22.3 C
Drama
Κυριακή, Μάιος 19, 2019

Αρχική Ζώδια Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 11/5

Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 11/5

- Διαφήμιση -

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ

Με το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου επιβάλλεται να αποφύγεις τα περιττά έξοδα, επιλέγοντας να τακτοποιήσεις πρώτα τις υποχρεώσεις σου. Φρόντισε επίσης να είσαι τυπικά εντάξει στις συναλλαγές σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα στρέφει το ενδιαφέρον σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα, με την μεταξύ σας συνεννόηση όμως να μην είναι πάντα εύκολη, εξ αιτίας της αντιπαράθεσης δύο ισχυρών «εγώ». Σε κάθε περίπτωση όμως οι διευρυμένες επιλογές διασκέδασης, ψυχαγωγίας και… έρωτα θα λειτουργήσουν ως αντίβαρο στις οικονομικές και επαγγελματικές πιέσεις που δέχεσαι.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου σε κάνει πιο συντηρητικό/η στις επιλογές σου, κάτι που στην παρούσα φάση θα σου βγει σε καλό, αφού ο Ουρανός στο ζώδιό σου «κοιμάται» και δεν θα σου δημιουργήσει προβλήματα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σου προσφέρει την ευκαιρία να μεταβείς και να φιλοξενηθείς σε ένα μάλλον πολυτελές περιβάλλον, ίσως όμως να διοργανώσεις και μια μικρή γιορτή στον χώρο σου, ευελπιστώντας στο να «μπεις στο μάτι» κάποιων φαντασμένων, που σε υποτιμούν, κάτι όμως που είναι μάλλον αχρείαστο και τελικά θα σε βάλει σε παραπάνω κόπο!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου σου συνιστά είτε να μπεις σε ένα πρόγραμμα διατροφής, είτε να φροντίσεις περισσότερο την υγεία σου, περικόπτοντας συνήθειες που σε βλάπτουν. Επιπλέον, αν έχεις ζώα ή φυτά, προνόησε και για εκείνα, ενώ μάλλον πρέπει να περιορίσεις και τις προσδοκίες σου για μια «ξέφρενη» διασκέδαση, αφού η ημέρα έχει για σένα έξτρα δουλειές ή υποχρεώσεις και προσφέρεται κυρίως για ήπιες μορφές ψυχαγωγίας. Παράλληλα βέβαια, με την Σελήνη στον Λέοντα είναι βέβαιο πως θα πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, δίνοντας σου μια «ανώδυνη» διέξοδο!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου σε πιέζει να «σκύψεις» πάνω στα προβλήματα των άλλων, προκειμένου να ξεχάσεις τα… δικά σου, δεν είναι σκόπιμο ωστόσο να αναλάβεις ευθύνες που δεν σου αναλογούν, αφού στο τέλος θα «μπουχτίσεις» από την όλη κατάσταση, χώρια που θα σε εκμεταλλευτούν. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να είσαι λιγότερο… large στις οικονομικές επιλογές σου, πολύ περισσότερο που η αυτάρκειά σου δεν εξαρτάται τόσο από σένα, όσο από τους άλλους. Μην υπολογίζεις λοιπόν «χωρίς τον ξενοδόχο» κι αν εισπράξεις κάτι μην βιαστείς να το ξοδέψεις.

 

ΛΕΩΝ

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου ο ρόλος σου γίνεται πρωταγωνιστικός σε μια σειρά από ζητήματα όπου η παρουσία ενός… διασκεδαστή κρίνεται ως απαραίτητη. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κουραστείς περισσότερο, προκειμένου να ευχαριστηθεί το… κοινό σου, πρόσεξε όμως μήπως τελικά δώσεις πολλά και πάρεις τα ελάχιστα! Επιπλέον, το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου σε καλεί να κινηθείς αρκετά προσεκτικά, τηρώντας την δεοντολογία, ώστε να αντεπεξέλθεις με επιτυχία τις «εξετάσεις» που θα περάσεις, έχοντας κατά νου το ότι θα χρειαστεί να καλύψεις και τις ελλείψεις-αδυναμίες άλλων.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου σε θέλει πιο πρακτικό/η και επαρκώς επιμελή στην καθημερινότητά σου κι επειδή «το ‘χεις», θα δικαιωθείς για τις επιλογές σου, έστω κι αν βάλεις στην άκρη κάποιες ψυχαγωγικές δράσεις προκειμένου να γίνει η δουλειά σου. Επιπλέον όμως, αναμένονται μπελάδες με συγγενείς σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σε παραπέμπει στην διερεύνηση του παρασκηνίου, αφού… επιβάλλεται να μάθεις το τι διαμείβεται! Ίσως μάλιστα χρειαστεί να αποσυρθείς για λίγο από τα «εγκόσμια», προκειμένου να καταστρώσεις τα σχέδιά σου με την ησυχία σου και χωρίς να δίνεις στόχο.

 

ΖΥΓΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η στην διαχείριση των οικονομικών σου, δίνοντας προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου κι αποφεύγοντας αχρείαστες αγορές. Επιπλέον, αν δανείσεις χρήματα θα αργήσεις να τα πάρεις πίσω. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα καλύπτει πλήρως την ανάγκη-επιθυμία σου για νέες γνωριμίες και μια πιο πλούσια κοινωνική ζωή, σίγουρα όμως θα υπάρξουν και εγωισμοί που θα χαλάσουν το καλό κλίμα. Επιπλέον, είναι πιθανό να κουραστείς από την ματαιοδοξία κάποιων, συνειδητοποιώντας πως «ότι λάμπει δεν είναι χρυσός»!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου είναι πιθανό να αναλάβεις ευθύνες άλλων κι εδώ είναι που θα πρέπει να θέσεις έγκαιρα τα όριά σου απέναντι σε απαιτήσεις που σε ξεπερνούν. Επιπλέον, αν σου προταθεί μια συνεργασία, μην απαντήσεις χωρίς να εξετάσεις προσεκτικά τις δεσμεύσεις που συνεπάγεται για σένα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα προωθεί τις κοινωνικές και επαγγελματικές σου επιδιώξεις, ίσως όμως να χάσεις τον στόχο σου, προκειμένου να «την βγεις» σε διάφορα «ψώνια» ή άτομα που δίνουν τεράστια σημασία στο να κερδίζουν τις εντυπώσεις, αφήνοντας την ουσία στα… αζήτητα!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου καλείσαι να εργαστείς περισσότερο αλλά και να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε πρόσωπα ή ζώα. Επιπλέον βέβαια οφείλεις να φροντίσεις για την δική σου ευεξία, πριν το σώμα σου αρχίσει να διαμαρτύρεται, ενώ ανάλογα συντηρητικά οφείλεις να δράσεις και στις αγορές ή τα οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν, αφού εκείνο που προέχει είναι η κάλυψη των υποχρεώσεών σου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Λέοντα σε βοηθά να ταξιδέψεις ή να «βολτάρεις», κάτι που από μόνο του μπορεί να σου «ανεβάσει» την διάθεση και να σε κάνει να ξεχάσεις κάθε δυσκολία

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου είναι βέβαια «βούτυρο στο ψωμί σου» και αναμένεται να δικαιωθείς σε πολλά, επιπλέον όμως θα χρειαστεί να «φέρεις στα ίσα του» ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που περνά δύσκολα. Κι εδώ βέβαια η βοήθεια που θα παράσχεις θα πρέπει να είναι εκπαιδευτικού χαρακτήρα κι όχι να δώσεις «έτοιμη τροφή» Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου και τα καλά νέα είναι πως θα βρεις κεφάλαια, από την άλλη πλευρά όμως κάποια στιγμή θα «ζοριστείς» από τα απανωτά έξοδα, τα οποία μάλιστα καλύπτουν ανάγκες άλλων κι όχι δικές σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου σου αναθέτει ένα μάλλον κοπιαστικό έργο, που η διεκπεραίωση του εξαρτάται κυρίως από το πόσο έχεις προνοήσει ώστε να μην σου πέσουν όλα μαζεμένα. Επιπλέον, φαίνεται πως οι υποχρεώσεις για το σπίτι και την οικογένειά σου είναι αυξημένες, ενώ ένα θέμα σου μπορεί να «στραβώσει» εξ αιτίας αντιδράσεων της τελευταίας στιγμής ή κάποιων προαπαιτούμενων που δεν έχουν εκπληρωθεί ακόμη. Παράλληλα, με την Σελήνη απέναντί σου, έχεις την τάση να «ξανοιχτείς» κοινωνικά, κάποια πράγματα όμως μπορεί να «κολλήσουν» ένεκα… υπερβολικού εγωισμού!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου παραπέμπει σε μια όχι και τόσο ανέμελη καθημερινότητα, επιβαρυμένη με «πληκτικές» υποχρεώσεις αλλά και με εμπόδια στις μετακινήσεις και τις επαφές σου κι εδώ είναι που θα κριθεί η προνοητικότητά σου. Αν βέβαια το ρίξεις στο διάβασμα και την αξιολόγηση των πεπραγμένων σου θα είσαι επαρκώς «εντός κλίματος». Παράλληλα, με την Σελήνη στον Λέοντα να σου ξεφουρνίζει ποικίλες εργασίες, η ημέρα σου τελικά κάθε άλλο παρά… Σάββατο θα θυμίζει, ενώ δεν αποκλείεται να σου προκύψουν και κάποιες ενοχλήσεις στην υγεία, γι’ αυτό… κόψε ταχύτητα!

 

Γιάννης Ριζόπουλος

Top 10