Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 17/6

0
7

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής στον Καρκίνο ευνοεί πια κάθε ενέργειά σου σε σχέση με την οικογένεια και τα περιουσιακά σου, ίσως, μάλιστα, προβείς σε μια λειτουργική αναδιάταξη του χώρου σου. Επιπλέον, σε καλεί να «ανοίξεις» το σπίτι σου σε κόσμο, χωρίς όμως να βγάλεις στη… φόρα τα προσωπικά σου!

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα ορίζει μια ευχάριστη καμπή στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα. Αν, δε, έχεις παιδιά, μπορεί να χαρείς από μια επιτυχία ή την συνολική πρόοδό τους. Όσο για τις πιο προσωπικές ενασχολήσεις σου, σε παρακινεί απλά να το… γλεντήσεις!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, θα έχεις την ευκαιρία είτε να αναθερμάνεις τις σχέσεις με τους οικείους σου είτε να συνειδητοποιήσεις τον πολύτιμο ρόλο που παίζουν στη ζωή σου. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Λέοντα σηματοδοτεί θετικές αλλαγέςστο σπίτι σου. Ίσως, μάλιστα, περάσεις όμορφα συμμετέχοντας σε μια γιορτή, είτε στον χώρο σου είτε οπουδήποτε αλλού.

Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει στην πληρέστερη πληροφόρησή σου «επί παντός επιστητού», καλό είναι όμως να μην εξαντλήσεις τις ευκαιρίες σου σε «ανώδυνες» συζητήσεις, αλλά να μυηθείς και σε μια γνώση-τεχνική.
ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στον Λέοντα σου προσφέρει περισσότερες ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητά σου κι ένα ταξίδι αλλά και κάποιες ενδιαφέρουσες παραστάσεις ή απλά μια καλή παρέα αρκούν για να συμβεί αυτό. Επιπλέον, είναι πιθανό να επωφεληθείς από την καλή προαίρεση γνωστών και συγγενών προς το πρόσωπό σου.

Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως σου γίνει μια συμφέρουσα πρόταση ή συνάψεις μια συμφωνία που θα σε πάει μπροστά, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι που θέλεις, ύστερα από τη μεσολάβηση κάποιου/ας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε θέλει πιο επικοινωνιακό/η και ανοικτό/η σε προτάσεις, τόσο για τα προσωπικά σου θέματα, όσο και για τα επαγγελματικά σου, αφού είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις τα «κονέ» σου», αλλά και για να «μαζέψεις» πληροφορίες που θα σου φανούν χρήσιμες.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σου, καλό είναι όμως να μην προβείς σε κινήσεις εντυπωσιασμού ή έναν αχρείαστο δανεισμό. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να επανέλθει στο προσκήνιο μια πρότερη προοπτική, που σήμερα έχει πολύ καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας.
ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δεν προωθεί μόνο τις ευχάριστες, αλλά και τις πιο δημιουργικές αναζητήσεις σου, δίνοντάς σου όλα τα «φόντα» για να τις εκπληρώσεις. Και το βέβαιο είναι πως θα μαζέψεις όλο το… χειροκρότημα, από την άλλη πλευρά βέβαια, φρόντισε να ελέγξεις ενδεχόμενες τάσεις αμετροέπειας ή ματαιοδοξίας.

Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο θα σου δώσει «στο πιάτο» πληροφορίεςγια τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο, ενώ θα συμβάλλει και στην σύναψη μιας μυστικής συμφωνίας ή συνεργασίας, που θα σου προσφέρει ουσιαστικά πλεονεκτήματα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον Λέοντα επιδρά θετικά στα εργασιακά σου και σε βοηθά να χαλαρώσεις μακριά από ευθύνες, ενώ αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, μπορείς να εξασφαλίσεις την καλύτερη δυνατή αντιμετώπισή του. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να μάθεις… πολλά και διάφορα για την προσωπική ζωή κάποιου/ας, αλλά και να κάνεις ένα μυστικό ραντεβού.

Παράλληλα, με τον Ερμή στον Καρκίνο να απεγκλωβίζεται από την επιρροή του Κρόνου, κάποιες γνωριμίες σου θα αποδειχθούν καταλυτικές ως προς την πρόοδό σου, αρκεί βέβαια να γίνεις κι εσύ ακόμη πιο ομαδικός«παίκτης».

 

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής στον Καρκίνο ευνοεί τα επαγγελματικά σου σχέδια, ίσως, μάλιστα, τα πράγματα πάρουν μια θετική τροπή ύστερα από την μεσολάβηση ενός προσώπου που κατέχει το αντικείμενο. Επιπλέον, μπορεί να κάνεις μια παρουσίαση του έργου σου, αλλά και να διαφημιστείς.

Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Λέοντα να εμπλουτίζει τον κοινωνικό κύκλο σου, μάλλον θα επωφεληθείς από μια φιλική γνωριμία ή την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Δεν αποκλείεται, δε, να εξυπηρετηθείς άμεσα σε κάποιο αίτημά σου, αξιοποιώντας τις επαφές και τις διασυνδέσεις σου.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Λέοντα αλλάζει προς το καλύτερο τις σχέσεις σου με τους «ισχυρούς», αλλά και… χωρίς αυτούς, το όποιο εγχείρημά σου έχει πολύ καλές πιθανότητες επιτυχίας. Είναι βέβαιο, ωστόσο, ότι θα χρειαστεί να «χαλαρώσεις» τις αυστηρές προδιαγραφές σου και να αφεθείς στη ροή των καταστάσεων, ώστε να μην «κόψεις» την τύχη σου με προαποφασισμένα πλάνα.

Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο σου προσφέρει τις κατάλληλες «άκρες», ώστε να προωθήσεις τις ιδέες και τα σχέδιά σου και δεν αποκλείεται να κλείσεις ένα σημαντικό ραντεβού ή να ταξιδέψεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη στον Λέοντα να κάνει αισθητή την παρουσία της, η ημέρα για σένα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ζωηρή σε μετακινήσεις κι επαφέςκαι τα καλά νέα είναι πως έχεις να ωφεληθείς πολλά από τη διεύρυνση είτε του κύκλου γνωριμιών σου είτε των πνευματικών σου οριζόντων.

Επιπλέον, είναι στο πρόγραμμα κι ένα ταξίδι, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι που θα διευκολύνει την επικοινωνία σου με τον έξω κόσμο. Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο σου προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες αναφορικά με τα εργασιακά, αλλά και την υγεία ή τη διατροφή σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα επηρεάζει θετικά τα οικονομικά σου, αναδεικνύοντας ευκαιρίες και προοπτικές. Επιπλέον, η εύνοια και η τύχη σου μπορεί να πιστοποιηθούν με την επιστροφή κάποιων χρημάτων που θεωρούσες χαμένα ή μια φορολογική ρύθμιση που θα σε διευκολύνει, ενώ ο δρόμος είναι ανοικτός και στην περίπτωση που ψάχνεις για μια χρηματοδότηση.

Ο Ερμής απέναντί σου δημιουργεί γόνιμες συνθήκες στις συνεργασίες και τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και δεν έχεις παρά να είσαι περισσότερο ανοικτός/η σε προτάσεις και να μην κάνεις του… κεφαλιού σου!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη απέναντί σου ευνοεί τις συνεργασίες σου και σου παρέχει βοήθειες μέσω των άλλων, ίσως, μάλιστα, ένα πρόσωπο εμφανιστεί την πιο κατάλληλη στιγμή! Φρόντισε, λοιπόν, να είσαι ανοικτός/η σε προτάσεις, αφού σε κάθε περίπτωση θα σε φέρουν σε μια θέση καλύτερη από την τωρινή, ακόμα κι αν σε πρώτη φάση θεωρήσεις πως σε «ξεβολεύουν».

Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο ευνοεί τα εργασιακά σου και δεν αποκλείεται να γίνει μια συζήτηση ή ένα ραντεβού που θα σου ανοίξει νέους δρόμους. Επιπλέον, είναι πιθανό να ενημερωθείς για θέματα υγείας και διατροφής.
ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ερμής στον Καρκίνο σε φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, ίσως, μάλιστα, συναντήσεις κι έναν παλιό σου γνώριμο, με τον οποίο σας συνδέουν πολλά. Επιπλέον, σε… περιμένουν παιχνίδια ή αθλοπαιδιές!

Αλλά και η Αφροδίτη στον Λέοντα σε καλεί «να βγεις από το καβούκι σου» και να «φωνάξεις» τα αιτήματά σου, αφού γνωστοί/ες και συγγενείς έχουν όλη την καλή πρόθεση να σε βοηθήσουν, ιδιαίτερα σε επαγγελματικά ζητήματα όπου οι συμμαχίες «μετράνε». Όσο για την υγεία και τη διατροφή σου, για την ώρα μην… ματαιοπονείς με δίαιτες και περιορισμούς!

 

Γιάννης Ριζόπουλος

astrology.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook:

Αφήστε το σχόλιό σας