να σου αποκαλυφθεί ένα παρασκήνιο για μια παλιά υπόθεση, κάτι πολύ χρήσιμο σε σχέση με τον πραγματικό ρόλο κάποιων προσώπων που μπορεί και σήμερα να διεκδικούν μερίδιο από την ζωή σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να επαναλάβεις μια θεραπευτική διαδικασία, που δεν «έπιασε».

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο θα πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, με το ενδεχόμενο ενός ταξιδιού ή μιας εκδρομής να είναι πολύ πιθανό. Από εκεί και ύστερα με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύς, δεν έχει νόημα να επιμένεις… φανατικά σε σχέδια πρόσωπα ή πράγματα, αφού πολλά θα αναθεωρηθούν μέχρι τα τέλη Μαρτίου. Αυτό όμως δεν σου απαγορεύει να ζήσεις τις «παρενθέσεις» σου.

Επιπλέον θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις φίλους/ες και γνωστούς/ες από το παρελθόν, ενώ δεν αποκλείεται να αναβιώσει κι ένα κοινωνικό ή πολιτικό ενδιαφέρον σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Καρκίνο σηματοδοτεί μια αστάθεια στα οικονομικά σου κι επειδή ενδέχεται να προκύψουν κάποια έκτακτα όσο και αναγκαία έξοδα, καλό είναι να συγκρατήσεις την καταναλωτική σου διάθεση.

Παράλληλα, με τον κυβερνήτη πλανήτη σου ανάδρομο στους Ιχθύς, καλείσαι να ολοκληρώσεις ημιτελείς καταστάσεις, ή να διαπραγματευτείς ξανά την θέση σου και τις επαγγελματικές προοπτικές σου Ενδέχεται βέβαια να υπάρξουν και εμπόδια ή εντάσεις σε σχέση με νέες πρωτοβουλίες που θα πάρεις, δεν έχεις όμως παρά να χρησιμοποιήσεις τις διαθέσιμες εναλλακτικές σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει αρκετά κυκλοθυμικό/η και ευαίσθητο/η στα εξωτερικά ερεθίσματα, το πραγματικό ζητούμενο όμως είναι το να εμφυσήσεις έμπρακτα στους άλλους τις έννοιες της στοργής και της προστασίας.

Παράλληλα, ενώ ένα πρόσωπο από το περιβάλλον σου απομακρύνεται, ένα άλλο, με το οποίο σας συνδέουν πολλά κι έχεις να δεις καιρό, επανεμφανίζεται στο προσκήνιο, αλλάζοντας εν μέρει τις προτεραιότητές σου. Επιπλέον όμως, ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς μπορεί να σου φέρει αναποδιές ή καθυστερήσεις στις επαφές και τις μετακινήσεις σου.

 

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει μια μάλλον «δραματοποιημένη» αποκάλυψη ενός παρασκηνίου, ενώ μπορεί να αναδείξει κάποια θέματα που συνδέονται με την υγεία ή την διατροφή σου. Επιπλέον, θα δεις ένα «σημαδιακό» όνειρο.

Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς σε καλεί να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος και τα καλά νέα είναι ότι η εύνοια σου μπορεί να πιστοποιηθεί με την επιστροφή κάποιων χρημάτων που θεωρούσες χαμένα. Από την άλλη πλευρά όμως ένα αναμενόμενο έσοδο καθυστερεί, αλλάζοντας ίσως τις προτεραιότητές σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο ανανεώνει τον κοινωνικό κύκλο και τις παρέες σου, συνάμα όμως θα ξεκόψεις οριστικά με κάποιον/α που σε πλήγωσε. Επιπλέον, μπορεί να σου ζητηθεί να παράσχεις τις υπηρεσίες σου σε μια κοινή προσπάθεια, ανθρωπιστικού χαρακτήρα.

Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύς, μια νέα συνεργασία σου μπορεί να μπει «στον πάγο», μέχρι τουλάχιστον να εκπληρωθούν στο ακέραιο οι όροι της, από την άλλη πλευρά όμως, ένας πρώην συνεργάτης προσφέρεται για να καλύψει όλα εκείνα που χρειάζεσαι, φαίνεται μάλιστα πως καταφθάνει την κατάλληλη στιγμή!

