25.5 C
Drama
Κυριακή, Μάιος 26, 2019

Αρχική Ζώδια Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 6/12

Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 6/12

- Διαφήμιση -

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ήλιο στον Τοξότη να κινείται σε ρυθμούς… Κρόνου μπορεί τελικά να αγχωθείς με το ότι κάποια πράγματα έχουν κολλήσει ή με αναποδιές της τελευταίας στιγμής, ιδιαίτερα σε σχέση με «χαρτιά» που χρειάζεσαι και δεν έχεις. Και βέβαια εδώ θα κριθεί ο βαθμός της προνοητικότητας σου αλλά σε κάθε περίπτωση πιάσε τα θέματά σου ένα-ένα κι άρχισε να δουλεύεις με αυτά. Επιπλέον μπορεί να δώσεις κάποιου είδους εξετάσεις, οπότε… έσο έτοιμος!

Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορείς μεν να πουλήσεις ότι θέλεις αλλά μην προβείς σε σημαντικές αγορές.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος στον Τοξότη ενδέχεται να αναδείξει οικονομικές αναγκαιότητες που δεν είχες στα… υπόψη, επισπεύδοντας ίσως και κάποια περιοριστικά μέτρα. Κι επειδή σε σχέση με τα δικά σου, όσο να ‘ναι ξέρεις να κάνεις το κουμάντο σου, το πρόβλημα μπαίνει σε σχέση με την στήριξη ενός γνωστού ή συγγενή, εδώ όμως είναι που αν δεν θες να χάσεις, θα πρέπει «να κάνεις την καρδιά σου πέτρα»!

Παράλληλα, με τον Αφροδίτη απέναντί σου, να μην είναι στις… καλές της, μια στενοχώρια θα την πάρεις αλλά ίσως χρειαστεί να επιβάλλεις την τάξη σε πρόσωπα, που τείνουν να «ξεφύγουν».

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ήλιος στον Τοξότη τονίζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου φαίνεται όμως ότι αυτό δεν είναι για… καλό, ιδιαίτερα αν σου προταθεί κάτι νέο, οπότε τήρησε στάση αναμονής! Αν πάλι προκύψει μια εμπλοκή σε μια τρέχουσα κατάσταση, πράξε αναλόγως και χειρίσου το θέμα συμβιβαστικά.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε θέλει προσηλωμένο σε ένα πρόγραμμα διατροφής, αφού για να έχεις αποτελέσματα οφείλεις να ακολουθήσεις τις οδηγίες κατά γράμμα. Επιπλέον, στην δουλειά σου θα χρειαστεί να κάνεις και κάποιες «αγγαρείες», όλα όμως έχουν τα όριά τους!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος στον Τοξότη ενδέχεται να αναδείξει μια σειρά από αναγκαιότητες σχετικές είτε με την δουλειά σου, είτε με την υγεία και την διατροφή σου. Κι επειδή εδώ δεν χωρούν επιπολαιότητες, εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι να ζυγίσεις ψύχραιμα τις καταστάσεις και να μην βιαστείς.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό δοκιμάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, θέτοντας επί τάπητος κάποια «καυτά» ζητήματα αλλά βέβαια δεν είσαι εσύ μόνον εκείνος/η που θα πρέπει να δώσεις λόγο για τα πεπραγμένα σου ή να περάσεις από κάποιου είδους εξετάσεις, αφού οι ευθύνες είναι μοιρασμένες.

 

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος στον Τοξότη σε φέρνει πλησιέστερα σε πρόσωπα που αγαπάς κι εκτιμάς, όχι όμως τόσο για να διασκεδάσεις όσο για να επιλυθούν προβλήματα ή θέματα μεταξύ σας που χρονίζουν. Δείχνει μάλιστα πιο σωστό να αναλάβεις έναν εμψυχωτικό ρόλο παρά να αρχίσεις τις κριτικές και τα «εγώ σου τα έλεγα»!

Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σου ζητά να μην είσαι υπερβολικά υποχωρητικός/η σε καίρια ζητήματα της ζωής σου, είτε στον επαγγελματικό, είτε στον οικογενειακό τομέα, αφού κάθε παραχώρησή σου θα θεωρηθεί αδυναμία και θα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος στον Τοξότη σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε υποθέσεις που αφορούν είτε στο σπίτι σου, είτε στην οικογένεια σου. Το πιο σωστό όμως θα ήταν να μην βιαστείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις αλλά να οργανωθείς, προετοιμάζοντας το έδαφος για τα όσα θα ακολουθήσουν.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό ενδέχεται να σε ταλαιπωρήσει με καθυστερήσεις κι εμπλοκές στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου, ενώ μπορεί να στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός συγγενή σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα έχεις την ευκαιρία να μελετήσεις εξονυχιστικά κάποιες λεπτομέρειες.

