Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 14/7

0
7

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ

Η Έρις στο ζώδιό σου σε καλεί να αναζητήσεις πρακτικές λύσεις σε ό,τι σε απασχολεί, αφήνοντας κατά μέρος τις θεωρίες και τα ευχολόγια. Επιπλέον, μπορεί να σου εξασφαλίσει στήριξη από απλούς και καθημερινούς ανθρώπους, ως ανταπόδοση μιας δικής σου εξυπηρέτησης.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα ανοίγει τον δρόμο στην ανάπτυξη νέων ενδιαφερόντων, αλλά και στην έκφραση των πιο δημιουργικών πτυχών σου, γεμίζοντάς σε χαρά και ικανοποίηση. Ακόμα, ενδέχεται να έρθεις πιο κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, όπως και σε άτομα με τα οποία μοιράζεστε τις ίδιες ανησυχίες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη στον Λέοντα, η ομοψυχία με τους «δικούς σου» ανθρώπους είναι ίσως από τις πιο σημαντικές προϋποθέσεις για να ξεκινήσεις κάτι πάνω σε σωστές βάσεις. Ενδέχεται, μάλιστα, το θετικό κλίμα να αποτυπωθεί στην επίτευξη συγκεκριμένου έργου στο σπίτι, αλλά και την εργασία σου. Επιπλέον, μπορείς να προχωρήσεις σε μια τακτοποίηση των περιουσιακών σου.

Παράλληλα, η Έρις στον 12ο ηλιακό οίκο σου σε θέλει προσηλωμένο/η στην τήρηση τυπικών λεπτομερειών στη δουλειά σου, ενώ σε βοηθά να κόψεις μια κακή συνήθεια και να βάλεις σε ένα πρόγραμμα τη διατροφή σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Σελήνη στον Λέοντα, η επικοινωνία σου με τον έξω κόσμο βρίσκεται στο «φόρτε» της, ενώ μπορεί να λάβεις και μια είδηση που θα σε ενεργοποιήσει στη θετική κατεύθυνση. Επιπλέον, είναι πιθανό να κάνεις ένα μικρό ταξίδι ή να αποκτήσεις κάποια αξεσουάρ-εργαλεία που διευκολύνουν την καθημερινότητά σου.

Παράλληλα, η Έρις στον 11ο ηλιακό οίκο σου θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις τις παρέες και τα «κονέ» σου με έναν συλλογικό φορέα, συνδυάζοντας τις συναναστροφές σου με αμοιβαίες εξυπηρετήσεις κι ανταλλαγές αγαθών ή υπηρεσιών.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Έρις στον 10ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να σου εξασφαλίσει στήριξη και διευκολύνσεις από ένα «ισχυρό» πρόσωπο, αρκεί βέβαια να κάνεις κι εσύ κάποιες παραχωρήσεις, στα πλαίσια ενός αμοιβαίου συμφέροντος και να τηρήσεις τα δέοντα.

Παράλληλα, είναι ίσως η κατάλληλη στιγμή για να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο για σένα στον οικονομικό τομέα, αφού η Σελήνη στον Λέονταανοίγει τον δρόμο σε πρακτικές λύσεις, χωρίς να αποκλείεται και μια «τυχερή» εξέλιξη. Φρόντισε, ωστόσο, να αξιοποιήσεις άμεσα το πλεονέκτημά σου, αφού αύριο-μεθαύριο οι συνθήκες θα είναι διαφορετικές.

 

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου, σου θέτει ποικίλες προκλήσεις, την ίδια στιγμή όμως σε τροφοδοτεί με ενέργεια και αισιοδοξία, τόσο που νοιώθεις ικανός/η να αντιμετωπίσεις το οτιδήποτε. Εκτός βέβαια από την καλή ψυχολογία, θα χρειαστείς οπωσδήποτε και κάποια πρακτικά «tips», που θα διευκολύνουν το έργο σου.

