Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 11/8

0
5

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη παραπέμπει σε θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σου, χωρίς μάλιστα να προσπαθήσεις πολύ, αφού όλα είναι θέμα… τύχης! Αξίζει λοιπόν να την δοκιμάσεις, αφού δεν θα χάσεις. Επιπλέον, μπορεί να πάρεις μια χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο ή να «το γιορτάσεις» μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα.

Αλλά και η Αφροδίτη στο Ζυγό σε φέρνει κοντά σε ανθρώπους που «σε πάνε» κι έχουν όλη την καλή πρόθεση να σου σταθούν, τόσο στις χαρές, όσο και στις λύπες σου. Ίσως μάλιστα να σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, που σίγουρα σε συμφέρει.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη τείνει να βελτιώσει θεαματικά τις σχέσεις σου με τους άλλους, έστω κι αν εσύ δεν… κουνήσεις το μικρό σου δακτυλάκι! Η συγκυρία λοιπόν ευνοεί τις συνεργασίες αλλά και την δικτύωση σου σε παρέες και «κυκλώματα.

Επιπλέον, μπορεί να συμβεί κάτι ευχάριστο στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ενώ δεν είναι διόλου… κακή ιδέα να οργανώσεις μια συγκέντρωση στον χώρο σου ή αντίθετα να παρευρεθείς σε μια δεξίωση. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό σου βρίσκει λύσεις κι ευκολίες στην δουλειά σου, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ένα pet.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Ηλιακή έκλειψη αναδεικνύει το επικοινωνιακό σου δαιμόνιο, καλό είναι όμως να μην περάσεις την ώρα σου με σχόλια και κουτσομπολιά αλλά να ασχοληθείς και με κάτι πραγματικά χρήσιμο. Επιπλέον βέβαια στα εργασιακά σου, θα έχεις μια σούπερ ευκαιρία, ενώ ευνοείται η πρόσληψη προσωπικού και η απόκτηση εξοπλισμού.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό σου δίνει το έναυσμα για να διασκεδάσεις, αφήνοντας στην άκρη τα προβλήματά σου. Επιπλέον σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείεται κάποιο από αυτά να λάβει μια διάκριση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη σε χαλαρώνει και ενισχύει την «παιχνιδιάρικη» διάθεση σου, με συνέπεια η κοινωνική αλλά και η προσωπική σου ζωή να γίνει πιο πλούσια και δημιουργική, χωρίς βέβαια να αποκλείονται και κάποιες… υπερβολές που δεν συνηθίζεις! Επιπλέον, μπορεί να πάρεις μια χαρά από ένα πρόσωπο που αγαπάς, ενώ «ούριος άνεμος» πνέει και στα οικονομικά σου, με μόνο ζητούμενο την ορθή διαχείριση από πλευράς σου.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό σε καλεί να εξωραΐσεις τον χώρο σου, ίσως όμως να εξασφαλίσεις κι ένα όμορφο κατάλυμα για τις διακοπές σου!

 

ΛΕΩΝ

Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου μπορεί να λειτουργήσει θετικά τόσο ως προς την προσωπική προβολή σου, όσο και στον οικογενειακό τομέα, εξασφαλίζοντας καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για σένα και τους οικείους σου. Από την άλλη πλευρά όμως δεν αποκλείεται να ,ενοχληθείς από την «χαλαρή» στάση ενός δικού σου ανθρώπου, με τις αντιδράσεις σου να είναι μάλλον υπερβολικές, αφού ότι συμβαίνει γύρω σου δεν αφορά σώνει και καλά εσένα!

Παράλληλα πάντως, η Αφροδίτη στον Ζυγό διανθίζει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα περιστατικά και καλές ειδήσεις 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη προσδίδει στην καθημερινότητά σου έναν πιο επικοινωνιακό αλλά και διασκεδαστικό χαρακτήρα. Από αυτήν την άποψη αξίζει και… με το παραπάνω να κοινωνικοποιηθείς και να εκδηλώσεις τις πιο εξωστρεφείς πτυχές της προσωπικότητάς σου, έστω κι αν σε κάποιες περιπτώσεις ξεφύγεις από την συνήθως μετρημένη στάση σου ή αποκαλύψεις άθελά σου κάποιο μυστικό.

Επιπλέον, μπορεί να μάθεις κάτι ευχάριστο, ενώ ευνοούνται τα ταξίδια και οι εκδρομές. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό σου προσφέρει μια σχετική οικονομική άνεση αλλά και πλούσια δώρα!

 

ΖΥΓΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη θα συνεισφέρει τα μέγιστα στην κάλυψη των βασικών αναγκών σου και γενικότερα σε μια βελτίωση των οικονομικών σου, ενώ διευρύνει και τον κοινωνικό σου κύκλο, ίσως μάλιστα να δικτυωθείς με «υψηλές» γνωριμίες.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου είναι και το «διαβατήριό» σου για να κερδίσεις την συμπάθεια ή την επιείκεια των άλλων προς το πρόσωπό σου, οπότε και λάθη να κάνεις θα σου συγχωρεθούν! Επιπλέον, σου δίνει το δικαίωμα να… τεμπελιάσεις λιγάκι και να αφεθείς στην φροντίδα των ανθρώπων που σε αγαπούν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη αυξάνει πρώτα απ’ όλα την τύχη σου, ενώ σε βοηθά να κερδίσεις τις εντυπώσεις ότι κι αν κάνεις, ίσως μάλιστα να σημειώσεις μια μεγάλη «νίκη» ή επιτυχία. Επιπλέον σου δίνει πρόσβαση σε ένα ισχυρό άτομο, που δείχνει πρόθυμο να σου διευκολύνει την ζωή, φρόντισε μόνον να εξαργυρώσεις άμεσα την υποστήριξή του και να μην αρκεστείς μόνον σε υποσχέσεις.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό βελτιώνει την φυσική και ψυχολογική σου κατάσταση, μέσω μιας διευρυμένης αποδοχής ενώ συμβάλλει και στο να μάθεις προσωπικά μυστικά των άλλων!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Ηλιακή έκλειψη σου δίνει την ευκαιρία να αποκτήσεις κάτι που διευκολύνει ή αναβαθμίζει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου αλλά και να μάθεις πολλά, τόσο για σοβαρά όσο και για επουσιώδη ζητήματα κι είναι στο χέρι σου το που θα επικεντρωθείς. Επιπλέον διευρύνονται οι ορίζοντές σου είτε σε πνευματικό, είτε σε επιχειρηματικό επίπεδο, είναι μάλιστα πιθανό να κλείσεις ένα σπουδαίο deal με πρόσωπο ή φορέα του εξωτερικού.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό συνεισφέρει στην δημιουργία ενός όμορφου και «παρεΐστικου» κλίματος με φίλους/ες και γνωστούς/ες .

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Ηλιακή έκλειψη προάγει την κοινωνικότητά σου, κάτι που μπορεί να αποτυπωθεί σε μια νέα φιλία ή την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, ίσως μάλιστα να χρησιμοποιήσεις τις «άκρες» που διαθέτεις, ώστε να γίνουν όλα πολύ πιο εύκολα για σένα. Επιπλέον, μπορεί να έχεις τα… τυχερά σου στον οικονομικό τομέα, αν και τίθεται σαφώς ένα θέμα ορθής διαχείρισης.

Παράλληλα η Αφροδίτη στον Ζυγό σε διευκολύνει σε κοινωνικά ή επαγγελματικά θέματα, ενώ δεν αποκλείεται να κερδίσεις την συμπάθειαενός ισχυρού προσώπου ή να σου γίνει μια μεγάλη χάρη, γι’ αυτό… ζήτα!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη βελτιώνει τις σχέσεις σου με «ισχυρά» πρόσωπα και συμβάλλει θετικά στην καριέρα σου. Ίσως μάλιστα λάβεις μια καθοριστική βοήθεια, φρόντισε ωστόσο να μην μείνεις στις υποσχέσεις αλλά να εξαργυρώσεις άμεσα το πλεονέκτημά σου, αφού αύριο είναι μια άλλη μέρα! Επιπλέον μπορεί να σου γίνει μια εξαιρετικά συμφέρουσα πρόταση συνεργασίας.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό ευνοεί ταξίδια κι εκδρομές, ίσως μάλιστα να σου γίνει μια πολύ καλή προσφορά-πρόταση, ενώ σε καλεί να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση, με ρούχα ή αξεσουάρ που σε αναδεικνύουν.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η Ηλιακή έκλειψη «δουλεύει» για σένα στον εργασιακό τομέα, κάνοντας την ζωή σου πολύ πιο εύκολη και μένει μόνον το να μην «κλείσεις τα μάτια» μπροστά στις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, είτε άμεσα είτε μέσα στον επόμενο μήνα. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις μέσα ή συσκευές που αναβαθμίζουν την επικοινωνία σου με τον έξω κόσμο αλλά και να δρομολογήσεις ένα ταξίδι αναψυχής.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό ευνοεί τα οικονομικά σου, με συνέπεια να αποκτήσεις ποικίλα αγαθά, δεν αποκλείεται ωστόσο να τα λάβεις και σε μορφή… δώρου!

 

Γιάννης Ριζόπουλος

astrology.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: