18.4 C
Drama
Κυριακή, Μάιος 26, 2019

Αρχική Ζώδια Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 2/12

Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 2/12

- Διαφήμιση -

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Άρη θα σε κάνει ακόμη πιο «φουριόζο/α» στις επιδιώξεις σου, εντείνοντας τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, χωρίς βέβαια να λείπουν οι αψιμαχίες αλλά και τα… κατορθώματα! Επιπλέον, είναι πιθανό να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου ή να μάθεις μια τεχνική, ίσως μάλιστα να σου αποκαλυφθεί κι ένα ιδιαίτερο επαγγελματικό μυστικό.

Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή καλείσαι να ρυθμίσεις μια παλιά οικονομική υπόθεσή σου, ώστε να αρθούν τα εμπόδια που συναντάς στο «σήμερα». Επιπλέον, ίσως να πάρεις πίσω κάποια οφειλόμενα που κόντευες να… ξεχάσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Άρη σε ωθεί σε περιττά έξοδα, γι’ αυτό πριν αγοράσεις οτιδήποτε, εξέτασε το κατά πόσον το χρειάζεσαι πραγματικά ή πρόκειται μόνον για μια παρόρμηση της στιγμής. Αν πάντως ανησυχείς για την πορεία του ισολογισμού σου, είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν και κάποια μη αναμενόμενα έσοδα, ίσως μάλιστα να έλθουν από ένα ρίσκο που θα πάρεις, γι’ αυτό μην… δειλιάσεις!

Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σε αναγκάζει να αναθεωρήσεις το πλαίσιο μιας συνεργασίας σου, η οποία δεν «τραβάει», ίσως μάλιστα να καταφύγεις στην βοήθεια ενός δοκιμασμένου αντικαταστάτη.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τετράγωνο Ήλιου-Άρη προοιωνίζει μια μάλλον «ακατάστατη» αλλά και ζωηρή ημέρα με πολλές διακυμάνσεις, ιδιαίτερα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να μην πάρεις βιαστικές ή «εν θερμώ» αποφάσεις, αφού οι ισορροπίες και τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή. Από την άλλη πλευρά βέβαια σε τομείς που γνωρίζεις καλά μπορεί να κάνεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο.

Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σε καλεί να αξιοποιήσεις παλαιό ή αδιάθετο εξοπλισμό, ενώ μπορεί να επαναφέρει και μια πελατεία που θεωρούσες χαμένη.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Άρη ενδέχεται να αναστατώσει την καθημερινότητα σου, «βγάζοντας» διάφορες δουλειές, που επείγουν και πρέπει να διεκπεραιωθούν άμεσα, έχεις-δεν έχεις… όρεξη, καλό είναι όμως να μην υπερβείς τα όρια της αντοχής σου, αφού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να δοκιμαστεί η υγεία σου!

Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σε στρέφει προς το παρελθόν προκειμένου να αξιοποιήσεις δημιουργικές ιδέες που μπορούν και σήμερα να εφαρμοστούν. Επιπλέον θα βρεθείς με αγαπημένα πρόσωπα που σου θυμίζουν πολλά, είτε ευχάριστα, είτε… όχι!

 

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο Ήλιου-Άρη μπορεί να κάνει την καθημερινότητά σου πιο δημιουργική αλλά και… περιπετειώδη, εμπλουτίζοντάς την με διεκδικήσεις κι ερωτοτροπίες, άλλοτε γόνιμες κι άλλοτε όχι, σε κάθε περίπτωση όμως θα βρεθείς κοντά σε πρόσωπα που αγαπάς ή συμπαθείς αλλά και τα… άλλα που δεν χωνεύεις!

Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να συμβάλλει σε ενδοοικογενειακές «τριβές», με αφορμή κι αιτία κάποια «ξεχασμένα» θέματα, που επανέρχονται στο προσκήνιο. Από την άλλη πλευρά όμως μπορείς να κάνεις τον χώρο σου πιο λειτουργικό, επιστρατεύοντας παλαιό υλικό.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Άρη φέρνει μια προσωρινή αναστάτωση στο σπίτι ή την οικογένεια σου, με επισκέψεις μετακινήσεις, αλλαγές διαρρύθμισης αλλά και τσακωμούς. Ίσως μάλιστα να προκύψει κι ένα περιουσιακό ζήτημα στο οποίο ο καθένας έχει την δική του επίμονη άποψη κι άντε μετά να… συνεννοηθείς!

Παράλληλα βέβαια, ο ανάδρομος Ερμής σε καλεί να αναβιώσεις ένα παλιό σου ενδιαφέρον ή μια σπουδή αλλά και να επισκεφθείς ένα μέρος με το οποίο σε συνδέουν πολλά, ίσως μάλιστα να έχει και μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που «μιλάει» στην ψυχή σου.