Loading...

 

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος στον Τοξότη δίνει έμφαση στις επαφές και τις μετακινήσεις σου. φαίνεται όμως πως θα έχουν έναν υποχρεωτικό χαρακτήρα», ίσως μάλιστα να κουραστείς ή να ταλαιπωρηθείς υπέρ το δέον. Αντίθετα όμως σε διαβάσματα και μελέτες έχεις «το πάνω χέρι» και η σωστή προετοιμασία σου είναι το βασικό προαπαιτούμενο σου.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε καλεί να απαλλαγείς από οικονομικές δεσμεύσεις που… κακώς ανέλαβες, αφού όπως θα διαπιστώσεις «τα κουκιά δεν βγαίνουν»! Επιπλέον οφείλεις να καλύψεις άμεσα κάποια υποχρέωση, αφήνοντας τις αγορές σου για μετά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος στον Τοξότη φέρνει νέα πιεστικά δεδομένα στα οικονομικά σου και για την ώρα φαίνεται να προέχουν κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις που δεν μπορείς να αγνοήσεις. Αλλά και γενικότερα, οι συνθήκες δεν ευνοούν τόσο τα νέα ξεκινήματα, όσο τον έλεγχο αν όλα είναι στην… θέση τους και το «ξεσκαρτάρισμα» από οτιδήποτε σε βαραίνει.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, σου επισημαίνει ότι δεν είναι δυνατόν να τα «φορτώνεσαι» όλα εσύ, χωρίς μάλιστα να υπάρχει και η ανάλογη ανταμοιβή ή αναγνώριση. Επιπλέον, δεν αξίζει να «παλεύεις» μια κατάσταση εκ προοιμίου χαμένη.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ήλιος στο ζώδιο σου σε καλεί να κινηθείς ρεαλιστικά, αφήνοντας στην άκρη όλα εκείνα που έχουν δευτερεύουσα σημασία αλλά και τις επεκτατικές τάσεις σου, αφού οι συγκυρίες θα σε αναγκάσουν να κάνεις πίσω. Μάλιστα θα δικαιωθείς αν «χωρίσεις την ήρα από το σιτάρι», ώστε να έχεις δίπλα σου μόνον υπεύθυνα και έμπιστα πρόσωπα, ικανά να σε ακολουθήσουν όχι μόνον στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα.

Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Σκορπιό να βρίσκεται επίσης κάτω από την επιρροή του Κρόνου, μην αμελήσεις θέματα υγείας και διατροφής, ξεκινώντας ίσως από μια αναγκαία δίαιτα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ήλιος στον Τοξότη σε καλεί να μείνεις για περισσότερο χρόνο μόνος/η, ώστε να συντονιστείς με τις εσωτερικές ανάγκες σου. Επιπλέον, οφείλεις να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε θέματα υγείας και διατροφής, αφού ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από αρθριτικά ή δερματικά προβλήματα, ίσως όμως να περιθάλψεις τελικά έναν δικό σου άνθρωπο.

Όσο για τις δυσκολίες και τα εμπόδια στην δουλειά σου, θα βρεις τον τρόπο για να εξασφαλιστεί τελικά μια μίνιμουμ λειτουργικότητα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό ξεκαθαρίζει το τοπίο στις φιλικές σχέσεις σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος στον Τοξότη φέρνει μπλοκαρίσματα και πιεστικά διλήμματα στις φιλίες σου ή σε σχέση με την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια κι ίσως να διαπιστώσεις πως έχεις «ποντάρει» σε άτομα που δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σου.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε αναγκάζει να έρθεις σε επαφή με ειδικούς και «αυθεντίες» που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν στην επίλυση κάποιων πρακτικών θεμάτων που σε απασχολούν, για να υπάρξουν όμως αποτελέσματα θα πρέπει κι εσύ να είσαι έτοιμος/η να συμβιβαστείς με περιορισμούς που δεν σου αρέσουν μεν αλλά είναι αναγκαίοι.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ήλιος στον Τοξότη αναμένεται να τεστάρει τον επαγγελματισμό σου, βγάζοντας στην επιφάνεια ποικίλες υποθέσεις, σίγουρα όμως δεν αξίζουν όλες την προσοχή σου. Ξεκίνα λοιπόν από αυτά που πρέπει να γίνουν αφήνοντας στην άκρη κάθε τι που σε αυτήν την φάση «περισσεύει». Ακόμη, μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, πριν διερευνήσεις προσεκτικά κάθε πτυχή του θέματος.

Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Σκορπιό οι επαφές και οι μετακινήσεις αποκτούν έναν πιο… πληκτικό χαρακτήρα αλλά αν θες να είσαι εντάξει απέναντι στους άλλους θα πρέπει να πιείς κι αυτό το πικρό ποτήρι!

 

Γιάννης Ριζόπουλος

Top 10