25 C
Drama
Τρίτη, Μάιος 21, 2019

Αρχική Ζώδια Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 3/2

Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 3/2

- Διαφήμιση -

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η ημέρα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα κοινωνική για σένα, ίσως μάλιστα να εκπλαγείς ευχάριστα από κάποιες καταστάσεις. Επιπλέον, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού ευνοεί τα ταξίδια και γενικότερα τις επαφές με το εξωτερικό ή με ξένους.

Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Άρη-Έριδος σε ωθεί να πετύχεις τους στόχους σου… σπάζοντας μερικά «αβγά» και μέχρι να έρθει η ώρα της «ανάπαυσης του πολεμιστή» δείχνει αναπόφευκτο το να μάχεσαι για τα συμφέροντά σου και δεν αποκλείεται να βρεις απέναντί σου και πρόσωπα που δεν «χαμπαριάζουν» ή αυθαιρετούν σε βάρος σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού ευνοεί τα οικονομικά σου, πρόσεξε μόνον μήπως στο όνομα μιας κακώς εννοούμενης πολυτέλειας, προβείς σε αγορές, που δεν καλύπτουν βασικές ανάγκες σου κι εδώ βέβαια «παίζει» κι ένας μάλλον άσκοπος δανεισμός.

Παράλληλα βέβαια, με την σύνοδο Άρη-Έριδος θα χρειαστεί να διεκδικήσεις δυναμικά τα εργασιακά σου δικαιώματα, ίσως όμως το πιο επίφοβο να είναι η προσβολή σου από ένα «επιθετικό» μικρόβιο, γι’ αυτό φρόντισε να τηρείς όλους τους κανόνες υγιεινής και καθαριότητας, απαλείφοντας αν χρειαστεί και κάθε πιθανή αιτία μόλυνσης.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού συμβάλλει στην διασκέδαση και την ξεκούραση σου, και με δεδομένη την καλή προαίρεση των άλλων απέναντί σου, δεν έχεις παρά να ζητήσεις αυτά που θέλεις και θα σου δοθούν! Επιπλέον μπορεί να σου γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση συνεργασίας αλλά και να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου συμμετέχοντας σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Άρη-Έριδος ενδέχεται να συμβάλλει σε μια οξύτητα στις σχέσεις σου με φίλους/ες αλλά και στο να συμμετάσχεις σε μια δυναμική συλλογική διεκδίκηση, ιδιαίτερα για εργασιακά θέματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού συμβάλλει σε εργασιακές διευκολύνσεις και μάλιστα με απροσδόκητο τρόπο. Επιπλέον είναι πιθανό να αποκτήσεις ένα «εξωτικό» ζώο ή φυτό.

Κατά τα άλλα βέβαια, με την σύνοδο Άρη-Έριδος δεν έχει νόημα να αποποιηθείς τον πρωταγωνιστικό ρόλο σου στις εξελίξεις και ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα, όπου πρώτον θα έχεις την ευκαιρία να «κατατροπώσεις» τους ανταγωνιστές σου και δεύτερον να πετύχεις μέσα σε σύντομο χρόνο κάτι σπουδαίο και μεγάλο, με την βοήθεια τεχνικών μέσων που μέχρι σήμερα δίσταζες να υιοθετήσεις.

 

ΛΕΩΝ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού βελτιώνει την ψυχολογία σου κι εσύ δεν έχεις παρά να περάσεις καλά χωρίς να πιέζεσαι από ευθύνες ή υποχρεώσεις, τις οποίες μπορούν να αναλάβουν… άλλοι! Επιπλέον, μπορεί να σου δώσει μια απρόσμενη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Παράλληλα, η σύνοδος Άρη-Έριδος προσθέτει επιπλέον ζωντάνια στις κινήσεις σου, καλό είναι όμως να διοχετεύσεις την ενέργειά σου σε επιμορφωτικές ή δημιουργικές δράσεις κι όχι σε ανταγωνισμούς και «κόντρες» εγωισμών, αφού «από το τίποτα» εύκολα μπορεί να οδηγηθείς στα… δικαστήρια!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μια οικογενειακή υπόθεση εξελίσσεται καλύτερα από όσο υπολόγιζες, ενώ αν στοχεύεις στην ανανέωση του χώρου σου μπορείς να πετύχεις το επιθυμητό με μια σχετική ευκολία. Επιπλέον, είναι μια καλή στιγμή για να αποκαταστήσεις την σχέση σου με ένα οικείο σου πρόσωπο.

Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Άρη-Έριδος σε ωθεί να δώσεις μάχες αλλά και να αναλάβεις δραστικές πρωτοβουλίες στην δουλειά σου, διεκδικώντας περισσότερα δικαιώματα και καλύτερες αποδοχές, μπορεί ωστόσο να περάσεις και από μια «κρίση πανικού»!