Loading...

 

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Άρη σε βάζει να… τρέχεις για διάφορα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ασχοληθείς κατ’ ανάγκη με κάτι σημαντικό, ίσα-ίσα, που μπορεί να αποσπάσαι διαρκώς από πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν έχουν να σου προσφέρουν κάτι ουσιαστικό, πέρα από… νεύρα! Αν όμως επικεντρωθείς στις πνευματικές αναζητήσεις σου, σίγουρα θα αποζημιωθείς για το ενδιαφέρον σου.

Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή τα καλά νέα είναι ότι μπορεί να σου επιστραφούν χρήματα ή να βρεις κάτι κρυμμένο και πολύτιμο. Από την άλλη πλευρά όμως απαιτείται να ρυθμίσεις και τα χρέη σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Άρη δίνει άλλο τόνο στα οικονομικά σου και ενδέχεται να συμβάλλει σε ένα καταναλωτικό «ξέσπασμα» από πλευράς σου, που καλό είναι να καταλαγιάσει, πριν ξοδέψεις εντελώς το αποθεματικό σου με αγορές που στην πραγματικότητα καλύπτουν ένα «καπρίτσιο» ή απωθημένο σου κι όχι βασικές ανάγκες σου.

Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου σε ωθεί να ασχοληθείς με υποθέσεις του παρελθόντος, προκειμένου να διορθώσεις τα κακώς κείμενα και να συμπληρώσεις τα όποια κενά υπάρχουν και δεν σου επιτρέπουν να «φύγεις προς τα εμπρός»!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το τετράγωνο Ήλιου-Άρη να σε «πιάνει», κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να συμβούν πολλά και διάφορα που θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα και αποφασιστικά, αφού μετά θα είναι πολύ αργά. Ας είσαι λοιπόν σε πλήρη ετοιμότητα, ιδιαίτερα αν συνεργάζεσαι με κάποιον/α, αφού ο καθένας θα θέλει να κάνει τα… δικά του κι εδώ ισχύει το «μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα»!

Μπορείς βέβαια να εκτονώσεις την περίσσεια ενέργεια και μέσα από αθλητικές δράσεις. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής θα σε βοηθήσει να βρεις πράγματα που έψαχνες για πολύ καιρό.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Άρη σε ωθεί να «ψαχτείς», αφού βγαίνουν στην επιφάνεια τάσεις και απωθημένα, που νόμιζες ότι είχαν εξοβελιστεί διά παντός από την ζωή σου. Μπορεί πάλι να πρόκειται για κρυφούς εχθρούς που πασχίζουν να σου την φέρουν κι εδώ δεν έχεις παρά να τους προλάβεις ή να τους «ψυχανεμιστείς»!

Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα ή κύκλους που συνδέονται με το παρελθόν σου, αναβιώνοντας «ξεχασμένες» δράσεις αλλά ίσως και παλιές έχθρες, με σκοπό να δοθεί είτε μια δημιουργική συνέχεια, είτε ένα οριστικό τέλος!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Άρη σε ωθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, όπου όμως υπάρχει μια διάσταση απόψεων κι αν δεν πάρεις έγκαιρα την κατάσταση στα χέρια σου, κάθε καλή πρόθεση θα σκοντάψει σε εγωισμούς και πείσματα. Επιπλέον, αναμένονται παρεξηγήσεις με φίλους/ες, που αυθαιρετούν σε βάρος σου αλλά και μια «σούπερ» νέα γνωριμία!

Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής δίνει έναν «ρετρό» τόνο στις βασικές επιλογές σου και δεν αποκλείεται να επιστρέψεις σε μια παλιά επαγγελματική σου ασχολία ή απλά να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Με το τετράγωνο Ήλιου-Άρη είναι εύκολο να προκύψουν εντάσεις και προστριβές, που όμως δεν πρέπει να οδηγήσουν σε ρήξεις αλλά σε διαπραγματεύσεις και συνθέσεις με άτομα που βλέπουν τα πράγματα πολύ διαφορετικά, από ότι εσύ. Κι εδώ το ζητούμενο είναι μια δυναμική ισορροπία, να κάνει δηλαδή ο καθένας αυτό στο οποίο είναι καλύτερος, χωρίς να μπερδεύεται στα πόδια του άλλου.

Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σε φέρνει σε επαφή με άτομα που είναι «κολλημένα» στο παρελθόν, μπορεί ωστόσο κι εσύ να ανατρέξεις σε παλιές και δοκιμασμένες λύσεις.

 

Γιάννης Ριζόπουλος

Top 10