Προσλήψεις σωφρονιστικών στις φυλακές Νικηφόρου Δράμας χωρίς ΑΣΕΠ με κριτήριο εντοπιότητας

«Προτεραιότητα η στελέχωση των φυλακών με το κριτήριο της εντοπιότητας», δήλωσε μεταξύ άλλων κατά την επίσκεψή του στη Δράμα κατά την παράδοση του κτιρίου των φυλακών Νικηφόρου, ο Υφυπουργός Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Ελευθέριος Οικονόμου.

Υπενθυμίζεται ότι η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες την πρόσληψη 1.012 σωφρονιστικών υπαλλήλων εκτός ΑΣΕΠ. Ήδη είναι γνωστές οι 258 προσλήψεις στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Δράμας

Ο κ. Οικονόμου συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Παπαδόπουλο, με τους δημάρχους του Νομού Δράμας αλλά και τους Βουλευτές Κώστα Μπλούχο της ΝΔ και Χαρά Κεφαλίδου του Κιν.Αλ. για τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή.

Ο Υφυπουργός Αντεγκληματικής Πολιτικής, δήλωσε, μετά την συνάντηση: «Υπήρξε συζήτηση σε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και κατανόησης και με πολύ χαρά διαπιστώνω ότι η σχέση της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής με την Τοπική Αυτοδοίκηση στο Νομό Δράμας είναι πολύ καλές και υπάρχει συνεχής συνεργασία. Με την ευκαιρία της παραλαβής του Σοφρωνιστικού Καταστήματος στο Νικηφόρο είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι πάρα πολύ σύντομα θα κάνουμε και τα εγκαίνια της λειτουργίας του θέτοντας ως προτεραιότητα να στελεχωθεί με το κριτήριο της εντοπιότητας. Είναι ένα έργο που θα προσφέρει πραγματικά στην περιοχή που έχει ανάγκη από νέες θέσεις εργασίας και από έργα που θα προσφέρουν δημιουργικά κίνητρα και απασχόληση. Σας διαβεβαιώνω ότι από πλευράς Κυβέρνησης υπάρχει το έμπρακτο ενδιαφέρον για την επίλυση μιας σειράς προβλημάτων που απασχολούν το Νομό και γενικότερα την περιφέρεια. Στην κατεύθυνση αυτή κινείται και η παραλαβή του κτιρίου του Σωφρονιστικού Καταστήματος στο Νικηφόρο».

Όπως είπε ο Υφυπουργός στόχος της Κυβέρνησης είναι οι φυλακές Νικηφόρου να λειτουργήσουν μέσα στο φθινόπωρο.

Πηγή: dikaiologitika.gr


Surfe.be - Banner advertising service


Τι είναι το πρόγραμμα περιήγησης CryptoTab; Πως να κάνετε εξόρυξη Bitcoin!

0
Πρόγραμμα περιήγησης CryptoTab Τι είναι το πρόγραμμα περιήγησης CryptoTab; Το CryptoTab Browser είναι ένα δωρεάν ελαφρύ πρόγραμμα περιήγησης με πρόσθετη λειτουργικότητα για εξόρυξη Bitcoin. Μπορεί να εξατομικευτεί σύμφωνα με τις επιθυμίες σας με χιλιάδες διαθέσιμες επεκτάσεις για να επεκτείνετε τη λειτουργικότητα του προγράμματος περιήγησης και να κάνετε...

Δείτε Επίσης