Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 13/10

0
91

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη επιταχύνει τους ρυθμούς στην καθημερινότητά σου, αν ωστόσο δεν επικεντρωθείς σε αυτά που πραγματικά σε ενδιαφέρουν, τότε οι επαφές και οι μετακινήσεις σου μπορεί να εξελιχθούν σε μια μάλλον άσκοπη περιπλάνηση και σε ατέρμονες συζητήσεις «περί ανέμων και υδάτων».

Παράλληλα, με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό, ίσως χρειαστεί να αποθηκεύσεις ή να διαχειριστείς… λιτά τρόφιμα και άλλα είδη, πολύ περισσότερο αν υπάρχει κάποια έλλειψη στην αγορά. Επιπλέον, είναι πιθανό να ξαναδείς το τι μπορεί να γίνει με παλιά χρέη.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να διαχειριστείς πιο ισορροπημένα τα οικονομικά σου και κυρίως να συγκρατήσεις την καταναλωτική σου «μανία», που σήμερα είναι εύκολο να λάβει υπερβολικές διαστάσεις. Αν πάλι λάβεις ένα έξτρα εισόδημα, τότε βάλε κάτι στην άκρη, αφού σε περιμένουν τεχνικά προβλήματα και ζημιές προς… αποκατάσταση!

Παράλληλα, η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό φέρνει μια συναισθηματική αβεβαιότητα, δες την όμως σαν κάτι το μεταβατικό. Επιπλέον, είναι πιθανό να συναντήσεις ένα πρόσωπο από το παρελθόν, με το οποίο σε συνδέουν πολλά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη απέναντί σου πολλαπλασιάζει τις δράσεις σου κι αν εκτός από τα διαρκή «πάνω-κάτω», που θα έχεις, θες να είσαι πλήρως συντονισμένος με το σύμπαν, θα πρέπει να βάλεις στο πλάνο σου και τους… άλλους, αφού χωρίς αυτούς δεν γίνεται «χωριό»! Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να «δέσεις» ή να πάρεις πολύ στα… σοβαρά πρόσωπα και καταστάσεις, αφού οι συχνές μεταβολές των δεδομένων είναι το κύριο χαρακτηριστικό της ημέρας.

Παράλληλα, με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να επανακάμψει μια παλιά πελατεία σου, ακριβώς την στιγμή που την χρειάζεσαι!

 

ΚΑΡΚΙΝΣΟ

Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα που αφορούν στην σωματική και ψυχική σου ευεξία κι επειδή κατά την διάρκεια της ημέρας ο φόρτος εργασίας σου θα αυξηθεί, φρόντισε να μην ξεπεράσεις τις αντοχές σου. Ίσως μάλιστα η επαφή με την φύση να είναι το κατάλληλο «φάρμακο» για τα άγχη και τα τρεξίματα της καθημερινότητας.

Παράλληλα, με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό είναι πιθανό να αναβιώσουν όμορφες στιγμές με αγαπημένα σου πρόσωπα. Πρόσεξε όμως μήπως τα συναισθηματικά «κολλήματά» σου πάρουν το… πάνω χέρι!

 

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Τοξότη «απαιτεί» μεγαλύτερη ευελιξία στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, αφού οι καταστάσεις που θα προκύψουν μπορεί να είναι μεν «ενδιαφέρουσες» αλλά η τελική σου αίσθηση θα είναι πως έγινε πολύ κακό για το τίποτα. Σε κάθε περίπτωση πάντως θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να παίξεις και να χαρείς κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα κι από αυτήν την άποψη το Σ/Κ θα σου έρθει… λουκούμι!

Παράλληλα, η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό σε ωθεί να δώσεις προτεραιότητα στην κάλυψη κάποιων αναγκών του σπιτιού σου που είχαν μείνει στο περιθώριο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει μεταβολές στο σπίτι και την οικογένειά σου και από αυτήν την άποψη το Σ/Κ κάθε άλλο παρά… ήρεμο θα είναι, αφού πολλές από τις προγραμματισμένες δράσεις σου θα πάνε πίσω ή θα τροποποιηθούν. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί απλά να βρεθείς εσύ σε ένα νέο περιβάλλον, όπου θα πρέπει να προσαρμοστείς στα δεδομένα του, αφήνοντας για αργότερα τις υπόλοιπες αγορές.

Παράλληλα, η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό σε ωθεί να εντρυφήσεις στο παρελθόν και δεν αποκλείεται να ακούσεις και να μάθεις πολλά για το ιστορικό μιας υπόθεσης.

 

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου αλλά σε κάποιες περιπτώσεις θα χρειαστεί να δείξεις υπομονή στα δύσκολα, περιμένοντας να απολαύσεις την ηρεμία σου, όταν… έρθει η ώρα της! Πολύ πιο γόνιμες πάντως θα είναι οι πρωτοβουλίες σου στην κατεύθυνση της επιμόρφωσής σου αλλά και οι διαδικτυακές δράσεις.

Παράλληλα, η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί μεν να σου στερήσει ή να καθυστερήσει ένα έσοδο ή αγαθό, από την άλλη πλευρά όμως αναμένεται να σου επιστραφούν χρήματα, που δεν είχες υπολογίσει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να διαχειριστείς προς το συμφέρον σου μια οικονομική υπόθεση στην οποία ίσως να εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα που δεν έχουν την δική σου υπομονή. Και βέβαια αν σου ζητηθεί να συνδράμεις, δεν χρειάζεται ούτε να ξοδευτείς υπέρμετρα, ούτε και να αρχίσεις τις τσιγκουνιές, απλά θέσε τα όριά σου.

Παράλληλα, η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σου μπορεί να σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό/η και ίσως «υποφέρεις» από παλινδρομήσεις ή συναισθηματικές αδυναμίες που θα δώσουν στους άλλους μια αντιφατική εικόνα για το τι θέλεις πραγματικά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί να σε κάνει πιο επικοινωνιακό/η και ενθουσιώδη, με συνέπεια να μην αφήσεις… πέτρα για πέτρα χωρίς να την σηκώσεις, ωστόσο η έλλειψη οργάνωσης και συγκεκριμένης στόχευσης θα γίνει… πρόβλημα αν, όπως συνηθίζεις, ξανοιχτείς σε πολλά, αφήνοντάς τα τελικά στην μέση!

Παράλληλα, η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό σε παραπέμπει σε μια… ανασκόπηση στην υγεία και την διατροφή σου αλλά και την διερεύνηση παρασκηνιακών ενεργειών που κάποτε «έπαιξαν» στα προσωπικά σου και οδήγησαν σε «ακατανόητες» καταστάσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να διερευνήσεις το παρασκήνιο, ξεκινώντας βέβαια από τις δουλειές σου αλλά συμπεριλαμβάνοντας και τα προσωπικά σου, ώστε να μην βρεθείς προ εκπλήξεων, που σε πρώτη φάση θα σε αποσυντονίσουν ακόμη κι αν είναι υπέρ σου. Επιπλέον δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια αστάθεια στην υγεία σου, χωρίς ωστόσο περαιτέρω συνέπειες.

Παράλληλα, η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να σε φέρει πιο κοντά σε παλιούς φίλους ή φίλες, θυμίζοντας καλές αλλά και… πικρές καταστάσεις ενώ δεν αποκλείεται να αναβιώσει κάποιο χόμπι ή ενδιαφέρον σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σου φέρνει νέες γνωριμίες, οι οποίες μάλιστα σε πρώτη φάση σε «εξιτάρουν», στην πορεία ωστόσο θα υπάρξουν ανακολουθίες. Αν βέβαια πάρεις εξ αρχής το θέμα «ανάλαφρα» θα σου μείνει η… χαρά και μόνον!

Παράλληλα, η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό σε ωθεί να επανεξετάσεις μια επαγγελματική προοπτική σου, έχοντας πλέον και την… συμπάθεια ενός ισχυρού ατόμου, που μέχρι πρόσφατα διατηρούσε κάποιες επιφυλάξεις. Προέχει ωστόσο η προετοιμασία κι όχι τόσο το να βάλεις άμεσα «μπρος», αφού θα πρέπει πρώτα να διορθωθούν κάποιες ατέλειες.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλει σε μια συνολική αναστάτωση, είτε λόγω της συμπεριφοράς ενός δικού σου ανθρώπου, είτε εξ αιτίας μιας μετακίνησης ή μεταβολής, που θα φέρει τα πάνω-κάτω. Κι εδώ βέβαια θα «μετρήσει» πολύ ο βαθμός της προσαρμοστικότητάς σου και η ικανότητά σου να… επιβιώνεις στο «χάος», που συχνά εσύ ο/η ίδιος/α δημιουργείς!

Παράλληλα, η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό αναβιώνει σκηνές από το παρελθόν σου και δεν αποκλείεται να βρεθείς σε ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά, ενώ ίσως ακούσεις ή διαβάσεις κάτι που θα σε συγκινήσει.

 

Γιάννης Ριζόπουλος

Αφήστε το σχόλιο σας: