Προεδρική Φρουρά για Δένδια: «Θα μπορούσε να είναι Εύζων»

Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, σχολίασε ο λογαριασμός της Προεδρικής Φρουράς την στάση του Νίκου Δένδια στη συνάντηση με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Το θέμα της συνάντηση του Νίκου Δένδια και του Μεβλούτ Τσαβούσογλου συνεχίζει να απασχολεί την ελληνική επικαιρότητα και σήμερα, με διάφορες πτυχές του παρασκηνίου των όσων έγιναν και ειπώθηκαν εκεί.

Φυσικά το μεγαλύτερος μέρος κάθε συζήτησης, συγκεντρώνει η αντιπαράθεση που είχαν οι δύο Υπουργοί Εξωτερικών κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου και κυρίως η απαντήσεις που έδωσε ο Έλληνας Υπουργός.

Την στάση του αυτή μάλιστα, σχολίασε με τον δικό του τρόπο και ο λογαριασμός της Προεδρικής Φρουράς στο Twitter, με το παρακάτω μήνυμα…

«Ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών έχει ΥΨΟΣ 1,92. Θα μπορούσε να ήταν και Εύζων!», ανέφερε χαρακτηριστικά με μία φωτογραφία του κ. Δένδια.Ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών έχει ΥΨΟΣ 1,92.

 


Surfe.be - Banner advertising service


Τι είναι το πρόγραμμα περιήγησης CryptoTab; Πως να κάνετε εξόρυξη Bitcoin!

0
Πρόγραμμα περιήγησης CryptoTab Τι είναι το πρόγραμμα περιήγησης CryptoTab; Το CryptoTab Browser είναι ένα δωρεάν ελαφρύ πρόγραμμα περιήγησης με πρόσθετη λειτουργικότητα για εξόρυξη Bitcoin. Μπορεί να εξατομικευτεί σύμφωνα με τις επιθυμίες σας με χιλιάδες διαθέσιμες επεκτάσεις για να επεκτείνετε τη λειτουργικότητα του προγράμματος περιήγησης και να κάνετε...

Δείτε Επίσης