25.4 C
Drama
Τρίτη, Μάιος 21, 2019

Αρχική Ζώδια Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 30/12

Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 30/12

- Διαφήμιση -

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να φανείς πιο ευέλικτος/η στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και να μην δίνεις υπερβολική σημασία σε «ενοχλητικά» φαινόμενα ή συμπεριφορές που σύντομα θα πάψουν να υφίστανται.

Παράλληλα βέβαια, μια «ασυνήθιστη» Αφροδίτη στον Σκορπιό δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας ανατροπής, με πρώτο «θύμα» τα οικονομικά σου κι αν αποπειραθείς να παρέμβεις διορθωτικά και σύμφωνα με τους κανόνες, το πιθανότερο είναι να έχεις τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα, από τα επιδιωκόμενα. Κάνε λοιπόν αυτό που δεν θα έκανε… κανένας και θα πετύχεις!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα σχετικά με την σωματική και ψυχική σου ευεξία αλλά και να μη ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου, αφήνοντας στην άκρη κάθε εργασία που δεν επείγει.

Παράλληλα, έχοντας μια μάλλον απρόβλεπτη Αφροδίτη απέναντί σου, δεν θέλει και πολύ για έρθουν όλα… τούμπα μέσα σε μια στιγμή, καλό είναι για την ώρα να μην «δένεις» τίποτε αλλά και να μην δίνεις υποσχέσεις για πράγματα που δεν εξαρτώνται από σένα. Επιπλέον, η αλλαγή πλαισίου σε μια συνεργασία θα σε αναγκάσει να διαφοροποιήσεις την πολιτική σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Ζυγό κάνει τα… πάντα για να νιώσεις όμορφα και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, κερδίζοντας μάλιστα και αρκετούς «πόντους» στις σχέσεις σου με αγαπημένα σου πρόσωπα. Παράλληλα βέβαια, με μια «προκλητική» Αφροδίτη στον Σκορπιό, στα εργασιακά σου κυριαρχούν οι αλλαγές και οι ανατροπές και είναι εξαιρετικά δύσκολο να διατηρήσεις την ηρεμία σου ή την τάξη πραγμάτων που επιθυμείς.

Μπορείς πάντως να αιφνιδιάσεις πρώτος εχθρούς και φίλους, κάνοντας κινήσεις, που κανείς δεν περιμένει από σένα. Επιπλέον ενδέχεται να αλλάξεις μια θεραπεία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να δημιουργήσει μια αστάθεια στο οικογενειακό σου περιβάλλον, με διαδοχικές επισκέψεις και εναλλαγές καταστάσεων, με συνέπεια να νοιώσεις περισσότερο ανασφαλής και απροστάτευτος/η, μην ανησυχείς όμως αφού όλα είναι παροδικά.

Παράλληλα, με μια… ολίγον «extreme» Αφροδίτη στον Σκορπιό, έφτασε η ώρα και η στιγμή να αναδείξεις τις πιο ιδιαίτερες και δημιουργικές πτυχές σου, κινούμενος/η πρωτοποριακά. Από την άλλη πλευρά φαίνεται πως ένα αγαπημένο σου πρόσωπο σε ξενίζει με τα καμώματά του, που αν τα πάρεις πολύ στα σοβαρά θα σε… αποτρελάνουν!

 

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Ζυγό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, δημιουργώντας συνάμα κάποια νέα ενδιαφέροντα. Από πλευράς σου πάντως προσπάθησε να μην αναλωθείς σε επουσιώδη θέματα ούτε να «άγεσαι και φέρεσαι» από απόψεις ή λόγια τρίτων που… ανάθεμα κι αν ξέρουν για τι ακριβώς μιλάνε!

Παράλληλα βέβαια με μια ανανεωτική Αφροδίτη στον Σκορπιό τα πράγματα στο σπίτι ή το γραφείο σου μπορεί να γίνουν κάνουν άνω-κάτω και το ιδανικό βέβαια θα ήταν να προκαλέσεις εσύ τις αλλαγές-καινοτομίες, ώστε να είναι στην κατεύθυνση που επιθυμείς.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου, δίνοντας λύσεις όπου χρειαστεί, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι για το οποίο θα έπρεπε όντως να ανησυχείς, αφού μετά από διαδοχικά έξοδα αλλά και έσοδα, ο ισολογισμός σου θα έρθει στα «ίσα» του.

Παράλληλα βέβαια, με μια μάλλον «αντισυμβατική» Αφροδίτη στον Σκορπιό οφείλεις να επικεντρωθείς σε όλα εκείνα που εκφράζουν την αλήθεια σου, όσο ανατρεπτικά κι αν είναι για την καθημερινότητα και τον τρόπο ζωής σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις ένα «προχωρημένο» γκάτζετ ή ένα «extreme» ρούχο.

 

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να βρίσκεσαι σε εγρήγορση, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας ενδέχεται να υπάρξουν αμφίσημες καταστάσεις που θα πρέπει να διαχειριστείς. Επιπλέον, η διάθεση σου θα είναι κυμαινόμενη, κάτι που μπορεί να επηρεάσει προσωρινά τις σχέσεις σου, από την άλλη όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να ασχοληθείς με πολλά και από… λίγο!

Παράλληλα βέβαια, με μια «ανατρεπτική» Αφροδίτη στον Σκορπιό, αν περιμένεις κάποια έσοδα το πιθανότερο είναι να μην έρθουν ποτέ. Αντίθετα όμως μπορεί να σου έρθει κάτι απρόβλεπτο ή να αποκτήσεις κάτι σπάνιο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να μην αγνοήσεις κάποια προειδοποιητικά μηνύματα στην υγεία σου και να μην ξεπεράσεις τις αντοχές σου, αντίθετα «κλέψε» χρόνο για να χαλαρώσεις κοντά στην φύση ή σε κάποιο ησυχαστήριο. Επιπλέον, καλείσαι να δώσεις «σάρκα και οστά» στις ανησυχίες σου, στα πλαίσια μιας δημιουργικής μοναχικότητας.

Παράλληλα βέβαια, μια «επαναστατημένη» Αφροδίτη στο ζώδιό σου… επιμένει να υιοθετήσεις νέες μεθόδους και πολιτικές, αφού μια «συνηθισμένη» ή πιο συμβατική προσέγγιση θα σε κάνει πιθανότατα θύμα μιας δυσάρεστης έκπληξης ή ανατροπής.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, μην περιμένεις όμως να ικανοποιηθείς από κάθε νέα γνωριμία, αφού ανάμεσα τους υπάρχουν σίγουρα και κάποιες ανάξιες λόγου. Επιπλέον, φαίνεται πως ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος σε «παίζει» προκειμένου να πετύχει κάτι αλλά δεν έχεις παρά να κάνεις κι εσύ το ίδιο, αρκεί να μην το πάρεις πολύ «ζεστά», αφού τότε κάποιες ισορροπίες θα διαταραχθούν έτσι ξαφνικά!

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό φέρνει αποκαλύψεις γύρω από παρασκηνιακές ενέργειες και μάλιστα από άτομα που ποτέ δεν φανταζόσουν!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό ενδέχεται να δημιουργήσει μια αβεβαιότητα στο επαγγελματικό περιβάλλον σου, εξ αιτίας κυρίως κάποιων συναλλαγών με άτομα που έχουν διαφορετική ή απλά… χαοτική αντίληψη των πραγμάτων, αυτό όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεδιπλώσεις τις ικανότητες σου.

Παράλληλα, με μια μάλλον ανικανοποίητη Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να σου τύχουν του… κόσμου τα απίθανα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, καλό είναι όμως να μην πάρεις τοις μετρητοίς κάποιες ακραίες αντιδράσεις, αφού γίνονται μόνο και μόνο για να σε προκαλέσουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Σελήνη στον Ζυγό οι επαφές και οι μετακινήσεις σου θα πολλαπλασιαστούν, το ίδιο όμως και τα… κουτσομπολιά, άνευ ουσίας και αποτελέσματος! Μπορείς ωστόσο να επικεντρωθείς και σε διαβάσματα ή μελέτες, επιχειρώντας να παντρέψεις αντίθετες τάσεις.

Παράλληλα βέβαια, μέσα από μια σειρά αλλαγών και ανατροπών στην καριέρα σου αλλά και τις σχέσεις σου με τους «ισχυρούς», η Αφροδίτη στον Σκορπιό σου δίνει να καταλάβεις ότι ανεξάρτητα από τα σχέδια που κάνεις, το σύμπαν έχει τα… δικά του για σένα και στα οποία δεν έχει νόημα να αντιστέκεσαι!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό ενδέχεται να συμβάλλει σε διαρκείς εναλλαγές εσόδων-εξόδων και μέχρι να αποκατασταθεί ή τάξη δεν είναι σκόπιμο να βγάλεις οριστικά συμπεράσματα ή να χαράξεις μια πολιτική βασισμένη σε δεδομένα που αύριο μπορεί να μην υπάρχουν.

Παράλληλα, μια αποκαλυπτική Αφροδίτη στον Σκορπιό συνηγορεί στο να συνειδητοποιήσεις πράγματα μέσα από μια νέα γνώση αν όμως την αφήσεις να λειτουργήσει μόνον στα τρέχοντα και καθημερινά, τότε μαζί με τις ευπρόσδεκτες και ευχάριστες εκπλήξεις θα υπάρξουν και άλλες που δεν θα σου αρέσουν καθόλου!

 

Γιάννης Ριζόπουλος

Top 10