Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 4/10

0
14

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να δικτυωθείς και δεν αποκλείεται να μπουν οι βάσεις μιας συνεργασίας, ενδέχεται, ωστόσο, να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στη ζωή ενός δικού σου ανθρώπου κι όχι άμεσα στη δική σου. Επιπλέον, η περιέργεια σου για τα τεκταινόμενα μπορεί να ανταμειφθεί με ουσιαστικές πληροφορίες.

Παράλληλα, το επερχόμενο τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σηματοδοτεί κέρδη και οφέλη, που θα σου προσφέρουν τη δυνατότητα να ικανοποιήσεις πολλές από τις επιθυμίες σου, αλλά και τις ανάγκες των αγαπημένων σου. Προσπάθησε, ωστόσο, να μην κινηθείς πολύ σπάταλα!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής στον Ζυγό σε ευνοεί σε εργασιακά θέματα, ιδίως μέσα από πληροφορίες και βοήθειες που θα λάβεις από τους άλλους. Αν, λοιπόν, επιθυμείς κάτι ή ψάχνεις για δουλειά, απλά… διάδωσέ το! Επιπλέον, είναι μια καλή μέρα για να ρυθμίσεις τεχνικά θέματα.

Παράλληλα, το επερχόμενο τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σε ωθεί «να τα δώσεις όλα», προκειμένου να εντυπωσιάσεις τους άλλους, αλλά και να βγάλεις από μέσα σου ότι σε «πνίγει»! Ακόμη, ίσως σου γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση συνεργασίας, η οποία μάλιστα φαίνεται να υποκρύπτει κι ένα πιο… προσωπικό ενδιαφέρον!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής στον Ζυγό αναδεικνύει τα προσόντα σου, ενώ σε φέρνει κοντά σε άτομα που έχουν όλη την καλή θέληση να σε βοηθήσουν. Μάλιστα, μπορεί να πετύχεις «με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια», συνδυάζοντας τη διασκέδασή σου με μια επωφελή πρόταση ή συμφωνία.

Παράλληλα, το επερχόμενο τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη ενδέχεται να φέρει καλά νέα για ένα εργασιακό θέμα σου, ίσως και να ευνοηθείς από τη φανερή υποστήριξη ενός ατόμου που σε… καλοβλέπει! Από την άλλη πλευρά, έχοντας την τάση για διατροφικές καταχρήσεις, μάλλον θα ταλαιπωρηθείς στην υγεία σου

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής στον Ζυγό συμβάλλει σε μια κινητικότητα στο σπίτι ή το γραφείο, με ανθρώπους και… έπιπλα να αλλάζουν θέσεις! Επιπλέον, αν αντιμετωπίζεις κάποιο περιουσιακό ζήτημα θα βρεις τις «άκρες», που χρειάζεσαι.

Παράλληλα το επερχόμενο τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σε ωθεί να διασκεδάσεις «μέχρι τελικής πτώσεως! Ακόμα, θα συμβάλλει στο να περάσεις καλύτερα, έστω κι αν προς στιγμή η «ευγενής άμιλλα» πάρει πιο ανταγωνιστικές ή… ζηλιάρικες διαστάσεις. Αν, πάλι, έχεις παιδιά, το πιθανότερο είναι να θορυβηθείς από μια «σκανταλιά» τους.

 

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής στον Ζυγό συμβάλλει στην πληρέστερη ενημέρωσή σου για ποικίλα ζητήματα, ίσως, μάλιστα, γνωρίσεις ένα άτομο που είναι «στα μέσα και στα έξω» και θα σε βοηθήσει με τις διασυνδέσεις του. Επιπλέον, είναι πιθανό να κάνεις ένα μικρό ταξίδι ή να αποκτήσεις χρήσιμα εργαλεία ή αξεσουάρ που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σου.

Παράλληλα, το επερχόμενο τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σε ωθεί να εκφράσεις τα συναισθήματα και τις προτιμήσεις σου προς τους οικείους σου, αλλά μη… μπλέξεις με τα περιουσιακά, γιατί θα εκδηλωθούν αντιζηλίες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής στον Ζυγό ευνοεί τα οικονομικά σου, είτε άμεσα, με κέρδη και παροχές είτε έμμεσα, μέσα από μια ρύθμιση ή συμφωνία που θα σου δώσει ελευθερία κινήσεων και θα σου επιτρέψει να πάρεις βαθιές «ανάσες». Να θυμάσαι, ωστόσο, ότι σε αυτές τις υποθέσεις δε χωρούν συναισθηματισμοί.

Παράλληλα, το επερχόμενο τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη δίνει έναν πιο ερωτικό τόνο στην επικοινωνία σου με τον «έξω κόσμο» ή το διαδίκτυο, ίσως, μάλιστα, εισπράξεις και κάποια πειράγματα, που θα σε φέρον σε αμηχανία! Τα ανάλογα ισχύουν και για το εργασιακό περιβάλλον σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Loading...

