25.4 C
Drama
Τρίτη, Μάιος 21, 2019

Αρχική Ζώδια Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 6/1

Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 6/1

- Διαφήμιση -

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω σε καλεί να βάλεις μια τάξη στην δουλειά σου, μοιράζοντας αν χρειαστεί αρμοδιότητες στους κατάλληλους αποδέκτες. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να ρυθμίσεις μια σειρά από πρακτικά θέματα, είτε στο γραφείο, είτε στο σπίτι, μην τα πάρεις όμως όλα επάνω σου! Κι αν δεν έχεις εξοικειωθεί ακόμη με τα καλά και τις δυνατότητες της τεχνολογίας, μάλλον ήρθε η στιγμή να το πράξεις.

Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει πιο ενεργητικό/η, ως προς το αποτέλεσμα όμως των προσπαθειών σου πολλά θα εξαρτηθούν από τις γνώσεις και την εμπειρία σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις το πρακτικό πνεύμα σου αλλά και κάποιες ειδικές γνώσεις που αν βέβαια δεν τις έχεις θα πρέπει να τις αποκτήσεις! Επιπλέον, η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει στην συλλογή πληροφοριών που σχετίζονται κυρίως με την δουλειά σου αλλά και να σου δώσει την αφορμή για ένα επαγγελματικό ταξίδι. Στις υπόλοιπες μετακινήσεις σου ωστόσο αναμένονται καθυστερήσεις.

Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό μπορεί να σου φέρει μια έντονη αλλά περαστική αδιαθεσία, ενώ σε καλεί να έχεις τον νου σου και στα τεκταινόμενα του παρασκηνίου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου και να ιεραρχήσεις τα έξοδα σου δίνοντας έμφαση σε εκείνα που σχετίζονται με την κάλυψη καθημερινών αναγκών αλλά και με την υγεία σου. Μπορείς ακόμη να δρομολογήσεις μια πώληση, αντίθετα όμως δεν πρέπει να δανείσεις χρήματα ή να προβείς σε μια σημαντική αγορά.

Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό μπορεί να ανοίξει έναν νέο «θερμό» κύκλο στις φιλίες ή την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια αλλά και να κλείσει κάτω από μεγάλη ένταση έναν άλλον!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Ηλιακή έκλειψη απέναντί σου, καλείσαι να αναζητήσεις συμμάχους, που θα συμβάλλουν πρακτικά κι όχι με… θεωρίες στην εκπλήρωση των στόχων σου αλλά και να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητες σου. Ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις ότι σε αυτήν την φάση το «κλειδί» της επιτυχίας σου δεν το κρατούν τόσο οι «ισχυροί» αλλά κυρίως κάποια μεσαία στελέχη ή υπάλληλοι με ειδικές γνώσεις.

Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να δράσεις, επειδή ωστόσο θα βρίσκεις απέναντί σου «θηρία» κι αν ακόμη κερδίσεις μια μάχη, μην πιστέψεις πως έληξε κι ο πόλεμος.

 

ΛΕΩΝ

Οι προτεραιότητες της ημέρας είναι κυρίως επαγγελματικές και θα έχεις την ευκαιρία να ρυθμίσεις μιας σειρά από πρακτικά ζητήματα, που μπορεί να αφορούν είτε στις εργασιακές σχέσεις σου, είτε στην προμήθεια εξοπλισμού. Επιπλέον, η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω σε καλεί να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής ή γενικότερα να επιμεληθείς θέματα σχετικά με την υγεία σου, κάτω από την επίβλεψη ενός ειδικού.

Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό ενισχύει την τάση σου για μελέτη, οφείλεις όμως να είσαι πιο προσεκτικός στις εξωτερικές συναλλαγές σου και στην οδήγηση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω σε καλεί να επικεντρωθείς σε όσους ή όσες μπορούν να σου φανούν χρήσιμοι/ες αλλά και σε πρακτικές εφαρμογές, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την «καθαυτό» διασκέδασή σου. Ίσως μάλιστα κληθείς να αντιμετωπίσεις θέματα με αγαπημένα σου πρόσωπα. Επιπλέον φρόντισε να οργανωθείς, ώστε να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, ενώ η πολιτική του «παίζω και μαθαίνω» να είναι η πιο ενδεδειγμένη σε αυτήν την φάση.

Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να πάρεις ένα οικονομικό ρίσκο ή να ξοδέψεις μονομιάς το αποθεματικό σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στρέφει την προσοχή σου στο σπίτι και την οικογένειά σου, ξεκινώντας από το «κλασικό» νοικοκυριό και φτάνοντας μέχρι την τεχνική υποστήριξη ή τον εξοπλισμό, που θα μπορούσε να σου διευκολύνει τις κινήσεις. Επιπλέον μπορεί να πουλήσεις κάτι, απόφυγε ωστόσο να κάνεις οποιαδήποτε αγορά ή επέκταση.

Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό ενδέχεται να φέρει εντάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αλλά αν διαπιστώσεις πως «πέφτεις σε τοίχο» μην επιμείνεις κι άσε τα πράγματα να βρουν από μόνα τους τον δρόμο τους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Σήμερα αναμένεται να σου δοθούν πολλές αφορμές για να μάθεις περισσότερα γύρω από την λειτουργία συσκευών ή μηχανημάτων που έχουν γίνει απαραίτητα στην καθημερινότητα σου. Επιπλέον, η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει σε ένα επαγγελματικό ταξίδι ή την αξιοποίηση του διαδικτύου είτε για να αποκτήσεις κάποιες ειδικές γνώσεις, είτε για να κάνεις τις δουλειές σου εξ αποστάσεως.

Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό μπορεί να αναδείξει θέματα σχετικά με την υγεία και την διατροφή σου, γι’ αυτό προσπάθησε να μείνεις μακριά από κάθε πιθανή εστία μόλυνσης.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω σε καλεί να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου καλύπτοντας πρωτίστως τις υποχρεώσεις σου κι αφήνοντας κατά μέρος κάθε σκέψη για περιττά έξοδα. Αντίθετα μπορείς να πουλήσεις κάτι ή να απαλλαγείς από βάρη, ίσως μάλιστα να έρθεις σε επαφή με ειδικούς ή άτομα που γνωρίζουν καλά κάποιες «κρίσιμες» λεπτομέρειες.

Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό μπορεί να σε βάλει σε ανησυχία, εξ αιτίας των προβλημάτων ή της συμπεριφοράς ενός αγαπημένου σου προσώπου, ενώ αν έχεις μικρά παιδιά καλό είναι να τα έχεις υπό… διακριτική επιτήρηση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου, το πρώτο που πρέπει να φροντίσεις είναι το να είσαι «εντάξει» στις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σου, δίνοντας μάλιστα ιδιαίτερη σημασία στις λεπτομέρειες. Επιπλέον, πολλά από τα ζητήματα που σε απασχολούν θα έχουν καλύτερη εξέλιξη από την στιγμή που θα αποφασίσεις να ζητήσεις την γνώμη κάποιων ειδικών ή απλά αποποιηθείς ευθύνες που ανήκουν σε άλλους.

Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να ασχοληθείς με τα του οίκου σου, πρόσεξε ωστόσο αφού το ενδεχόμενο ενός ατυχήματος στον χώρο σου είναι υπαρκτό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι ουρανοί σε κατευθύνουν στο να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα που αφορούν στην εργασία σου κι ίσως τελικά οι κατάλληλες λύσεις να έρθουν κυρίως μέσω της τεχνολογίας και των δυνατοτήτων που προσφέρει. Επιπλέον, η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει στην εξομάλυνση ενός θέματος υγείας, ύστερα από μια αγωγή ή μια χρήσιμη συμβουλή που θα λάβεις.

Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό θα εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, κάποιες από αυτές όμως δεν θα είναι για ευχάριστο λόγο. Σε κάθε περίπτωση πάντως μην βιάζεσαι γιατί θα κτυπήσεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω να σε «γειώνει» με αναγκαιότητες και από την πλευρά σου οφείλεις να προσδώσεις έναν «χρήσιμο» χαρακτήρα στις επαφές με φίλους/ες, αφήνοντας για μια άλλη στιγμή τις πιο «ανάλαφρες» κουβέντες. Ανάλογες βοήθειες σε συμβουλές ή τεχνογνωσία μπορείς να λάβεις και από έναν συλλογικό φορέα που ειδικεύεται στο πρόβλημά σου.

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Κριό σου συνιστά να είσαι πιο προσεκτικός/η στον χειρισμό των οικονομικών υποθέσεών σου, αφού υπάρχουν και κάποια σκοτεινά κυκλώματα, που αναζητούν υποψήφια θύματα!

 

Γιάννης Ριζόπουλος

Top 10