Κι εδώ ίσως έχεις ανάγκη κι έναν «οδηγό» συμβουλών, αφού με την Έριδα στον ηλιακό 9ο οίκο σου θα «πονοκεφαλιάσεις» με λεπτομέρειεςπου πρέπει να ρυθμιστούν. Σε κάθε περίπτωση όμως, μπορείς να επωφεληθείς από μια νομική ρύθμιση  ή από ένα επαγγελματικό ταξίδι.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Έρις στον ηλιακό 8ο οίκο σου σε βάζει στο… στοιχείο σου, να πασχίζεις δηλαδή με ισολογισμούς και λεπτομερείς υπολογισμούς στα οικονομικά σου, διορθώνοντας τα όποια λάθη, κάτι που όντως μπορεί να παίξει κομβικό ρόλο στο να κινηθείς και να στοχεύσεις σωστά.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σου συνιστά να εργαστείς κάπου μόνος/η και μακριά από εξωτερικές παρενοχλήσεις, αφού έτσι θα γίνεις πιο αποτελεσματικός/η, ενώ ενδεχομένως να μάθεις και κάποιο μυστικό. Επιπλέον όμως, καλό είναι να μην αμελήσεις ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υγεία και τη διατροφή σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Η Έρις στον 7ο ηλιακό οίκο σου πιστοποιεί την επιρροή που ασκείς στους άλλους, με την «μετρημένη» στάση και την λογική προσέγγιση των πραγμάτων, προσφέροντάς σου μάλιστα και χειροπιαστά πλεονεκτήματαστις συνεργασίες σου.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα παραπέμπει σε ένα κοινωνικό άνοιγμα, που θα συμβάλλει στην πρόοδο σου, γι’ αυτό μη διστάσεις να έρθεις σε επαφή με κόσμο ή να κινηθείς στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας. Επιπλέον, μπορεί να «σου φέρει» έναν φίλο ή μια φίλη που έχει τον τρόπο και τα μέσα να σε βοηθήσει σε μια σειρά από πρακτικά ζητήματα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν σχεδιάζεις να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό στον επαγγελματικό ή στον κοινωνικό τομέα, μη βραδυπορείς, αφού, όπως θα διαπιστώσεις στην πορεία, η συγκεκριμένη προσπάθειά σου έχει όλα τα κοσμικά εχέγγυα για να πετύχει. Επιπλέον, η Σελήνη στον Λέοντα πιθανόν να σε φέρει κοντά σε «πρόσωπα -κλειδιά» για την πρόοδό σου, που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου «με μια κίνηση».

Παράλληλα, με την Έριδα στον 6ο ηλιακό οίκο σου, μπορείς να έχεις ουσιαστικές βοήθειες και από απλούς εργαζόμενους, που κατέχουν καλά ορισμένες «κομβικές» λεπτομέρειες για τη δουλειά σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νέες γνωριμίες κι ενδιαφέροντα, ανταλλαγές πληροφοριών, αλλά ίσως κι ένα ταξίδι ή μια επαφή με το εξωτερικό, επαγγελματικού ή ψυχαγωγικού χαρακτήρα, μπορούν να δώσουν περισσότερο νόημα στη ζωή σου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Λέοντα σε ωθεί να μάθεις κάτι χρήσιμο και πρακτικό, που θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τρέχοντα ζητήματα.

Παράλληλα, η Έρις στον 5ο ηλιακό οίκο σου περιβάλλει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου με ένα ωφελιμιστικό πλαίσιο, και δεν αποκλείεται να υπάρξει μια ανταλλαγή εξυπηρετήσεων, που θα σε φέρει πιο κοντά με πρόσωπα που αγαπάς ή εκτιμάς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Έρις στον 4ο ηλιακό οίκο σου σε θέλει πιο «νοικοκύρη» και δεν αποκλείεται να βάλεις σε μια τάξη τον χώρο σου ή να εκσυγχρονίσεις τον εξοπλισμό σου, είτε στο σπίτι είτε στο γραφείο. Επιπλέον, η επιμονή σου σε κάποιες τυπικές λεπτομέρειες είναι το «κλειδί» της επιτυχίας σου σε επαγγελματικά ή οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν.

Μάλιστα, το κλίμα σε σχέση με μια επένδυση ή αγορά που σκέφτεσαι να κάνεις, είναι ιδιαίτερα θετικό, αφού η Σελήνη στον Λέοντα σου εξασφαλίζει την πρόσβαση σε μια πηγή χρηματοδότησης, αλλά και σε αποκτήματα που ανεβάζουν το prestige σου!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν δυσκολεύεσαι από μόνος/η σου να τα βγάλεις πέρα, μη διστάσεις να συνάψεις μια συμφωνία –έστω και με βραχυπρόθεσμο ορίζοντα- βάζοντας στο περιθώριο τις όποιες ενστάσεις σου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει θετικά στην προβολή σου ή την αναγνώριση μιας σημαντικής προσπάθειάς σου από τους άλλους.

Παράλληλα, η Έρις στον 3ο ηλιακό οίκο σου κάνει την καθημερινότητά σου πολύ πιο λειτουργική, ενώ είναι πιθανό να αποκτήσεις χρήσιμα εργαλεία ή συσκευές-αξεσουάρ. Από την άλλη πλευρά βέβαια, κάποιες λεπτομέρειες θα σε «κολλήσουν»!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, το σύμπαν σε θέλει πιο άμεσο/η και «τολμηρό/η», στις επαγγελματικές επιδιώξεις σου αφού, δε μπορείς να περιμένεις από τους άλλους να σε ευεργετήσουν σε όποιο ζήτημα σε απασχολεί. Επιπλέον, η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να επικεντρωθείς σε πρακτικές λύσεις στην καθημερινότητά σου, αλλάζοντας τις μεθόδους ή ένα μέρος του εξοπλισμού σου.

Παράλληλα, η Έρις στον 2ο ηλιακό οίκο σου δίνει προοπτικές στο οικονομικό σου «αύριο», ύστερα όμως από κάποιες «μελετημένες» κινήσεις σου κι όχι ποντάροντας αποκλειστικά και μόνο στην τύχη.

 

Γιάννης Ριζόπουλος

astrology.gr