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου, θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να διαδώσεις τις προθέσεις και τις ιδέες σου, ενώ μπορεί να κάνεις κι ένα ταξίδι ή να αποκτήσεις ένα λειτουργικό αξεσουάρ. Επιπλέον, αναδεικνύεται ο μεσολαβητικός ρόλος σου και οι ικανότητές σου στη διαπραγμάτευση.

Παράλληλα, το επερχόμενο τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη επηρεάζει τα οικονομικά σου με συνέπεια να προβείς σε σπατάλες. Από την άλλη πλευρά όμως, είναι πιθανό να λάβεις μια έκτακτη «επιχορήγηση» ή ένα όμορφο δώρο από κάποιον/α που δε διστάζει μπροστά σε τίποτα για να σου δείξει την εύνοιά του.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής στον Ζυγό σου δίνει πλεονέκτημα στο παρασκήνιο κι είναι πιθανό να μάθεις «πράματα και θάματα»! Επιπλέον, αν αντιμετωπίζεις το οποιοδήποτε πρόβλημα, δεν έχεις παρά να το μοιραστείς με ένα άτομο της εμπιστοσύνης σου, αφού θα κάνει το παν για να βρεθεί μια λύση, ιδιαίτερα σε θέματα υγείας ή εργασίας.

Παράλληλα, το επερχόμενο τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σε ωθεί «να τα δώσεις όλα», κάτι βέβαια που σημαίνει ότι η «καθεστηκυία τάξη» στη ζωή σου πάει περίπατο… Ακόμα, πρόσεξε, μήπως η εμφανής προτίμησή σου προς κάποιον/α εγείρει ανταγωνισμούς.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής στον Ζυγό διαμορφώνει προς το καλύτερο τα δεδομένα στην κοινωνική σου ζωή, ενώ είναι πιθανό να ανταλλάξεις ενδιαφέρουσες απόψεις με φίλους/ες και γνωστούς/ες. Επιπλέον, αν σκέφτεσαι να ζητήσεις μια εξυπηρέτηση, κάνε το σήμερα, που οι δημόσιες σχέσεις και το συλλογικό πνεύμα σου έχουν πάρει «τα πάνω τους».

Παράλληλα, το επερχόμενο τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σε ωθεί σε διατροφικές καταχρήσεις και… άλλου είδους «αμαρτίες»! Ακόμα, προσωπικά μυστικά και ίντριγκες βγαίνουν στο φως κι αν έχεις να κρύψεις κάτι, μάλλον δε θα τα καταφέρεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής στον Ζυγό ευνοεί τα θέματα καριέρας κι αν αναζητάς τρόπους για να επεκτείνεις τη δράση σου, δεν έχεις παρά να στείλεις το μήνυμα και σε άτομα ή φορείς που αντικειμενικά έχουν τη δύναμη και τα μέσα για να συνδράμουν στο έργο σου.

Παράλληλα, το επερχόμενο τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη θα διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, ενώ ίσως μάθεις κάτι ευχάριστο ή «πικάντικο» για έναν φίλο ή μια φίλη. Ακόμη, αν αντιμετωπίζεις κάποιο προσωπικό θέμα ή δίλημμα μπορεί να… εντυπωσιαστείς από τις αντιπαλότητες που θα «παιχτούν» πάνω στο δικό σου καημό!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής στον Ζυγό αναδεικνύει το πρωτοποριακό πνεύμα σου, αλλά και τη διάθεσή σου τόσο να μάθεις καινούρια πράγματα, όσο και να διαδώσεις ή να συζητήσεις τα δικά σου σχέδια. Επιπλέον, είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με άτομα που βρίσκονται μακριά σου, όπως και να κάνεις ένα μικρό ταξίδι.

Παράλληλα, το επερχόμενο τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη αναζωογονεί τις επαγγελματικές προοπτικές σου, ίσως, μάλιστα, πάρεις το «πράσινο φως» για ένα νέο ξεκίνημα, με την υποστήριξη κάποιου/ας που «σε πάει». Ωστόσο, εύκολα οι συμπάθειες μπορεί να γυρίσουν σε… αντιπάθειες!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ερμής στον Ζυγό αναμοχλεύει οικονομικά ζητήματα και δεν έχεις παρά να φανείς συνεργάσιμος/η και διαλλακτικός/η, ώστε να εξελιχθούν όλα σύμφωνα με τις επιθυμίες σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να βρεις μια πηγή χρηματοδότησης ή να ρυθμίσεις παλαιότερα χρέη σου.

Παράλληλα, το επερχόμενο τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη διανθίζει την καθημερινότητά σου με έντονες στιγμές, φαίνεται, μάλιστα, πως ταξίδια και βόλτες αποκτούν ερωτικό «άρωμα», ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και μια είδηση που θα σε «ξεσηκώσει», καλό είναι, ωστόσο, να φυλάς και τα… νώτα σου!

 

Γιάννης Ριζόπουλος

Αφήστε το σχόλιο σας: