15.5 C
Drama
Τρίτη, Μάιος 21, 2019

Αρχική Ζώδια Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 21/1

Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 21/1

- Διαφήμιση -

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να σε ωθήσει σε μια δημιουργική δραστηριότητα, μέσα από την οποία θα βρεις τον εαυτό σου ή θα ανακαλύψεις νέες δυνατότητες. Όσον αφορά δε τις διαπροσωπικές σχέσεις σου το πιθανότερο είναι να υπάρξουν συναισθηματικά «σκαμπανεβάσματα» ή διλήμματα αλλά τελικά η… αλήθεια θα λάμψει, ανεξάρτητα με το αν «πονάει» ή όχι!

Στις υπόλοιπες δραστηριότητές σου ωστόσο, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα οι πιέσεις και τα «πρέπει» χαλαρώνουν και δεν έχεις παρά να δραπετεύσεις από τα προγράμματα και να κάνεις αυτό που πάντα ονειρευόσουν!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιες ανακατατάξεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου θα σου δημιουργήσουν μια προσωρινή ανησυχία, ίσως μάλιστα να δεχθείς απρόσκλητους επισκέπτες, που θα συντελέσουν σε αυτό. Επιπλέον, η Σεληνιακή έκλειψη σε φέρνει πιο κοντά με τα «μαύρα πρόβατα» της οικογένειας!

Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε κάνει πιο ευαίσθητο στον πόνο και τα προβλήματα των άλλων, με συνέπεια να δώσεις το… κάτι τις σου σε ένα άτομο που ζητά την βοήθειά σου. Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να σου χαρίσουν και σένα κάτι ή να αποκτήσεις ένα έργο τέχνης.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σεληνιακή έκλειψη δρομολογεί κοινωνικές επαφές, μετακινήσεις και ταξίδια, ενώ μπορεί να λάβεις και μια ευχάριστη είδηση. Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για συζητήσεις επί παντός επιστητού, ενώ η δικτύωση σου με πρόσωπα και πράγματα θα συμβάλλει στην προώθηση των ιδεών και του έργου σου.

Παράλληλα, η ημέρα προσφέρεται για μια δημιουργική φυγή μέσα από δράσεις ή ενασχολήσεις που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα. Επιπλέον, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα θα γνωρίσεις άτομα πρόθυμα να σε εμψυχώσουν ή να σε εισάγουν σε έναν ιδεατό κόσμο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη σε κάνει να θέλεις να αποκτήσεις πράγματα που θεωρείς πως στερήθηκες το προηγούμενο διάστημα, με συνέπεια να εξανεμιστούν οι οικονομίες σου, από την άλλη πλευρά όμως ενισχύει τις πιθανότητες για να έχεις κι ένα έξτρα έσοδο ή να αποκτήσεις κάτι που φαντάζει μεν σαν πολυτέλεια αλλά ανεβάζει το πρεστίζ σου!

Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε ωθεί να κάνεις μια καλή πράξη, ίσως όμως να είσαι κι εσύ ο/η ευνοημένος/η μιας προσφοράς. Επιπλέον, αν κάτι δεν πάει καλά στην δουλειά σου, δεν έχεις παρά να «ξορκίσεις» το κακό, με έναν… αγιασμό!

 

ΛΕΩΝ

Η Σεληνιακή έκλειψη σε ωθεί σε νέα ξεκινήματα και «ευφάνταστες» δράσεις, με κύριο χαρακτηριστικό την πρωτοτυπία τους. Από την άλλη πλευρά βέβαια σε κάνει πιο ασταθή συναισθηματικά και σε προσωπικά θέματα είναι πιθανό να χάσεις κάποια στιγμή τον έλεγχο των πράξεών σου, εξ αιτίας μιας «ακατανίκητης» προδιάθεσης ή μιας γλυκιάς μέθης ύστερα από την κατανάλωσης αλκοόλ!

Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε ωθεί προς τον ρομαντισμό, κάτι που θα αποτυπωθεί πρωτίστως στις σχέσεις σου αλλά και στην διάθεσή σου, που θα γίνει πιο «φευγάτη» και καλλιτεχνική.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να σου προσφέρει προστασία από κρυφούς εχθρούς, αποκαλύπτοντας την δράση τους, ενώ γενικότερα είναι πιθανό να μάθεις αρκετά μυστικά. Επιπλέον, σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις δημιουργικά το «μέσα» σου αλλά και να εντοπίσεις απωθημένα που επηρεάζουν την συμπεριφορά ή τις επιλογές σου.

Από την άλλη πλευρά βέβαια η υγεία σου δείχνει απορρυθμισμένη κι είναι πιθανό να προβληματιστείς από κάποια «ανεξήγητα» συμπτώματα. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σου προσφέρει στιγμές ανείπωτης ευτυχίας, έστω και… πλαστής!

 

ΖΥΓΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη σε τροφοδοτεί με νέες γνωριμίες που σίγουρα θα αλλάξουν τις ισορροπίες στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ίσως μάλιστα να γίνουν και κάποιες ενδιαφέρουσες «καραμπόλες»! Από την άλλη πλευρά βέβαια, δεν αποκλείεται να ενοχληθείς από την επιπόλαιη συμπεριφορά ενός φίλου ή μιας φίλης που δείχνει να «το ‘χει χάσει».

Παράλληλα, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα καλείσαι να βάλεις στην άκρη τον ρεαλισμό σου, δίνοντας προτεραιότητα σε εκείνα που σε «ταξιδεύουν», από τα όνειρα σου, μέχρι τις κάθε είδους καλλιτεχνικές δράσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη σε καλεί να αναλάβεις δράση προκειμένου να ανταποκριθείς στις προκλήσεις της ημέρας, που δεν θα είναι και λίγες, ίσως μάλιστα να «τριφτείς» και με πρόσωπα ή καταστάσεις που σε ξενίζουν αλλά αν προσπεράσεις τις ιδεοληψίες ή τα κολλήματά σου θα διαπιστώσεις πως κάποιες αλλαγές έχουν τελικά το… γούστο τους, χώρια που σε συμφέρουν!

Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε βοηθά να εκφράσεις τον πιο ρομαντικό εαυτό σου, όντας μάλιστα ιδιαίτερα… πειστικός/η, κάτι που μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία για περαιτέρω ευχάριστες εξελίξεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Σεληνιακή έκλειψη, οι γνωστοί και οι συγγενείς που σε περιτριγυρίζουν αυξάνονται και πληθύνονται, ενώ θα πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου. Και παρότι εσύ τα καταφέρνεις μια χαρά σε ένα «χαοτικό» περιβάλλον, η όλη υπόθεση δεν παύει να θυμίζει το «χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα»!

Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε βοηθά να εξωραΐσεις την εικόνα σου, δείχνοντας μόνον αυτά που θέλεις και κρύβοντας κάθε ανεπιθύμητη λεπτομέρεια ενώ καλείσαι να εκφράσεις τις καλλιτεχνικές ή ανθρωπιστικές ανησυχίες σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν σε απασχολεί η πορεία των οικονομικών σου, το βέβαιο είναι ότι με την Σεληνιακή έκλειψη θα αποκτήσεις πρόσβαση σε κεφάλαια ή παροχές, όλα αυτά όμως μπορεί να είναι και δανεικά, οπότε πρόσεξε λίγο το πώς θα διαχειριστείς το πλεόνασμα σου. Ακόμη, πριν κάνεις κάποια σημαντική αγορά, δες μήπως μπορείς να ζητήσεις και να λάβεις αυτό που θέλεις υπό την μορφή ενός δώρου.

Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε καλεί να «κλέψεις» χρόνο για να ηρεμήσεις κοντά στην φύση, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις κι ένα «μεταφυσικό» βίωμα, που θα σου αποκαλύψει αλήθειες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Σεληνιακή έκλειψη, πολλά είναι εκείνα που εξαρτώνται από τους άλλους κι όχι τόσο από τις δικές σου προσπάθειες, κάτι όμως που δεν σε… χαλάει καθόλου, αφού οι εξελίξεις θα κινηθούν σε μια οικεία για σένα κατεύθυνση, όσο κι αν ξενίζουν κάποιους/ες άλλους/ες. Ίσως μάλιστα να γνωρίσεις κι ένα άτομο που «κουβαλάει» μπόλικη… τρέλα, αντάξια της δικής σου!

Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε καλεί να απολαύσεις τις εξόδους και τις παρέες σου, προσπερνώντας οτιδήποτε σε ενοχλεί και σε προβληματίζει, μην… πιστέψεις όμως και όσα σου υπόσχονται!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Σεληνιακή έκλειψη κάποια ζητήματα σχετικά με τα εργασιακά σου, θα λάβουν μια απροσδόκητη τροπή, που μάλλον σε ευνοεί. Από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από ενοχλήσεις στην υγεία σου, ενώ αν προτίθεσαι να βάλεις σε ένα πρόγραμμα την διατροφή σου, είναι καλύτερα να το αφήσεις για μετά.

Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σου προσδίδει όραμα και πίστη για το καλύτερο, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και μια βοήθεια «από το πουθενά»! Επιπλέον ο καλλιτέχνης που… ζει μέσα σου θα βρει μπόλικες αφορμές για να εκδηλώσει το ταλέντο του.

 

Γιάννης Ριζόπουλος

Top 10