Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 13/5

0
7

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ

Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού σε ωθεί να υιοθετήσεις νέες μεθόδους και συνολικά μια άλλη πολιτική στην αντιμετώπιση των βασικών θεμάτων που σε απασχολούν και για να φανεί πιο… πειστική μπορεί να συμβάλλει στην ανατροπή καταστάσεων που θεωρούσες ως δεδομένες.

Παράλληλα, με τον Ήλιο στον Ταύρο να δημιουργεί «πλαστές» ανάγκες, ενδέχεται να προβείς σε αχρείαστες αγορές, προκειμένου να εντυπωσιάσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επιπλέον, οφείλεις να είσαι λιγότερο αφηρημένος/η, αφού δε θέλει και πολύ για να κάνεις κάποιο σημαντικό λάθος στις συναλλαγές σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε βοηθά να αναδείξεις τα προσόντα σου, ίσως, μάλιστα, λάβεις και μια τιμητική διάκριση για την προσφορά σου σε ένα συλλογικό εγχείρημα. Ωστόσο, δε θα πρέπει να παρασυρθείς από κολακείες και ψέματα που ουσιαστικά στοχεύουν στο να γίνεις «εκμεταλλεύσιμος/η» οικονομικά.

Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Ουρανού «θίγει» τις ισορροπίες στα εργασιακά σου, ενώ, η καθημερινότητά σου πιθανόν να εμπλουτιστεί με απρόοπτα, εκπλήξεις αλλά και αποκαλύψεις. Επιπλέον, ενδεχομένως να θορυβηθείς από μια ξαφνική εξέλιξη που αφορά στην υγεία σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού σε ωθεί να υιοθετήσεις πρωτοποριακές ή καινοφανείς πρακτικές, μπορεί όμως και να σε αναμίξει σε ένα συλλογικό εγχείρημα με μάλλον ακραία χαρακτηριστικά. Επιπλέον, μια «κρίση ειλικρίνειας» ενδέχεται να διαταράξει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου.

Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ταύρο σε καλεί να ρίξεις το βάρος στην δημιουργική-καλλιτεχνική σου έκφραση, φροντίζοντας όμως να αποστασιοποιηθείς από παρασκηνιακές καταστάσεις και… κουτσομπολιά που πιθανόν να σε αποπροσανατολίσουν. Επιπλέον, τα επαγγελματικά σου φαίνεται να κινούνται σε «θολό τοπίο»

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την σύνοδο Ερμή-Ουρανου οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σου μπορεί να είναι απρόβλεπτες, κάτι που πιθανόν να σε αποσυντονίσει. Αν όμως καταφέρεις να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα, ξεπερνώντας τις φοβίες ή τους ενδοιασμούς σου, τότε θα έχεις απροσδόκητα οφέλη.

Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ταύρο επηρεάζει τις φιλικές σχέσεις σου, φέρνοντάς σε πιο κοντά με κάποια «φευγάτα» άτομα, ιδιαίτερα του καλλιτεχνικού χώρου. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να προκύψει κι ένα θέμα εμπιστοσύνης με ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον, που απλά δεν σου τα… λέει καλά!

 

ΛΕΩΝ

Με τον Ήλιο στον 10ο ηλιακό οίκο σου, οι πιθανότητες για μια τιμητική διάκριση αυξάνονται, από την άλλη πλευρά όμως οφείλεις να απομακρυνθείς από οτιδήποτε «τοξικό» και ιδιαίτερα ένα πρόσωπο που σε «παραμυθιάζει», προκειμένου να συντηρήσει την επιρροή που σου ασκεί. Επιπλέον, καλό είναι να κρατάς μικρό καλάθι στις υποσχέσεις που σου δίνονται.

Παράλληλα, με την σύνοδο Ερμή-Ουρανού, ίσως λάβεις μια είδηση που θα σε αιφνιδιάσει, ενώ στις μετακινήσεις σου καλό είναι να βρίσκεσαι σε εγρήγορση, αφού δεν αποκλείεται να προκύψουν απίθανες καταστάσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού μπορεί να συμβάλλει σε εκπλήξεις ή απρόοπτα στον οικονομικό τομέα, γι’ αυτό μη θεωρείς τίποτα ως αυτονόητο και δεδομένο. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ενδέχεται να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή «εξεζητημένο», ενώ σε… συμφέρει να κυνηγήσεις την έκπληξη!

Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ταύρο προσδίδει μια ιδιαίτερη «αύρα» στις επαφές ή τις μετακινήσεις σου και είναι πιθανό να βιώσεις κάτι μεταφυσικό ή «παραμυθένιο» Επιπλέον όμως, δεν αποκλείεται να προκαλέσει ακυρώσεις δράσεων αλλά και λάθη ή παρεξηγήσεις στις συνεννοήσεις σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού «ξυπνάει» το πρωτοποριακό σου πνεύμα κι είναι πιθανό να προχωρήσεις σε εφαρμογές και επιλογές που για κάποιους/ες ίσως δείχνουν «εξεζητημένες», μπορεί όμως να πέσεις και σε αντιφάσεις που «βγάζουν μάτι».

Παράλληλα, με τον Ήλιο στον Ταύρο να σε… παραπλανεί σε οικονομικά ζητήματα, καλό είναι να βάλεις ένα φρένο στις επιθυμίες σου, αφού κινδυνεύεις είτε να ξοδέψεις όλο το αποθεματικό σου, προκειμένου να ικανοποιήσεις ανάγκες, που στην πραγματικότητα δεν έχεις είτε να πέσεις θύμα εκμετάλλευσης από «επιτήδειους».

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος απέναντί σου σε βοηθά να εξομαλύνεις τις τρέχουσες σχέσεις και τις συνεργασίες σου, έστω και με… ψέματα που απομακρύνουν κάθε είδους ένταση. Αν όμως σου γίνει μια νέα πρόταση, που δε σχετίζεται με κάτι καλλιτεχνικό, στην καλύτερη περίπτωση κινείται στην σφαίρα της ουτοπίας και στη χειρότερη κρύβει κάτι… πονηρό!

Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Ουρανού μπορεί να προκαλέσει μια αλλαγή πλεύσης στα εργασιακά σου, ενώ ίσως σου αποκαλυφθεί και κάτι «σοκαριστικό». Επιπλέον, σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και τη διατροφή σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ήλιο στον Ταύρο και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς να «χρωματίζουν» τις εργασιακές σχέσεις σου, δεν αποκλείεται να κάνεις λάθος ή να εξαπατηθείς σε ένα καίριο ζήτημα, εκτός κι αν πρόκειται για κάτι καλλιτεχνικό. Επιπλέον, οφείλεις να «κλέψεις» χρόνο για να ηρεμήσεις κοντά στη φύση.

Παράλληλα, με την σύνοδο Ερμή-Ουρανού, αρνείσαι να περιοριστείς συναισθηματικά και να λειτουργήσεις με βάση τα «πρέπει», ίσως, λοιπόν, να πάρεις μια απόφαση που σίγουρα θα σοκάρει κάποιους/ες! Ακόμα, ενδέχεται να διαταραχθεί προσωρινά η σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού μπορεί να αλλάξει τη σχέση σου με ένα ισχυρό πρόσωπο αλλά και να προκαλέσει μια «αναμπουμπούλα» στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον. Και το επιπλέον πρόβλημα είναι ότι όλα αυτά θα συμβούν ξαφνικά και απότομα, αφήνοντάς σε με… ανοιχτό το στόμα!

Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στον Ταύρο σε ωθεί να εμψυχώσεις και να ενθαρρύνεις πρόσωπα που βρίσκονται σε προσωπικό ή συναισθηματικό δίλημμα, κρατώντας όμως τις ισορροπίες ανάμεσα στους εμπλεκόμενους, αφού πάντα, σε αυτές τις καταστάσεις, οι ευθύνες είναι μοιρασμένες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από την μια πλευρά, ο Ήλιος στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να εξωραΐσεις τον χώρο σου αλλά και να ονειρευτείς έναν καλύτερο κόσμο για σένα και τους οικείους σου. Όσον αφορά όμως σε περιουσιακά ζητήματα, καλό είναι να… απέχεις, αφού κάποιος/α σου δίνει πλαστά στοιχεία ή λέει μισές αλήθειες.

Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Ουρανού εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, φέρνοντάς σε πιο κοντά σε άτομα με «παράξενες» απόψεις, που όμως επικοινωνούν μαζί σου… μια χαρά! Αντίθετα με τους «δικούς σου» μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις και εντάσεις από το πουθενά.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού μπορεί να συμβάλλει σε οικονομικές εκπλήξεις, κλείνοντας δρόμους που θεωρούσες «ασφαλείς» ή δεδομένους κι ανοίγοντας άλλους, που όμως δεν αποκλείεται να αποδειχθούν πιο αποδοτικοί. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι πολύ ιδιαίτερο.

Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να «ξεχαστείς» μέσα από ένα ταξίδι ή μια φιλοσοφική αναζήτηση, όσον αφορά όμως σε καθαρά πρακτικά θέματα της καθημερινότητας φαίνεται να… ονειροβατείς, μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας, με συνέπεια να κάνεις πολλά περισσότερα λάθη!

 

Γιάννης Ριζόπουλος

astrology.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook:

Αφήστε το σχόλιό σας