 

ΖΥΓΟΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού δίνει έναν ευχάριστο και «πικάντικο» τόνο στις μετακινήσεις και τις επαφές σου, ενώ μπορεί να σου τραβήξουν το ενδιαφέρον ζητήματα που ποτέ δεν είχες σκεφτεί πριν! Ακόμη, ευνοείται η απόκτηση ενός μέσου (μεταφορικού ή επικοινωνιακού), με πολύ ιδιαίτερα ή σπάνια χαρακτηριστικά.

Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Άρη-Έριδος σε ωθεί να διεκδικήσεις με σθένος τα δικαιώματά σου και σίγουρα θα υπάρξουν αντεγκλήσεις και έντονοι διαξιφισμοί από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να πάρεις κι ένα μεγάλο ρίσκο που θα σου βγει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού πιστοποιεί ότι τα οικονομικά σου βρίσκονται σε καλό δρόμο, ίσως μάλιστα να λάβεις μια έκτακτη ενίσχυση ή ένα απρόσμενο δώρο. Επιπλέον, είναι μια καλή ημέρα για να αγοράσεις κάτι που ίσως να μην καλύπτει βασικές ανάγκες σου αλλά σου… αρέσει πολύ!

Από την άλλη πλευρά βέβαια, με την σύνοδο Άρη-Έριδος καλείσαι να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα σε ένα εργασιακό ζήτημα με τεχνικές ιδιαιτερότητες, έχοντας πάντα τον νου σου και στις βοήθειες που μπορεί να πάρεις από ειδικούς και ειδικευόμενους στο θέμα σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού η ψυχολογία σου παίρνει τα πάνω της, με συνέπεια κάποια πράγματα που μέχρι πριν λίγο καιρό σου φαίνονταν «μακρινά», να γίνονται… εύκολα και απλά. Επιπλέον, είναι πιθανό να κάνεις έναν ευχάριστο περίπατο ή μια εκδρομή, που θα σου αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις, ενώ δεν αποκλείεται να αγοράσεις και διάφορα ρούχα ή αξεσουάρ.

Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Άρη-Έριδος φέρνει… μπελάδες σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ίσως μάλιστα να πρόκειται για ένα ζήτημα που απαιτεί «τρέξιμο» και άμεσες λύσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού ευνοεί τόσο τα οικονομικά, όσο και τα επαγγελματικά σου, ίσως μάλιστα να αρθούν κάποιοι περιορισμοί, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και μια απρόσμενη βοήθεια «κάτω από το τραπέζι». Επιπλέον, αναμένεται να σου γίνει μια προσφορά σχετική με την υγεία ή την διατροφή σου.

Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Άρη-Έριδος μπορεί να αναζωπυρώσει μια περιουσιακή διαμάχη, ενώ σου εφιστά την προσοχή σε ζητήματα ασφαλείας στον χώρο σου, αφού τα «τεχνολογικά επιτεύγματα», αντί να βοηθούν δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι καταστάσεις θα σε αφήσουν ικανοποιημένο/η, αφού θα έχεις την ευκαιρία να «περιδιαβείς» σε στέκια, μάλιστα το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού θα σε φέρει κοντά σε πρόσωπα που «σε πάνε» κι έχουν την θέληση να σε βοηθήσουν. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για αγορές ρούχων και αξεσουάρ, όχι όμως μηχανικού ή τεχνολογικού εξοπλισμού.

Παράλληλα, η σύνοδος Άρη-Έριδος σου ζητά να προσέχεις περισσότερο τις κινήσεις και τους χειρισμούς σου με πολυσύνθετα ή ψηφιακά εργαλεία αλλά και το τι κάνουν οι… άλλοι, αφού όλο και κάποιος/α θα πέσει επάνω σου!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Αν και το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε παραπέμπει πρωτίστως σε ευχάριστες δράσεις που δεν πρέπει να… χάσεις, ωστόσο οι υποθέσεις σου «τρέχουν» και σε κάθε περίπτωση, μπορείς να βρεις τους κατάλληλους ανθρώπους που θα αναλάβουν να διεκπεραιώσουν όσα εσύ αδυνατείς ή κωλύεσαι να πράξεις. Επιπλέον αν θέλεις να ζητήσεις μια μεγάλη εξυπηρέτηση, είσαι στο σωστό timing.

Παράλληλα, η σύνοδος Άρη-Έριδος σε ωθεί να ξεκαθαρίσεις το τοπίο σε ένα οικονομικό ή επαγγελματικό ζήτημα, παίρνοντας αν χρειαστεί και κάποια «επιτακτικά» μέτρα που διασφαλίζουν τα συμφέροντά σου.

 

Γιάννης Ριζόπουλος

Top 10