Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 12/9

0
15

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 

 

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε καλεί να ξεκαθαρίσεις μια συνεργασία, που σίγουρα κρύβει κάτι το ύποπτο, όσον αφορά στις μεθοδεύσεις που γίνονται σε βάρος σου. Ίσως όμως να μάθεις και κάτι δυσάρεστο για έναν «δικό σου» άνθρωπο.

Παράλληλα, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, η λίμπιντό σου διεγείρεται κι αν δεν την εκτονώσεις όπως πρέπει, θα αρχίσεις να ξεσπάς «άτσαλα» ή να φανατίζεσαι με υποθέσεις που πρακτικά δεν σε αφορούν. Επιπλέον, καλείσαι να ελέγξεις την καταναλωτική σου διάθεση αλλά κι ένα προσωπικό πάθος, που μπορεί να σε αφήσει «πανί με πανί».

 

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει μια μη αντιστρεπτή κατάσταση στην δουλειά σου, ύστερα από εξελίξεις που δεν ορίζεις και κάτω από τέτοιες συνθήκες το μόνο που σου μένει είναι είτε να υποκύψεις στον «εκβιασμό» και τα τετελεσμένα, είτε να πάρεις το… καπελάκι σου και να αποχωρήσεις με το κεφάλι ψηλά.

Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη εξακολουθεί να ταράζει τις ισορροπίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και σου ζητά να έρθεις στα… συγκαλά σου, αφού κινδυνεύεις να «χάσεις» τον εαυτό σου, εξαιτίας ενός ανεξέλεγκτου πάθους.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα διεγείρει την λίμπιντό σου κι αν δεν βρεις… τρόπο να την διοχετεύσεις, τότε δεν θα ξέρεις τι σου φταίει! Επειδή όμως την ίδια στιγμή κινδυνεύεις να πέσεις θύμα κάποιου πάθους σου ή μιας «τοξικής» προσωπικότητας, μην μπεις καν στην διαδικασία μιας προσδοκίας είτε συναισθηματικής, είτε οικονομικής, αφού στο τέλος εσύ θα χάσεις. Επιπλέον, ενδέχεται να συμβεί κάτι δυσάρεστο σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη «απειλεί» την υγεία σου με προβλήματα που οφείλονται σε διατροφικές ή άλλου είδους καταχρήσεις

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να βρεις κάτι κρυμμένο, το οποίο ωστόσο μπορεί και να μην σου αρέσει! Επιπλέον, στο σπίτι και την οικογένειά σου ενδέχεται να συμβεί κάτι δυσάρεστο, ενώ πρόσεξε ποιον/α βάζεις στον χώρο σου, αφού οι καλές προθέσεις του/της δεν είναι διόλου δεδομένες. Σε κάθε περίπτωση πάντως η συνειδητοποίηση κάποιων πραγμάτων θα σε βοηθήσει να κινηθείς χωρίς να έχεις πλέον ψευδαισθήσεις.

Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σε κάνει πιο παθιασμένο/η, πρόσεξε όμως μήπως τελικά σε κυριεύσει η ζήλια και δεν ξέρεις τι κάνεις!

 

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να σου φέρει μια δυσάρεστη είδηση ή ένα επικοινωνιακό «μπλακ άουτ». Επιπλέον, φαίνεται πως κάποιος/α «βάζει λόγια» αλλά από πλευράς σου, δεν έχεις παρά να προσηλωθείς σε ένα ερευνητικό έργο ή να προτάξεις την πνευματική σου φύση απέναντι σε όσα «ποταπά» συμβαίνουν στην καθημερινότητά σου.

Παράλληλα, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη οι σχέσεις σου γίνονται το ευαίσθητο σημείο σου και θα χρειαστείς περισσή ψυχραιμία για να αντιπαρέλθεις καταστάσεις ή συμπεριφορές που από πίσω τους κρύβουν… ανομολόγητα πάθη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα θέτει απέναντί σου ισχυρά οικονομικά συμφέροντα, που αν δεν ενταχθείς στο «άρμα» τους, σίγουρα θα έχεις πρόβλημα, ενώ από την άλλη αν συνεργαστείς θα είσαι απόλυτα εξαρτημένος/η από αυτά! Μήπως λοιπόν, αφορμής δοθείσης, ήρθε η στιγμή να «μηδενίσεις» τις απαιτήσεις σου, ώστε να βγεις μια και καλή από αυτό το αδιέξοδο;

Παράλληλα, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη αναμένονται πολύ… σέξι καταστάσεις στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, οι οποίες βέβαια δεν αποκλείεται να πάρουν και την μορφή μιας επίμονης και ανεπιθύμητης παρενόχλησης.

 

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε φέρνει σε επαφή με την «σκοτεινή πλευρά» της ζωής, είτε αυτή έχει να κάνει με κυκλώματα, είτε με κάθε είδους «βρωμιές» αν όμως δεν διαθέτεις τα μέσα ή την τεχνογνωσία για να αντιμετωπίσεις τέτοιες καταστάσεις μην επιχειρήσει να πας κόντρα αφού οι «κακοί» θα σε… φάνε λάχανο! Επιπλέον, δεν αποκλείεται να σε πιάσει μια κρίση απαισιοδοξίας ή ματαιότητας.

Παράλληλα, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη οι επιθυμίες σου «φουντώνουν» και η σπουδή σου να τις ικανοποιήσεις όλες θα οδηγήσει τελικά σε μια μεγάλη οικονομική «αιμορραγία».

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα δικαιώνει την σου, αφού στο περιβάλλον σου και ιδιαίτερα στην δουλειά σου κάτι πολύ… ύποπτο συμβαίνει! Επιπλέον είναι πιθανό να πέσεις θύμα μιας παρακολούθησης ή κάποιων κακόβουλων σχολίων, από την άλλη πλευρά ωστόσο μπορεί να σου εκμυστηρευτούν κάτι σημαντικό ή να ανακαλύψεις από μόνος/η σου μια «σκοτεινή» διαδρομή.

Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη διεγείρει την… ζήλεια σου και στην λογική του «όλα ή τίποτε» μπορεί τελικά να συμπεριφερθείς άσχημα σε ένα πρόσωπο που μέχρι χθες είχες πολύ ψηλά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σου συνιστά να αποφύγεις τα πολλά-πολλά με άτομα ή φορείς που σε παρασύρουν σε «σκοτεινά» μονοπάτια, με δέλεαρ την αποκάλυψη μυστικών ή πληροφοριών «για λίγους». Μπορεί ωστόσο να συμβεί και κάτι δυσάρεστο σε έναν φίλο ή μια φίλη.

Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη μπορεί να σε παρασύρει σε διατροφικές –και όχι μόνον- καταχρήσεις. Πολύ πιο… ουσιώδης ωστόσο είναι η δράση του σε προσωπικά και εργασιακά θέματα, όπου το ερωτικό παρασκήνιο «οργιάζει» και όσα γίνονται ή δεν γίνονται κρίνονται από αυτό!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σου επισημαίνει ότι στην ζωή και ιδιαίτερα στην καριέρα σου δρομολογούνται καταστάσεις με έντονο παρασκήνιο, ίσως και κακές προθέσεις απέναντί σου. Επιπλέον μπορεί να γίνεις μάρτυρας ενός δυσάρεστου περιστατικού ή να πέσεις θύμα κακόβουλων ενεργειών.

Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη εξακολουθεί να παράγει αντιζηλίες και ανταγωνισμούς στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας. Μπορεί όμως να σου φέρει κι έναν νέο «ερωτεύσιμο» φίλο! Σε κάθε περίπτωση πάντως, προσπάθησε να διαχωρίσεις το τι σε συμφέρει και το τι αισθάνεσαι.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε καλεί να προσέξεις κάποιον/α που κινείται κακόβουλα στο περιβάλλον σου και να έχεις τον νου σου για «καρφωτές». Επιπλέον, μπορεί να χαλάσει κάτι που χρησιμοποιείς ή να πέσεις θύμα διαδικτυακής επίθεσης ενώ και οι μετακινήσεις σου φαίνεται να αποκτούν έναν χαρακτήρα ταλαιπωρίας, ιδιαίτερα αν δεν ξέρεις τα κατατόπια.

Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σε ωθεί σε έναν έντονο τρόπο ζωής και σε κάνει πιο παθιασμένο/η στις επιδιώξεις σου, με συνέπεια να κατακτήσεις κάποιον/α ή κάτι. Το ζήτημα όμως είναι αν και πόσο θα τα διατηρήσεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα συνηγορεί στο να κλείσεις ένα κεφάλαιοστην οικονομική σου ζωή, για να κάνεις μια νέα αρχή, απαλλαγμένη από τα λάθη και τις παθογένειες του παρελθόντος. Από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να εκτεθείς σε παράνομες ενέργειες, είτε από «περιθωριακά» άτομα, είτε από «αρπακτικά» με… όψη προβάτου, που ξέρουν να προσελκύουν και να απομυζούν υποψήφια «θύματα»!

Παράλληλα, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη ενδέχεται να υπάρξουν ζηλόφθονες καταστάσεις στο περιβάλλον σου, στις οποίες καλό είναι να μην συμμετάσχεις.

 

Γιάννης Ριζόπουλος

Αφήστε το σχόλιο σας: