22.3 C
Drama
Κυριακή, Μάιος 19, 2019

Αρχική Ζώδια Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 16/2

Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 16/2

- Διαφήμιση -

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο αναδεικνύει ένα σχετικά περίπλοκο περιουσιακό ή οικογενειακό ζήτημα, που οφείλεις να χειριστείς με σύνεση και προσοχή, τηρώντας τις ισορροπίες. Επιπλέον, είναι πιθανό να περιθάλψεις κάποιον οικείο σου, σχετικά μεγάλης ηλικίας.

Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Τοξότη σε ωθεί να επικοινωνήσεις με τον… έξω κόσμο, έχοντας μάλιστα πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα, όσον αφορά τα ταξίδια αλλά και τις σπουδές ή την επιμόρφωσή σου. Ακόμη μπορεί να ωφεληθείς από την απόκτηση ή την χρήση ενός μέσου, που θα κάνει την ζωή σου ευκολότερη.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Δία στον Τοξότη υπάρχουν ενθαρρυντικά μηνύματα για τα οικονομικά σου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ξοδευτείς πριν… λάβεις ανά χείρας το παραδάκι, προβαίνοντας μάλιστα σε αχρείαστες σπατάλες. Επιπλέον, η πρόσβασή σου σε μια πηγή χρηματοδότησης είναι περίπου δεδομένη, σκέψου όμως μήπως τελικά δεν χρειάζεσαι αυτήν την ενίσχυση.

Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να σε ταλαιπωρήσει με «αγχωτικά» πέρα δώθε ή κουραστικές επαφές, ενώ φαίνεται πως ένα συγγενικό σου πρόσωπο περνά δύσκολα και θα χρειαστεί την συνδρομή σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Δία απέναντί σου, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να αναζητήσεις συνεργάτες που όχι μόνον θα σε βγάλουν από το όποιο αδιέξοδο αλλά θα σου προσφέρουν και επιπλέον προοπτικές. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση εσύ είσαι το δυνατό «χαρτί», γι’ αυτό μην κάνεις πολλές παραχωρήσεις.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σου συνιστά να είσαι πιο φειδωλός/η στην διαχείριση των οικονομικών σου, πολύ περισσότερο που ενδέχεται να προκύψουν έξοδα ή μια υποχρέωση που δεν μπορεί να περιμένει, από την άλλη πλευρά όμως, υπάρχουν και χρηματοδότες που «δουλεύουν» για λογαριασμό σου!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή στην ζωή σου, προσπερνώντας όμως τα συναισθηματικά διλήμματα, που σε βάζουν σε θέση αδυναμίας ή σε εγκλωβίζουν σε έναν φαύλο κύκλο. Επιπλέον, θα αναδειχθεί το ταλέντο σου στις… αγκαλιές, ιδιαίτερα με πρόσωπα που περνάνε δύσκολα, ας μην πάρεις όμως πολύ σοβαρά τον ρόλο του «σωτήρα»!

Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη, διευρύνει ακόμη περισσότερο τους ορίζοντες στα εργασιακά σου και δεν είναι σκόπιμο να «ψειρίζεις» καταστάσεις, όταν σου τα φέρνουν όλα «στο πιάτο»!

 

ΛΕΩΝ

Ο Δίας στον Τοξότη συμβάλλει στην αναζωογόνηση των ενδιαφερόντων σου και της δημιουργικότητας σου, με την συνδρομή μάλιστα προσώπων που «τα πας» και «σε πάνε» αλλά θα σε στηρίξει ακόμη κι αν προσβλέπεις σε πιο χειροπιαστά οφέλη για τα οποία τον πρώτο λόγο έχει η τύχη. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, ενδέχεται να χαρείς από μια επιτυχία τους.

Παράλληλα βέβαια, με την Σελήνη στον Καρκίνο δείχνει απαραίτητο το να «ξαποστάσεις» κάπου μόνος/η σου, ώστε να «τα βρεις» με τον εαυτό σου, ενώ καλό είναι να περιορίσεις ή να κόψεις μια κακή συνήθεια, πριν προκύψει θέμα με την υγεία σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Δία στον 4ο ηλιακό οίκο σου είναι πιθανό να «ξεβολευτείς» από μεταβολές στο οικογενειακό σου περιβάλλον, είτε δεχθείς επισκέψεις, είτε μεταβείς εσύ σε μια άλλη «έδρα», αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως δεν θα περάσεις καλά, αφού το όλο κλίμα είναι γιορτινό. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να ρυθμίσεις ένα περιουσιακό θέμα και οτιδήποτε σχετίζεται με ακίνητα.

Παράλληλα βέβαια, σε σχέση με τις φιλίες αλλά και τις συλλογικές δράσεις σου, η Σελήνη στον Καρκίνο σε θέλει πιο προσεκτικό/η, αφού δεν αποκλείεται να κοπιάσεις για χατίρι άλλων και συνάμα να απογοητευτείς από την στάση τους.

