22.1 C
Drama
Δευτέρα, Μάιος 20, 2019

Αρχική Ζώδια Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 5/5

Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 5/5

- Διαφήμιση -

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να κινηθείς συντηρητικά στον οικονομικό τομέα, αφού θα προκύψει μια έκτακτη ανάγκη που θα πρέπει να καλύψεις, ενώ ούτε και οι αγορές σου θα είναι επιτυχημένες, γι’ αυτό αρκέσου στα βασικά. Ωστόσο, αν βρεθείς υπό πίεση, ανέλαβε μεν τις όποιες ευθύνες σου, ζήτα όμως να αναλάβουν κι οι άλλοι τις δικές τους, ώστε να μην υπάρξουν… παρεξηγήσεις! Από την άλλη πλευρά, ευνοούνται οι πωλήσεις. Κατά τα άλλα, ο Άρης στον 3ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να εκφραστείς με κάθε τρόπο και μέσον, προκειμένου να διεκπεραιωθούν άμεσα οι τρέχουσες υποθέσεις σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να προωθήσεις ή να απαιτήσεις λύσεις για τα κακώς κείμενα, πάνω σε μια ρεαλιστική βάση, όπως δηλαδή συνηθίζεις. Κι αυτό σημαίνει ότι πρώτον οφείλεις να αγνοήσεις την προσπάθεια οιουδήποτε να σου φορτώσει ευθύνες ή υποχρεώσεις που δεν σου αναλογούν και δεύτερον να κινηθείς με βάση την ασφάλειά σου. Κι αν βέβαια χρειαστεί μην διστάσεις να «παγώσεις» μια εξέλιξη. Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στον 2ο ηλιακό οίκο σου είναι πιθανό να αποκομίσεις κέρδη ύστερα από μια έμπνευση της στιγμής, μάλλον όμως θα τα εξανεμίσεις άμεσα!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο να επηρεάζει την υγεία και την φυσική σου κατάσταση, οφείλεις να κόψεις μια κακή συνήθεια, πριν σου επιβληθεί κάτι τέτοιο από τις εξελίξεις. Επιπλέον καλό είναι να μην «ξανοιχτείς» σε δουλειές που σε υπερβαίνουν και δοκιμάζουν τις αντοχές σου, έχοντας συνάμα τον νου σου και στο παρασκήνιο, αφού κάποιος/α που σε εχθρεύεται, επιχειρεί να σου βάλει «τρικλοποδιά»! Κι επειδή, ο Άρης στο ζώδιό σου δεν… καταλαβαίνει από περιορισμούς, πρόσεξε μήπως τελικά «πηγαίνοντας κόντρα», κάνεις ζημιά και στον ίδιο σου τον εαυτό.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να σε βάλει σε σκέψεις αναφορικά με τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, δίνοντάς σου το έναυσμα να πάρεις τις αποφάσεις σου. Θα ήταν όμως πολύ πιο σοφό να συζητήσετε από κοινού την κατάσταση, αναζητώντας μια συμβιβαστική οδό ή έστω να «παγώσεις» τα πράγματα, μέχρι να βρεθεί μια άκρη. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να στενοχωρηθείς από κάτι που θα συμβεί στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης. Παράλληλα, με τον Άρη στον 12ο ηλιακό οίκο σου, μπορεί να προκύψει ανά πάσα στιγμή κάποιο θέμα υγείας, για αυτό… έσο έτοιμος/η!

 

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σε «φορτώνει» με ευθύνες και υποχρεώσεις, που στην πλειοψηφία τους είναι μάλλον… ανεπιθύμητες! Επιπλέον, στον επαγγελματικό ή κοινωνικό τομέα, φαίνεται πως βρίσκεσαι ενώπιον μιας δύσκολης διαπραγμάτευσης, γι’ αυτό φρόντισε να επιστρατεύσεις όλη την σοφία και την στρατηγική σου, κάτι όμως που θα έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας αν εμπλέκεται ένας «δικός σου» άνθρωπος. Παράλληλα, ο Άρης στον 11ο ηλιακό οίκο σου ανανεώνει τον κοινωνικό σου κύκλο με άτομα που χαρακτηρίζονται για την θέρμη τους αλλά και κάποια… άκρως εγωιστικά κίνητρα!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να περιορίσεις τις «μη παραγωγικές» εξόδους σου, ενώ η ημέρα είναι ιδανική για μελέτες και διαβάσματα. Ίσως όμως να χρειαστεί να παρευρεθείς κάπου υποχρεωτικά αλλά σε κάθε περίπτωση θα «ζοριστείς» από ένα τεχνικό πρόβλημα ή τον δογματισμό κάποιου/ας. Όσον αφορά δε στην «καθαρή» ψυχαγωγία σου, το πιθανότερο είναι να ταλαιπωρηθείς ή να πλήξεις. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον 10ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας φιλόδοξης προσπάθειάς σου, καλό είναι όμως να υπολογίζεις μόνον στις δικές σου δυνάμεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο να επηρεάζει… κατασταλτικά τα οικονομικά σου. οφείλεις να είσαι «σφιχτός/η» στην διαχείρισή τους και να μην κάνεις σημαντικές αγορές. Επιπλέον, αν σου ασκηθούν πιέσεις με σκοπό να κάνεις παραχωρήσεις ως προς τα συμφέροντά σου ή να δανείσεις χρήματα και δεν θες να «χαλάσουν καρδιές», χειρίσου την υπόθεσή σου με συμβιβαστική διάθεση. Από την άλλη πλευρά, η ημέρα είναι ιδανική για να πουλήσεις ή να «ξεφορτωθείς» κάτι. Παράλληλα, ο Άρης στον 9ο ηλιακό οίκο σου, σου προσφέρει την εναλλακτική μιας πνευματικής αναζήτησης, που θα σε «εξιτάρει».

