Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 27/9

0
21

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η σύνοδος Ερμή-Δήμητρας σε καλεί να «ξανοιχτείς» κοινωνικά, αφού μέσω των άλλων μπορείς να βρεις λύσεις σε κάθε πρόβλημά σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, που διευρύνει τους ορίζοντές σου, ενώ ευνοείσαι και σε κάθε δράση που απευθύνεται στο κοινό.

Παράλληλα όμως, στα εργασιακά σου, οφείλεις να «το ψάξεις» όσο καλύτερα γίνεται, αφού με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, κάποιες προοπτικές απλά… δεν υπάρχουν! Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο «φύλακας άγγελός» σου μάλλον θα σε προστατεύσει από ορατούς και αόρατους κινδύνους.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος Ερμή-Δήμητρας σε καλεί να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου στον χώρο της εργασίας σου, αφού σήμερα ισχύει και με το παραπάνω το «η ισχύς εν τη ενώσει». Κι αν βέβαια ψάχνεις για δουλειά, απλά δημοσιοποίησέ το.

Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε ωθεί να «δραπετεύσεις», έστω και νοερά, σε έναν ομορφότερο και πιο δημιουργικό κόσμο και από την στιγμή που όλο αυτό γίνεται… δωρεάν, δεν έχεις παρά να ενδώσεις! Επιπλέον, θα πάρεις περισσότερη δύναμη, εμψυχώνοντας τους άλλους ή συμμετέχοντας σε μια ανθρωπιστική συλλογική προσπάθεια.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος Ερμή-Δήμητρας σε φέρνει πιο κοντά σε πρόσωπα, με τα οποία μοιράζεστε τους ίδιους προβληματισμούς και συμφωνείτε σε πολλά. Ίσως, μάλιστα, μέσα από το παιχνίδι να «βγουν» αλήθειες και ταλέντα, ενώ αν έχεις παιδιά, θα «καμαρώσεις» για μια επιτυχία τους.

Παράλληλα όμως, σε καθαρά πρακτικό επίπεδο, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς παραπέμπει σε λάθη ή αφηρημάδες, ιδιαίτερα σε επαγγελματικά θέματα, όπου τα φαινόμενα μπορεί και να… απατούν! Κι αν θες να δραπετεύσεις από όλα αυτά, δεν έχεις παρά να «πετάξεις» πάνω από το πρόβλημα, δίνοντας έμφαση στις καλλιτεχνικές κλίσεις σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος Ερμή-Δήμητρας συμβάλλει σε επισκέψεις, αλλά και μεταβολές στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον, ίσως, μάλιστα, ανανεώσεις μέρος της επίπλωσης ή του οικιακού εξοπλισμού σου. Επιπλέον, μπορεί να «λάμψεις» σε μια κοινωνική εκδήλωση.

Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε κάνει ακόμη πιο ευαίσθητο/η απέναντι σε πάσχοντες, καλό είναι όμως να εξαντλήσεις τη βοήθειά σου σε εμψυχωτικές κινήσεις και μόνο. Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα έχεις την τάση να «ταξιδέψεις» με θεάματα, διαβάσματα ή ακροάματα ή να βιώσεις κάτι το «μεταφυσικό».

 

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος Ερμή-Δήμητρας προσφέρεται για να διεκπεραιώσεις μια σειρά από καθημερινές υποθέσεις, αξιοποιώντας τις «άκρες» και τις γνωριμίες σου, ενώ αναμένεται να επικοινωνήσεις ή να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις, ίσως, μάλιστα, μπεις σε δίκτυο ή κάνεις ένα μικρό ταξίδι.

Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε ωθεί να αποκτήσεις κάτι με καλλιτεχνική αξία, πιθανόν όμως να λάβεις κι ένα όμορφο δώρο. Από την άλλη πλευρά βέβαια, σε καλεί να είσαι πιο δύσπιστος/η απέναντι σε υλικές υποσχέσεις ή «προοπτικές», που μπορεί να έχουν ωραίο «περιτύλιγμα», αλλά είναι απατηλές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος Ερμή-Δήμητρας σε καλεί να δημοσιοποιήσεις ένα οικονομικό θέμα που σε απασχολεί, αφού έτσι θα βρεις ευκολότερα τη λύση του. Ίσως, μάλιστα, σου γίνει μια σημαντική διευκόλυνση. Παράλληλα όμως, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς ενδέχεται να φέρει λάθη ή παρανοήσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου.

Επιπλέον, ενδέχεται να εξαφανιστούν αρχεία ή αντικείμενα, ενώ στις συνεργασίες σου υπάρχουν αδιευκρίνιστες πτυχές, που μπορεί να υποκρύπτουν και παγίδες. Αντίθετα, όσον αφορά σε δράσεις με καλλιτεχνικό ή ανθρωπιστικό περιεχόμενο, έχεις το «ΟΚ».

Loading...

 

ΖΥΓΟΣ

Η σύνοδος Ερμή-Δήμητρας στο ζώδιό σου σε ωθεί να κοινωνικοποιηθείς και να αναδείξεις τις διπλωματικές αρετές σου, κερδίζοντας την άμεση πρόσβασή σου σε κύκλους ή πρόσωπα με κύρος. Επιπλέον όμως, καλείσαι να προσπεράσεις βασικές «αδυναμίες» του χαρακτήρα σου, ξεκινώντας από την… αναποφασιστικότητά σου, αφού σε ορισμένες περιπτώσεις η πολλή συζήτηση δε βοηθά.

Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σου συνιστά να είσαι πιο δύσπιστος/η στα εργασιακά σου, αφού θα λάβεις «πλάνες» υποσχέσεις, που απλά αποσκοπούν στο να εφησυχάσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος Ερμή-Δήμητρας σε βοηθά να δικτυωθείς καλύτερα στη δουλειά σου, ενώ αν ψάχνεις για εργασία δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε πρόσωπα που κατέχουν «θέσεις- κλειδιά». Επιπλέον, είναι πιθανό να ενημερωθείς διεξοδικά για ζητήματα υγείας και διατροφής.

Παράλληλα βέβαια, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε βάζει να υποψιάζεσαι τον λάθος άνθρωπο, αφού αν κάποιος/α σε κοροϊδεύει, ξέρει να φυλάγεται και να ενοχοποιεί άλλους. Υπάρχουν όμως… ράμματα και για τη δική σου γούνα, αφού δεν αποκλείεται να «παραμυθιάσεις» τους άλλους για να επωφεληθείς.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σύνοδος Ερμή-Δήμητρας προσδίδει μια νέα δυναμική στις φιλικές σου σχέσεις, αλλά και σε οτιδήποτε σχετίζεται με τη συμμετοχή σου σε ομάδες ή συλλογικούς φορείς, ίσως, μάλιστα, γνωρίσεις κι ένα «διακεκριμένο» πρόσωπο.

Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε εμπνέει δημιουργικά και αναδεικνύει την καλλιτεχνική φύση σου, ενώ θα σου δοθεί η ευκαιρία να βοηθήσεις-φιλοξενήσεις κόσμο ή να κάνεις μια καλή πράξη. Σε οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα, ωστόσο, μπορεί να σε κάνει να εθελοτυφλείς, πιστεύοντας πως οι άλλοι έχουν τις δικές σου αγαθές προθέσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος Ερμή-Δήμητρας προσδίδει μια νέα δυναμική στις φιλικές σου σχέσεις, αλλά και σε οτιδήποτε σχετίζεται με τη συμμετοχή σου σε ομάδες ή συλλογικούς φορείς, ίσως, μάλιστα, γνωρίσεις κι ένα «διακεκριμένο» πρόσωπο.

Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε εμπνέει δημιουργικά και αναδεικνύει την καλλιτεχνική φύση σου, ενώ θα σου δοθεί η ευκαιρία να βοηθήσεις-φιλοξενήσεις κόσμο ή να κάνεις μια καλή πράξη. Σε οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα, ωστόσο, μπορεί να σε κάνει να εθελοτυφλείς, πιστεύοντας πως οι άλλοι έχουν τις δικές σου αγαθές προθέσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σύνοδος Ερμή-Δήμητρας προάγει τη φιλομάθειά σου κι είναι πιθανό να μυηθείς σε ένα γνωστικό αντικείμενο ή μια τεχνική, αλλά και να κάνεις εσύ μια παρουσίαση. Επιπλέον, η ημέρα σου αναμένεται να είναι «ζωηρή» σε επαφές και μετακινήσεις.

Παράλληλα όμως, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς δημιουργεί κινδύνους για τα οικονομικά σου, αφού είναι πολύ εύκολο είτε να εξαπατηθείς είτε να κάνεις λάθος κινήσεις, παρασυρμένος/η από «πλαστές» ανάγκες. Μπορείς όμως να χαρίσεις χρήματα ή αγαθά σε ένα πρόσωπο που αγαπάς κι εκτιμάς, ενισχύοντας τους δεσμούς σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η σύνοδος Ερμή-Δήμητρας σε βοηθά να αποκαταστήσεις την ισορροπία στα οικονομικά σου ή να κάνεις μια ρύθμιση επωφελή για κάθε πλευρά. Επιπλέον, είναι πιθανό να γίνουν χρήσιμες και διερευνητικές συζητήσεις για οικονομικά θέματα, ενώ δεν αποκλείεται να μεσολαβήσει κάποιος/α υπέρ σου.

Παράλληλα, με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου, θα έχεις μια ακόμη καλή ευκαιρία για να πιστοποιήσεις ότι η πίστη και η φαντασία μπορεί να υλοποιήσουν το «αδύνατο», οι ενέργειές σου, μάλιστα, θα είναι ιδιαίτερα αποδοτικές, αν κινηθείς «ακούγοντας» τη διαίσθηση κι όχι τη λογική σου.

 

Γιάννης Ριζόπουλος

Αφήστε το σχόλιο σας: