20.7 C
Drama
Κυριακή, Μάιος 19, 2019

Αρχική Ζώδια Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή του Πάσχα 28/4

Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή του Πάσχα 28/4

- Διαφήμιση -

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα που σε εκτιμούν και το κυριότερο δείχνουν πρόθυμα να σε εξυπηρετήσουν, στα πλαίσια μιας συναδελφικής αλληλεγγύης. Κι αν τυχόν κάποιοι/ες σου πάνε κόντρα, υπάρχουν οι επόμενοι/ες, αφού το target group σου είναι πραγματικά ανεξάντλητο! Επιπλέον, είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε ένα Πασχαλινό συλλογικό εγχείρημα, όπως πχ ο διαγωνισμός μπύρας ή τσίπουρου. Παράλληλα και ο Δίας στον Τοξότη σου έχει… φυλαγμένες πολλές ευχάριστες στιγμές με «άρτον και θεάματα» ενώ ευνοούνται και τα ταξίδια στο εξωτερικό.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε θέλει στις επάλξεις αφού τίποτε δεν μπορεί να γίνει χωρίς εσένα, σίγουρα όμως θα χρειαστεί να γίνεις πιο ανεκτικός στην διαφορετικότητα και να υιοθετήσεις καινοφανείς πρακτικές, αφού αυτό επιτάσσει και ο Ουρανός στο ζώδιό σου. Πάσχα με… αλλόθρησκους; Γιατί όχι, εξ άλλου η καλή παρέα είναι που μετράει! Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη ευνοεί τα οικονομικά σου, ιδιαίτερα αν ψάχνεις για κάποιον/α που θα εγγυηθεί για σένα ή θα χρηματοδοτήσει ένα εγχείρημά σου. Επιπλέον, μπορεί να σου δωρίσουν ένα «σούπερ» κινητό ή μια συσκευή… χαράς!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Υδροχόο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου κι άλλο που δεν θες! οι οποίες μάλιστα με την συνδρομή της Αφροδίτης στον 11ο ηλιακό οίκο σου θα είναι στην πλειοψηφία τους για καλό σκοπό ή θα αποσκοπούν στην ψυχαγωγία σου. Όσο για τα πιο «σοβαρά» επιτακτικά ζητήματα, ας… σουβλιστούν κι αυτά με τον οβελία! Και βέβαια με τον Δία απέναντί σου μην απορείς γιατί κάποια πράγματα σου προσφέρονται «στο πιάτο», φρόντισε μόνον να ζήσεις το σήμερα με όλα τα πλεονεκτήματα του. Επιπλέον, μπορεί να σου γίνει μια «σούπερ» πρόταση συνεργασίας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να φέρει σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου και να σε προβληματίσει για την πορεία τους, ακόμη όμως κι αν «στριμωχτείς» προσωρινά, να ελπίζεις στα καλύτερα αφού το σύμπαν δεν θα σε αφήσει έτσι. Αν τώρα αντί για αρνί σου προσφέρουν σουβλιστή τσιπούρα, μην… ταραχτείς! Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη βάζει μια ακόμη ωραία πινελιά στις εργασιακές σχέσεις σου, δίνοντάς σου την ευκαιρία για πιο χαλαρές στιγμές, ενώ ως προς την υγεία σου, όλα θα πάνε καλά, αρκεί να μην παρασυρθείς σε καταχρήσεις. Σαράντα πιάτα, φτάνουν και περισσεύουν!

 

