Σέρρες: Μαρία Κόλλια παραιτήσου! Όσο ακόμα προλαβαίνεις!

0
14

Η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά Βουλευτής του Νομού Σερρών των ΑΝΕΛ και Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης δείχνει να μην έχει συνειδητοποιήσει τι έχει ψηφίσει… 

 

Είναι τέτοιο το μέγεθος της υποκρισίας που δεν υπάρχουν λόγια για την πολιτική που ακολούθησαν οι ΑΝΕΛ, και υπερψήφισε η κα. Κόλλια. Ενώ λοιπόν δηλώνουν δεξιά και αριστερά οτι δεν θα ψηφίσουν την συμφωνία, προχθές στην πρόταση μομφής υπερψήφισαν την κυβερνητική πλειοψηφία.

Με άλλα λόγια όταν θα έρθει η ώρα να ρθει η συμφωνία στη Βουλή, οι ΑΝΕΛ δεν θα την υπερψηφίσουν και θα ρίξουν την κυβέρνηση. Αυτό βέβαια όποιος θέλει το πιστεύει.

Κάνοντας μια μικρή αναδρομή η κα. Κόλλια μετά το μεγάλο συλλαλητήριο στις 04.02 δήλωνε:

«Το να είσαι παρών για την πατρίδα σου, για την ταυτότητά σου, για την ειρήνη, δεν είναι «εθνικισμός», ούτε κάποιου είδους «ακρότητα»»

Γι’ αυτό χθες είχαμε αυτά τα τραγικά στο Πισοδέρι με τα αίματα και τους τραυματισμούς ανθρώπων που ήταν απλά παρών για την πατρίδα τους, από την κυβέρνηση στην οποία η ίδια είναι μέλος.

Ενώ προχθές  δήλωνε στη Βουλή  «Δεν μπορεί κανένας να πει ότι είναι πιο μακεδονομάχος από εμένα . Αυτή τη στιγμή δεν μιλάμε για τη συμφωνία, μιλάμε για την πρόταση δυσπιστίας που η ΝΔ τη φέρνει πρωθύστερα και δίνετε δικαιώματα στους Σκοπιανούς να μιλάνε και να έχουν τη βάση για επιχειρήματα που εσείς όλοι τα εκφράζετε αυτές τις ημέρες» «

Φτάνω και στις Σέρρες, θα πάω και παντού» είπε η υφυπουργός, εν μέσω αντιδράσεων από βουλευτές της ΝΔ .

Προτείνουμε από καρδιάς στην κα. Κόλλια να μην επιστρέψει στις Σέρρες.

Είναι τέτοια η συσσωρευμένη οργή του κόσμου, που το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να παραιτηθεί όσο ακόμα προλαβαίνει!

Και όπως έγραψε και ο φίλος Γιάννης Δελής, τώρα είναι η ώρα που η κα. Κόλλια μπορεί να Μετέτρεψει την χειρότερη στιγμή της καριέρας της σε μια κίνηση με ηχηρό μήνυμα.

 

Άρθρο του Θανάση Καρανάσιου για το Empisteutiko.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook:

Αφήστε το σχόλιό σας