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο να δημιουργεί πιέσεις και δυσκολίες στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, ίσως χρειαστεί να «σταθείς» σε έναν δικό σου άνθρωπο. Μπορεί ακόμη να δώσεις πολύτιμες συμβουλές στους άλλους, για να «ξεχάσεις» τα δικά σου, αφού κι εσύ δεν βρίσκεσαι και στην πιο… χαρούμενη ή αισιόδοξη φάση σου. Κατά τα άλλα, είναι σκόπιμο να κινηθείς συμβιβαστικά και τηρώντας τους τύπους, όπου χρειαστεί. Παράλληλα, ο Άρης στον 8ο ηλιακό οίκο σου… επιμένει να φέρνει σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου, κάτι που μπορεί να εντείνει την ανασφάλειά σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα οφείλεις να αποφύγεις διατροφικές και… άλλες καταχρήσεις αλλά και μην πάρεις ανάλαφρα ένα θέμα υγείας. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να σου φορτώσει περαιτέρω ευθύνες και αγγαρείες, εκείνο όμως που δεν πρέπει να κάνεις είναι το να ξεκινήσεις άμεσα έναν νέο κύκλο εργασιών, αρκέσου λοιπόν σε προπαρασκευαστικές ενέργειες. Παράλληλα, ο Άρης στον 7ο ηλιακό οίκο σου εξακολουθεί να «πειράζει» τα δεδομένα και τις ισορροπίες στις συνεργασίες σου κι είναι πιθανό να υπάρξουν προστριβές με άτομα που παραβιάζουν τα «θέλω» σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ημέρα σου θα εμπεριέχει σύνθετα προβλήματα και προέχει η ανάγκη επίλυσης εκείνων που χρονίζουν. Επιπλέον με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο να επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σου, γι’ αυτό διατήρησε τις επιφυλάξεις σου, ενώ είναι πιθανό να κληθείς να συμπαρασταθείς σε ένα «δικό σου» άτομο. Παράλληλα, ο Άρης στον 6ο ηλιακό οίκο σου φέρνει… ξανά έκτακτες εργασίες που πρέπει να διεκπεραιωθούν άμεσα κι εδώ θα «μετρήσει» η πείρα σου αλλά και η ικανότητά σου να αναθέτεις καθήκοντα στα κατάλληλα πρόσωπα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σε θέλει προσηλωμένο στα… οικιακά καθήκοντά σου, να θυμάσαι όμως ότι δεν μπορούν να γίνουν όλα άμεσα, γι’ αυτό ξεκίνα από όσα επείγουν. Επιπλέον, ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα ή αναγκαιότητες στο σπίτι και την οικογένεια σου κι εδώ οφείλεις να παγώσεις τις εξελίξεις μέχρι νεωτέρας, εκτός βέβαια κι αν πρόκειται να… απαλλαγείς από κάτι ή κάποιον/α! Παράλληλα, ο Άρης στον 5ο ηλιακό οίκο σου ενισχύει την τάση σου για ανεξαρτησία στα προσωπικά σου, κάτι που μπορεί να στενοχωρήσει όποιον/α σε θεωρούσε «σιγουράκι».

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο «απαιτεί» να περιορίσεις τις εξωστρεφείς δράσεις, που έχουν να κάνουν με την ψυχαγωγία ή την διασκέδασή σου, αφού σε περιμένουν σύνθετα προβλήματα προς επίλυση. Επιπλέον, ενδέχεται να πιεστείς από αιτήματα συγγενών ή γνωστών. Στον αντίποδα όμως μπορείς να αξιοποιήσεις δημιουργικά τον χρόνο σου διαβάζοντας ή με ένα επιτόπιο τσεκάρισμα και αναπλήρωση όσων παρουσιάζουν αδυναμίες. Παράλληλα, ο Άρης στον 4ο ηλιακό οίκο σου εξακολουθεί να φέρνει νέα και κάπως… εκνευριστικά δεδομένα στο σπίτι ή στην οικογένειά σου.

 

Γιάννης Ριζόπουλος

Top 10