ΛΕΩΝ

Με την Σελήνη απέναντί σου, οι παρέες σου τείνουν να γίνουν ετερόκλητες αλλά έχοντας ως κοινό παρονομαστή το καλώς εννοούμενο «ψώνιο», η Πασχαλιά σου αναμένεται τελικά να είναι ευχάριστα διαφορετική από τις άλλες. Επιπλέον, θα μπορέσεις να κάνεις το «σόου» σου απέναντι σε ένα εκλεκτό κοινό! Παράλληλα, με τον Δία στον Τοξότη μπορείς να συνδυάσεις προσωπική προβολή και καλοπέραση -ίσως μάλιστα να πετύχεις πολλά περισσότερα μέσα από το παιχνίδι– ενώ φαίνεται πως θα ανταμειφθείς με ευχάριστες καταστάσεις, τόσο στην δική σου ζωή, όσο και σε εκείνη των αγαπημένων σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σου φορτώσει όλες τις εορταστικές εργασίες, κάνε όμως λίγο… σκόντο στην διάθεση προσφοράς σου, αφού αν ξεπεράσεις τις αντοχές σου κινδυνεύεις να κάνεις Πάσχα στο κρεβάτι του πόνου! Επιπλέον, πρόσεξε μήπως μια διατροφική κατάχρηση σου δημιουργήσει πρόβλημα. Από την άλλη πλευρά, αν βαριέσαι τα πολλά εορταστικά σούρτα-φέρτα, έχεις και την εναλλακτική να περάσεις μια υπέροχη Λαμπρή παρέα με τα pet σου! Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη εξακολουθεί να ευνοεί το κάθε τι που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο αναδεικνύει τις επιθυμίες και τις συναισθηματικές ανάγκες σου, χωρίς ωστόσο να μπορείς να καταλήξεις εύκολα στο τι είναι αυτό που επιζητάς πραγματικά. Την πέτσα ή τα γλυκάδια; Τελικά βέβαια θα διαπιστώσεις ότι ζητώντας πολλά θα πάρεις… ακόμη περισσότερα, και ειδικά στις διαπροσωπικές σχέσεις σου θα υπάρξουν πολλά τέτοια επεισόδια με ευτυχή κατάληξη. Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη διανθίζει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα περιστατικά και την ζωή σου με περισσότερα «καλούδια» και στολίδια, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις ένα απολαυστικό ταξίδι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Σελήνη στον Υδροχόο ενδέχεται να δημιουργηθούν παράδοξες καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου ή απλά να νοιώθεις πως «δεν σε χωρά ο τόπος», κάτι που για Πάσχα δείχνει κομματάκι άβολο. Από πλευράς σου ωστόσο δεν έχεις παρά να ανοίξεις την αγκαλιά σου στο διαφορετικό, αφού από εκεί θα πάρεις… έκτακτες χαρές! Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη επιμένει να σου παρέχει ανέσεις κι ευκολίες, δίνοντας σου την ευκαιρία να προβείς σε έξτρα αγορές, που θα ευχαριστήσουν τόσο εσένα, όσο κι εκείνους/ες που αγαπάς, φαίνεται μάλιστα να έχουν προτεραιότητα τα είδη ένδυσης ή επικοινωνίας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο συμβάλλει στο να επικοινωνήσεις και να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις κι εδώ τίθεται ένα ζήτημα ιεράρχησης των δραστηριοτήτων σου, αφού σίγουρα θα προκύψουν και «δεύτερες» ή άνευ ουσίας καταστάσεις. Σε κάθε περίπτωση πάντως το Πάσχα θα είναι της αρεσκείας σου και πώς να μην είναι δηλαδή αφού πέρα από το «ταξιδιωτικό» στυλ του και την εναλλαγή παραστάσεων, με τον Δία στο ζώδιό σου, θα έχεις πάμπολλες ευκαιρίες «να βγάλεις κι από την μύγα ξύγκι», εκμεταλλευόμενος/η την τύχη σου! Αλίμονο στους άλλους να λες…

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Σελήνη στον Υδροχόο, είναι πιθανό να φερθείς πιο «ασύμβατα» ως προς την διαχείριση των οικονομικών σου, φαίνεται ωστόσο να σου αξίζει ένα κάπως extreme Πάσχα, αφού οι «ειδικές περιστάσεις» προκύπτουν μια φορά στο τόσο! Επιπλέον, είναι καλύτερο για την ψυχολογία σου να μην λειτουργείς «μαγκωμένος/η», αφού έτσι κι αλλιώς… μια ζωή την έχεις και καλό είναι να την γλεντάς που και που. Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη, συμβάλλει σε μια κρυφή στήριξη από ένα πρόσωπο που «σε πάει», ενώ μπορεί να βρεις την… χαρά της ζωής σε ένα «μυστικό» μέρος, με την κατάλληλη παρέα, φυσικά!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου αναδεικνύει τόσο τις αρετές όσο και τις αδυναμίες σου κι όσο κι αν κάποιοι/ες… εκνευριστούν με τις παραξενιές και τις ιδιαιτερότητές σου, χρειάζεσαι όσο τίποτε άλλο μια «εκτόνωση» που ακόμη κι αν δεν είναι δημιουργική, θα συμβάλλει στο να «έρθεις στα ίσα σου». Επιπλέον, μην διστάσεις να αναδείξεις την πιο πρωτοποριακή φύση σου «κόντρα στο ρεύμα». Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη φέρνει κοντά σου φίλους/ες ή παρέες που έχουν κέφι και «άκρες» και σίγουρα θα σε απαλλάξουν από μπελάδες, προδιαγράφοντας ένα άνετο και… απολαυστικό Πάσχα!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σου φέρει μια έντονη αλλά περαστική αδιαθεσία, αναγκάζοντας σε να περιορίσεις τις δραστηριότητες σου αλλά αυτό μην σε τρομάζει, αφού πολλά πράγματα θα γίνουν καλύτερα εν τη απουσία σου! Μάλιστα, ο Δίας στον Τοξότη σε φέρνει πιο κοντά σε μια σημαντική επιτυχία και σου εξασφαλίζει περισσότερες ευκολίες και στήριξη από άτομα που «περνάει ο λόγος τους», ίσως μάλιστα να συνηγορήσει σε αυτό και η (δήθεν) ταλαιπωρία σου, σε βαθμό τέτοιο που η επιθυμία σου θα γίνει διαταγή. Μην σκας λοιπόν και κάνε τον/την άρρωστο/η για να γλιτώσεις τις αγγαρείες του Πάσχα!

 

Γιάννης Ριζόπουλος

Top 10