 

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να σε φορτώσει με επιπλέον ευθύνες, όχι τόσο εξ αιτίας δικών σου λαθών αλλά κυρίως λόγω κακών χειρισμών των προκατόχων σου και το πιο ρεαλιστικό είναι να ξεκινήσεις πάλι από την αρχή με τους δικούς όρους.

Παράλληλα, αν μια τρέχουσα εργασία σου «κολλήσει» εξ αιτίας μιας τεχνικής ανεπάρκειας, δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις παλαιό υλικό και εξοπλισμό για να γίνει η δουλειά σου. Επιπλέον όμως, ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς δεν προσφέρεται για επεμβάσεις ή δραστικές θεραπείες, παρά μόνον στην περίπτωση διόρθωσης ενός παλιού λάθους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, ενώ επιπλέον σου δίνει την ώθηση για να ταξιδέψεις ή να έρθεις σε επαφή με το εξωτερικό, κάτι μάλιστα που θα συνδυαστεί με έντονες και πλούσιες συγκινήσεις. Παράλληλα, μια παλιά δραστηριότητα ή ένα χόμπι που είχες εγκαταλείψει, καλύπτει το «κενό» που νιώθεις μέσα σου, κάνοντας σε να νιώθεις πιο ολοκληρωμένος/η.

Ακόμη, ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς μπορεί να συμβάλλει στο να ξαναβρεθείς με πρόσωπα από το παρελθόν σου αλλά και σε μια μεταβατική φάση αναμονής στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να αναδείξει οικονομικές προοπτικές που θα σου επιτρέψουν να αποκτήσεις αγαθά και να καλύψεις τις τρέχουσες ανάγκες σου.

Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύς, ανοίγει μια παρένθεση στην οικογενειακή σου ζωή, είτε πρόκειται για μια δική σου μετακόμιση, είτε για την έλευση φιλοξενούμενων, που σε αναγκάζει σε αναπροσαρμογές κι όλα αυτά μπορεί να κρατήσουν μέχρι τα τέλη Μαρτίου. Επιπλέον καλείσαι να επανεξετάσεις τις σχέσεις με τους οικείους σου ή τους χειρισμούς σου σε ένα περιουσιακό ζήτημα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο δημιουργεί νέα δεδομένα στις συνεργασίες σου και καλό είναι να λάβεις υπόψη σου τις ευαισθησίες των άλλων, προκειμένου, πέρα από τον επαγγελματισμό σου, να έχεις και μια συναισθηματική αποδοχή ή στήριξη.

Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς σε καλεί να «φρεσκάρεις» δεξιότητες και γνώσεις που κάποτε απέκτησες και σήμερα σου χρειάζονται, αλλά και να υιοθετήσεις εναλλακτικές διαδρομές προκειμένου να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που θα σου τύχει. Επιπλέον, μπορεί να συναντήσεις έναν γνωστό ή συγγενή που έχεις να δεις καιρό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να μεριμνήσεις για θέματα που αφορούν στην υγεία και την διατροφή σου, ενώ αν αισθανθείς ατονία ή κούραση, μην επιμείνεις να ασχολείσαι με δουλειές, που μπορούν να γίνουν και αύριο. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύς, φαίνεται πως ένα παλαιό οικονομικό θέμα επανέρχεται στο προσκήνιο κι ίσως χρειαστεί να «τρέξεις» για την διεκπεραίωση του, καλύπτοντας και ατέλειες ή κενά του παρελθόντος.

Επιπλέον, κάποια έσοδα που περιμένεις μπορεί να καθυστερήσουν, από την άλλη πλευρά όμως είναι πιθανό να βρεις χρήματα που θεωρούσες χαμένα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο δρομολογεί εξελίξεις στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, με τις αγωνίες και τα πάθη να… προηγούνται! Αν πάλι έχεις παιδιά καλό είναι να σκύψεις πάνω στις επιθυμίες και τα προβλήματά τους. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου, η… επανάληψη γίνεται «μήτηρ της μαθήσεως» κι είναι πιθανό να μην σου βγουν «με την μια» κάποια πράγματα.

Επιπλέον όμως θα μπορέσεις να διορθώσεις ότι δεν έγινε ολοκληρωμένα και να καλύψεις τα όποια κενά ή απλά να πάρεις την «ρεβάνς» για κάτι που δεν σου «έκατσε» παλιά και τώρα ήρθε η ώρα του να εκπληρωθεί.

 

Γιάννης Ριζόπουλος

Top 10