22.1 C
Drama
Δευτέρα, Μάιος 20, 2019

Αρχική Ζώδια Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα του Πάσχα 29/4

Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα του Πάσχα 29/4

- Διαφήμιση -

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιό σου φέρνει χαρές και πανηγύρια στην ζωή σου αλλά και νίκες ή επιτυχίες, έστω και με την μορφή πυροτεχνήματος! Επιπλέον μια «εύκολη» λύση θα αποδειχθεί εξαιρετικά αποδοτική. Από την άλλη πλευρά, με τον Άρη στους Διδύμους να πριμοδοτεί εντάσεις στην καθημερινότητά σου οφείλεις κατ’ αρχάς να παρακάμψεις εκείνες που προέρχονται από «καπρίτσια κακομαθημένων» και να δώσεις προτεραιότητα σε όσα επείγοντα προκύψουν, αφού εκεί είναι που θα λάμψει το… άστρο σου! Επιπλέον μπορείς να διοχετεύσεις την ενέργειά σου προς την εκμάθηση πραγμάτων.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής στον Κριό θα σου αποκαλύψει μυστικά και «τεχνάσματα» ικανά να σε απαλλάξουν από ότι σε αγχώνει, ενώ δεν αποκλείεται να διευκολυνθείς από την κρυφή μεσολάβηση κάποιου/ας υπέρ σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια αν έχεις να κρύψεις κάτι, μάλλον δεν θα τα καταφέρεις! Παράλληλα και ως προς τα οικονομικά σου, με τον Άρη στους Διδύμους να συνεισφέρει σε πιο «ρίσκι» καταστάσεις, μπορεί εύκολα να βρεθείς από το «όλα» στο «τίποτα» και αντίστροφα! Επιπλέον, καλείσαι να βρίσκεσαι σε επιφυλακή, απέναντι σε έξωθεν επιβουλές, αφού όλο και κάποιος/α θα «σου ζητήσει τα ρέστα»!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει εντάσεις και ανταγωνισμούς στο σύνολο των δραστηριοτήτων σου, δες το όμως σαν μια καλή ευκαιρία για να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, δρώντας με αμεσότητα. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για αθλητικές δραστηριότητες, να προσέχεις ωστόσο και τι… φωτιές ανάβεις! Παράλληλα, ο Ερμής στον Κριό διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, τόσο με άτομα, που θα σε κάνουν να περάσεις τέλεια, όσο και με και κάποια άλλα, μάλλον… κακομαθημένα, που επιδιώκουν μόνον στο να τραβήξουν την προσοχή επάνω τους, χωρίς να διαθέτουν ιδιαίτερες αρετές.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής στον Κριό σε βοηθά να «ξανοιχτείς» κοινωνικά και επαγγελματικά, αφού ακόμη κι αν κάποια πράγματα θέλουν τον χρόνο τους για να «δέσουν», η συγκυρία είναι πολύ καλή για να προωθήσεις τον εαυτό σου και το έργο σου, είναι μάλιστα πιθανό να λάβεις στήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο. Επιπλέον, με τον Άρη στους Διδύμους είναι πιθανό να αποκαλυφθούν παρασκηνιακές ενέργειες που σε θίγουν, εσύ όμως μην μείνεις μόνον σε αυτά που φαίνονται αφού αλλού είναι το… μυστικό!

Παράλληλα βέβαια δεν θέλει και πολύ για να σε βγεις «οφ» από μια υπερεκτίμηση των δυνάμεών σου.

 

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής στον Κριό σου φέρνει γνώσεις και πληροφορίες επί παντός επιστητού και μένει σε σένα να τις αξιολογήσεις. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις «σούπερ» σε ένα ταξίδι ή μια έξοδό σου, γι’ αυτό μην… κάθεσαι και ανταποκρίσου στις προσκλήσεις που λαμβάνεις! Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στους Διδύμους μπορεί να υπάρξουν κόντρες και κατηγορίες στο φιλικό σου περιβάλλον και σε μια τέτοια περίπτωση καλό θα ήταν να μην τα παίρνεις όλα προσωπικά και… φουντώνεις αλλά και να μην μπεις στην διαδικασία να ικανοποιήσεις παράλογες ή υπερβολικές απαιτήσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής στον Κριό μπορεί να συμβάλλει σε μια οικονομική «ανάσταση», αρκεί κι εσύ να λειτουργήσεις πιο άμεσα και ενεργητικά, ξεπερνώντας τους δισταγμούς σου, αφού πρακτικά όσο περισσότερο «ρισκάρεις», τόσο το καλύτερο για σένα! Ίσως βέβαια να ευνοηθείς και από εξελίξεις στις οποίες δεν συμμετέχεις ή από κεράσματα και την large διάθεση κάποιων. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στους Διδύμους φέρνει αντεγκλήσεις για το ποιος/α θα αναλάβει την αρχηγία ή την πρωτοβουλία σε μια σειρά από δράσεις, ενώ δεν αποκλείεται να σου προκύψει και κάτι εξαιρετικά επείγον.

