Σάλος με τον βάτραχο που βρέθηκε μέσα σε σαλάτα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ – Η επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας! (Εικόνες)

0
36

Πολλά ερωτηματικά για τον βάτραχο που βρέθηκε μέσα σε συσκευασμένη σαλάτα.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζει ένα βάτραχο να βρίσκεται μέσα σε συσκευασμένη σαλάτα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ της χώρας.

Το περιστατικό έγινε γνωστό μέσω των social media από καταναλωτή που πήγε να αγοράσει το συγκεκριμένο προϊόν.

Ωστόσο, αρκετά στοιχεία έκαναν τους πάντες αρκετά επιφυλακτικούς για το ζήτημα, καθώς ίσως να πρόκειται για ένα ακόμα περιστατικό fake news.

Συγκεκριμένα, η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ φέρεται να άνοιξε διάλογο κάτω από την δημοσίευση, επιβεβαιώνοντας το περιστατικό με τον βάτραχο μέσα στην σαλάτα.

Loading...

Ωστόσο, αργά τα ξημερώματα της Πέμπτης φαίνεται ότι όλος ο διάλογος διαγράφηκε κάτω από αδιευκρίνιστους λόγους.

Η «απάντηση» της εταιρίας:

Η ΑΒ Βασιλόπουλος σε δελτίο τύπου που εξέδωσε αναφέρει τα εξής:

Το θέμα που αφορά τη σαλάτα ΑΒ μέσα στην οποία βρέθηκε ζωντανό βατραχάκι, είναι ένα γεγονός που μας προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη, κυρίως λόγω της πιστοποιημένης παραγωγικής διαδικασίας, αλλά και των αυστηρών ποιοτικών ελέγχων που ακολουθούνται.

Από τη στιγμή που ενημερωθήκαμε είμαστε σε συνεχή επαφή με τον προμηθευτή μας, ο οποίος διερευνά το θέμα από την πλευρά του και έχει προχωρήσει ήδη στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να διασφαλιστεί πλήρως ότι δε θα υπάρξει αντίστοιχο περιστατικό στο μέλλον.

Αφήστε το σχόλιο σας: