25.4 C
Drama
Τρίτη, Μάιος 21, 2019

Αρχική Ζώδια Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 12/1

Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 12/1

- Διαφήμιση -

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη παραπέμπει σε επαφές, μετακινήσεις και ραντεβού για προσωπικούς λόγους, πρόσεξε όμως μήπως οι «ζηλότυπες» αντιδράσεις κάποιων ατόμων του περιβάλλοντός σου βγάλουν τελικά από μέσα σου τον πιο… εγωιστή εαυτό σου!

Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθύς μπορεί να σε οδηγήσει στην συνειδητοποίηση ενός βάρους που «κουβαλάς» μέσα σου από παλιά, δίνοντας σου το έναυσμα για να το ξεφορτωθείς.. Επιπλέον σε παραπέμπει σε παραδοσιακές θεραπευτικές μεθόδους αλλά και σε ένα παλαιό πρόβλημα υγείας, που επανακάμπτει.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη επηρεάζει τα οικονομικά σου και μπορεί να φέρει τόσο «τρελά» έξοδα, αν έρθεις στο «τσακίρ κέφι», όσο και διακριτά οφέλη από κάποιον/α που «σε πάει». Παράλληλα με τον Χείρωνα στους Ιχθύς μπορεί να αναβιώσεις ένα παλιό ενδιαφέρον σου αλλά και να συναντήσεις πρόσωπα με τα οποία σε συνδέει κάτι «δυνατό», ίσως μάλιστα να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με πολιτικό «πρόσημο».

Επιπλέον καλείσαι να ασχοληθείς και με τα προσωπικά προβλήματα ενός φίλου ή μιας φίλης, που έχει εγκλωβιστεί ψυχολογικά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη σε ωθεί να δράσεις «έξω καρδιά», με το τελικό αποτέλεσμα να είναι ωστόσο ανοικτό, αφού πολλά θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο θα μπορέσεις να… εκμεταλλευτείς τις ισχυρές παρορμήσεις, που λειτουργούν σε βάρος της λογικής σου.

Παράλληλα, το ενδιαφέρον σου φαίνεται να εστιάζεται σε θέματα σχετικά με το σπίτι αλλά και την καριέρα σου και είναι πιθανό να προχωρήσεις σε μια αναδιάταξη των προτεραιοτήτων σου. Επιπλέον, ο Χείρωνας στους Ιχθύς σε ωθεί να ακολουθήσεις τα βήματα των προγόνων σου και να μυηθείς σε παραδόσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη, στον χώρο της εργασίας σου εμφανίζονται πάθη και ανταγωνισμοί, που κάποιες φορές θα λειτουργήσουν υπέρ σου, κάποιες άλλες όμως όχι, με κοινή συνισταμένη τους την… αναστάτωσή σου! Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθύς μπορεί να καταστήσει πιο δύσκολη την λήψη μιας λογικής απόφασης, ιδιαίτερα αν με αυτήν σχετίζονται πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν.

Από την άλλη πλευρά βέβαια θα σου δώσει το έναυσμα για να ανατρέξεις στο παρελθόν, αλιεύοντας γνώσεις αλλά και ασχολούμενος με παλιά ενδιαφέροντά σου.

 

ΛΕΩΝ

Το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη ενισχύει τα πιο «παιχνιδιάρικα» στοιχεία σου, συμβάλλοντας σε ένα ζωηρό όσο και ανταγωνιστικό κλίμα κι εδώ το θέμα είναι αν και για πόσο θα καταφέρεις να «ελιχθείς» ανάμεσα σε πρόσωπα που το καθένα σε διεκδικεί για λογαριασμό του!

Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθύς αναβιώνει οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος, με σκοπό να βρεθεί μια λύση, κάτι που γίνεται, οπότε αξίζει να προσπαθήσεις. Επιπλέον είναι πιθανό να αποκτήσεις ή να ανακαλύψεις ένα παλαιό αντικείμενο αξίας αλλά και να σου δοθεί ένα κληροδότημα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη προσδίδει νέο ενδιαφέρον στην ζωή σου με ζωηρές προσωπικές ή οικογενειακές στιγμές αλλά και μια ενδεχόμενη εκδήλωση… παθών στον χώρο σου! Επιπλέον, ένα οικονομικό ζήτημα δημιουργεί ισχυρές συμμαχίες αλλά και σφοδρές αντιπαλότητες.

Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθύς αναβιώνει σχέσεις ή συνεργασίες του παρελθόντος, κάτι που από την μια πλευρά μπορεί να σε «κρατήσει» πίσω αλλά από την άλλη να σε εμπνεύσει στην περίπτωση που έχεις φτάσει σε κάποιο αδιέξοδο. Είναι μάλιστα πιθανό να βρεις απαντήσεις για τις αρχικές αιτίες μιας κατάστασης.

 

ΖΥΓΟΣ

Το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, φαίνεται όμως να παρασύρεσαι από το θυμικό σου και να κάνεις πράγματα που δεν συνηθίζεις, έχοντας ένα μάλλον… ερωτικό κίνητρο! Αυτό βέβαια θα σε κάνει και πιο αποφασιστικό/η.

Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθύς σε φέρνει πιο κοντά σε παραδοσιακές πρακτικές, οι οποίες θα αποδειχθούν εξαιρετικά αποτελεσματικές, ιδιαίτερα σε σχέση με την δουλειά σου. Επιπλέον μπορεί να αναβιώσει μια επαγγελματική συνεργασία, να ξαναβρείς μια πελατεία ή να αξιοποιήσεις αποθηκευμένο υλικό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη δημιουργεί νέα δεδομένα στα οικονομικά σου, με τις εξελίξεις να είναι αμφίσημες, αφού όσο πιθανό είναι να καρπωθείς την συμπάθεια που τρέφει κάποιος/α προς το πρόσωπό σου, άλλο τόσο είναι να «τα δώσεις όλα», μένοντας «πανί με πανί»!

Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθύς σε ωθεί να αναζητήσεις εκείνα που σε ενώνουν με τους «ομοίους» σου, επισφραγίζοντας τους δεσμούς σου μέσα από μια κοινή προσπάθεια, από την άλλη πλευρά όμως δεν αποκλείεται να περιχαρακωθείς απέναντι σε ότι θεωρείς «ξένο», παίρνοντας μάλιστα μια «απόλυτη» θέση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτές τις ημέρες, μπορεί να «υποφέρεις» από δυνατά και ανεξέλεγκτα συναισθήματα ή να φανατιστείς από κάτι που θα υποπέσει στην αντίληψή σου. Επιπλέον, το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη αναμένεται να σε αναστατώσει με ανταγωνισμούς και παλινδρομήσεις, είτε στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, είτε στα δικά σου «θέλω», με το πάθος να… περισσεύει!

Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθύς σε ωθεί να ανιχνεύσεις μια παράδοση ή έναν «θρύλο» που σίγουρα κρύβει αλήθειες, ίσως μάλιστα να έρθεις κοντά σε πρεσβύτερους/ες που γνωρίζουν πολλά για όλα αυτά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη, ενδέχεται να ξεσπάσει μια οικογενειακή «θύελλα», με την ζήλεια να έχει τον πρώτο λόγο! Επιπλέον, καλό είναι να περιορίσεις τις διατροφικές καταχρήσεις. Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθύς μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο διαφωνίες με συγγενείς ή ένα νομικό ζήτημα, που θεωρούσες λυμένο.

Επιπλέον όμως ενθαρρύνει τις αναζητήσεις σου στο παρελθόν, είτε πρόκειται για προσωπικά θέματα, είτε για πνευματικά ενδιαφέροντα. Ίσως μάλιστα να «ξεθάψεις» έγγραφα και αντικείμενα αξίας ή να επισκεφθείς ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη σε ωθεί να γίνεις πιο κοινωνικός/η αλλά αν προσδοκάς ήρεμες καταστάσεις, η πραγματικότητα θα σε διαψεύσει, αφού σε αυτήν την φάση είτε θα είσαι εσύ που διεκδικείς «φανατικά» κάποιον/α, είτε θα γίνεις «το μήλον της Έριδος», εν μέσω διεκδικήσεων και ανταγωνισμών.

Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθύς σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό στον χειρισμό των υποθέσεών σου με συνέπεια να δώσεις προτεραιότητα σε αυτά που σε συγκινούν κι όχι σε εκείνα που σε… συμφέρουν! Μπορεί ωστόσο να αποκτήσεις μια αντίκα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη θα σου δώσει το κίνητρο για να διακριθείς και να… μπεις στο μάτι των ανταγωνιστών σου, ανεξάρτητα με το ότι θα υπάρξουν εντάσεις-ζήλειες, που θα σε αποπροσανατολίσουν. Παράλληλα, ο Χείρωνας στο ζώδιό σου σε ωθεί να συνεχίσεις μια παράδοση, παραλαμβάνοντας την «σκυτάλη» από κάποιον πρεσβύτερο.

Επιπλέον θα έχεις την ευκαιρία να αναβιώσεις δράσεις και σχέσεις του παρελθόντος ή να ασχοληθείς με ιστορικά θέματα, δεν θα λείψουν όμως και οι στιγμές μελαγχολίας και «κλεισίματος» στον εαυτό σου, ως «άμυνα» απέναντι σε ότι σε πληγώνει.

 

Γιάννης Ριζόπουλος

Top 10