 

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής απέναντί σου φέρνει ευκολίες μέσω άλλων και είναι βέβαια προς το συμφέρον σου να ξεχωρίσεις αυτούς/ες που δεν είναι μόνον λόγια, ώστε να σου… μείνει και κάτι στα χέρια! Το πλαίσιο των συνεργασιών σου έχει πάντως θετικό πρόσημο. Από την άλλη πλευρά βέβαια η «συσπείρωση απέναντι στον κοινό εχθρό» μπορεί να λάβει συγκεκριμένη μορφή, ύστερα από αυθαιρεσίες τρίτων ή μια επείγουσα κατάσταση που θα σου προκύψει. Επιπλέον με τον Άρη στους Διδύμους, η διαφορετική θεώρηση περί δικαίου και ηθικής, ίσως να γίνει αφορμή για μια «πύρινη» αντιπαράθεση!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής στον Κριό φέρνει οφέλη στα εργασιακά σου, αρκεί κι εσύ να είσαι έτοιμος/η για να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις. Αν πάλι δεν εργάζεσαι λόγω της ημέρας, μπορείς να ελπίζεις σε βοήθειες που θα σου απλουστεύσουν την καθημερινότητα. Παράλληλα βέβαια ως προς τα οικονομικά και την κάλυψη των αναγκών σου, ο Άρης στους Διδύμους σε καλεί να επαγρυπνείς, είτε για «να πιάσεις τον ταύρο από τα κέρατα», είτε για να αποκρούσεις επιθετικές διεκδικήσεις σε βάρος σου. Επιπλέον, μπορεί να αυξηθεί η τάση σου για κατανάλωση, με κίνδυνο να εξανεμίσεις όλο το αποθεματικό σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή στον Κριό να είναι στις… πολύ καλές του, μπορείς απλά να αφεθείς στην ροή των γεγονότων, αφού σίγουρα θα ευνοηθείς από τις εξελίξεις. Επιπλέον, η τύχη σε ακολουθεί και σε προσωπικά ζητήματα, αρκεί να κινηθείς ελεύθερα και χωρίς πρόγραμμα. Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στους Διδύμους να «φορτώνει» με νεύρα και ανυπομονησία κάποιους στο άμεσο περιβάλλον σου, είναι πιθανό να υπάρξει και μια εκτόνωση νεύρων, με ανταλλαγή «βαριών» εκφράσεων κι όχι απαραίτητα για σοβαρό λόγο. Από την άλλη πλευρά όμως θα βρεις και «φανατικούς» συμμάχους για την επίτευξη ενός στόχου σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής στον Κριό φέρνει «ζωηρές» εξελίξεις στα οικογενειακά σου και είναι πιθανό να προχωρήσουν μια σειρά από υποθέσεις που είχαν κολλήσει, πρόσεξε ωστόσο μήπως από μια απροσεξία ή επιπολαιότητα ανάψουν μεγάλες φωτιές, είτε μεταφορικά είτε κυριολεκτικά! Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους σε ωθεί να ασχοληθείς με διάφορες εργασίες, εδώ όμως είναι που καλείσαι να κάνεις ορθή διαχείριση των δυνάμεών σου αλλά κι εκείνων που… μπλέκονται στα πόδια σου χωρίς να γνωρίζουν τι πράττουν, αφού σε διαφορετική περίπτωση ένα… κάπως φιλόδοξο σχέδιό σου θα «ξεφουσκώσει» γρήγορα!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής στον Κριό εμπλουτίζει την καθημερινότητά σου με ευχάριστες όσο και «τυχερές» καταστάσεις, οπότε μέρα που είναι μην χάσεις την ευκαιρία για μια μικρή «απόδραση» από την ρουτίνα, κοντά σε πρόσωπα με τα οποία θα περάσεις… σούπερ! Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις ένα μέσον ή μια συσκευή που «τα σπάει» Παράλληλα, με τον Άρη στους Διδύμους τα «ζητήματα καρδιάς» αποκτούν προτεραιότητα, είτε πρόκειται για… ερωτοδουλειές, είτε για δράσεις που σε κάνουν να νοιώθεις πιο «γεμάτος/η». Από την άλλη πλευρά βέβαια, ενδέχεται και να «τα πάρεις» με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ερμής στον Κριό ενισχύει την αγοραστική σου δύναμη, ενώ στην περίπτωση που δεν έχεις να λαμβάνεις από πουθενά, σίγουρα θα έχεις τα «τυχερά» σου, από άτομα που είτε κερνάνε… γενικώς, είτε στοχεύουν στην δική σου και μόνον ικανοποίηση!

Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στους Διδύμους να παραπέμπει σε εντάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, οφείλεις να ακολουθήσεις την… γνωστή για σένα πολιτική της ελάχιστης φθοράς, χωρίς ωστόσο να ανακατευτείς παρασκηνιακά και να τα μπλέξεις χειρότερα κι αυτό βέβαια ισχύει και για την περίπτωση που φιλοξενηθείς κάπου αλλού.

 

Γιάννης Ριζόπουλος

Top 10