 

ΖΥΓΟΣ

Με την Σελήνη στον Καρκίνο η ημέρα σου δεν θα εξελιχθεί τόσο… ξεκούραστα, αφού αναμένεται να προκύψουν έκτακτες εργασίες αλλά και δύσκολες διαπραγματεύσεις, που θα σου «φάνε» πολύ από τον ελεύθερο χρόνο σου.

Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Τοξότη σε ωθεί να επικοινωνήσεις με περισσότερο κόσμο, να ταξιδέψεις ή να διαβάσεις προκειμένου να αποκτήσεις μια διευρυμένη άποψη για τα τεκταινόμενα. Επιπλέον, μια ευχάριστη είδηση ή εξέλιξη θα σου αναπτερώσει το ηθικό, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κι ένα χρήσιμο gadget ή εργαλείο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δίας στον Τοξότη ευνοεί τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να αποκτήσεις ή να κερδίσεις κάτι αποκλειστικά και μόνον με την βοήθεια της τύχης. Από την άλλη πλευρά βέβαια τίθεται… σαφώς ένα θέμα διαχείρισης, αφού πάντα ισχύει το «easy come, easy go»!

Παράλληλα, ως προς τις εξωτερικές δράσεις σου, εμπόδια και καθυστερήσεις απειλούν να σε «φρενάρουν», αντίθετα όμως, με την Σελήνη στον Καρκίνο η ενασχόλησή σου με ένα γνωστικό αντικείμενο ή την εκμάθηση μιας τεχνικής θα σου προσφέρει ακόμη περισσότερα εφόδια για να αντιμετωπίσεις άμεσες αλλά και μελλοντικές προκλήσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δίας στο ζώδιό σου σε καθιστά εξαιρετικά τυχερό/η αλλά όχι και «άτρωτο/η», ιδιαίτερα αν ξανοιχτείς πολύ σε δραστηριότητες που δεν κατέχεις και πέρα από την όποια τύχη απαιτούν και ικανότητες. Μείνε λοιπόν στις απολαύσεις της ζωής!

Παράλληλα βέβαια, με την Σελήνη στον Καρκίνο μια οικονομική υπόθεσή σου μπορεί να κριθεί στις λεπτομέρειες, γι’ αυτό μην αμελήσεις κάποια «τυπικά» ζητήματα. Επιπλέον καλό είναι να αποφύγεις σημαντικές αγορές, όχι μόνον γιατί δεν θα σου «βγουν» αλλά κι επειδή όλο και κάτι… έκτακτο θα προκύψει, αναγκάζοντάς σε να «ξηλωθείς», θες δεν θες!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο σου βάζει δύσκολα, αφού είναι πιθανό να αντιμετωπίσει πρόβλημα ένας δικός σου άνθρωπος. Επιπλέον, μπορεί να «κολλήσει» μια συνεργασία ή συμφωνία, εξ αιτίας κάποιων αστάθμητων παραγόντων που δεν είχες υπολογίσει.

Παράλληλα, με τον Δία στον Τοξότη είναι πιθανό να σου αποκαλυφθούν πληροφορίες, που είτε θα σε βοηθήσουν να παρακάμψεις τα όποια εμπόδια, είτε απλά θα σε γλιτώσουν από επερχόμενους μπελάδες. Οφείλεις ωστόσο να φροντίσεις και για την σωματική ή ψυχική σου ευεξία, περιορίζοντας αν χρειαστεί την κοινωνική σου ζωή.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στην περίπτωση που αντιμετωπίζεις πιέσεις και διλήμματα, αντί να τα περνάς μόνος σου και να αγχώνεσαι για μια λύση, δες τι βοήθειες μπορείς να πάρεις από φίλους/ες και γνωστούς/ες, αφού με τον Δία στον Τοξότη σε συμφέρει ούτως ή άλλως να δράσεις ομαδικά. «Ξανοίξου» λοιπόν και δεν θα χάσεις!

Κατά τα άλλα βέβαια, με την Σελήνη στον Καρκίνο οφείλεις να είσαι πιο προσεκτικός/η σε θέματα υγείας ή διατροφής, αφού «παραμονεύει» μια αδιαθεσία, ενώ αναμένεται και ένα πλήθος διαφορετικών, όσο και αναγκαίων εργασιών, που όσο να ‘ναι θα σε κουράσουν, γι’ αυτό… φύλαξε δυνάμεις!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Δίας στον Τοξότη σου προσφέρει την ευκαιρία να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποθέσεις σου με… ανέλπιστα εύκολο τρόπο, ίσως μάλιστα να λάβεις και μια τιμητική διάκριση. Μπορείς ακόμη να αναζητήσεις την στήριξη ενός ισχυρού παράγοντα, όχι όμως μόνον «με τα ψέματα» αλλά ποντάροντας στην δουλειά σου και τις δεξιότητές σου.

Παράλληλα βέβαια στο συναισθηματικό «μέτωπο» τα πράγματα μπορεί να μην εξελιχθούν κατά πως τα θέλεις κι είναι πιθανό να δοκιμάσεις μια μικρή απογοήτευση. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά προνόησε για την ασφάλεια και την καλή τους υγεία.

 

Γιάννης Ριζόπουλος

Top 10