18.4 C
Drama
Κυριακή, Μάιος 26, 2019

Αρχική Δράμα Πόλη και Ζωή: Εγκαινιάζονται επιτέλους τα μεγάλα έργα της παράταξής μας πόλη...

Πόλη και Ζωή: Εγκαινιάζονται επιτέλους τα μεγάλα έργα της παράταξής μας πόλη + ζωή

- Διαφήμιση -

Εγκαινιάζονται επιτέλους τα μεγάλα έργα της παράταξής μας «πόλη + ζωή»

Ο δημιουργός τους, Κυριάκος Χαρακίδης, απρόσκλητος !!!

Μετά από τρία ολόκληρα χρόνια ύπαρξης και λειτουργίας εγκαινιάστηκαν επιτέλους δύο σημαντικά έργα που σχεδιάστηκαν και δημιουργήθηκαν κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο με Δημοτική Αρχή την παράταξή μας «πόλη + ζωή» και Δήμαρχο τον Κυριάκο Χαρακίδη.

Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) ένα έργο που δίνει ανάσα σε οικογένειες με προστατευόμενους ηλικιωμένους που δεν μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν και λειτουργεί εδώ και δύο χρόνια.

Παραθέτουμε απόσπασμα από το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο κ. Μαμσάκος επ’ ευκαιρία των εγκαινίων. «Σήμερα, εγκαινιάζουμε το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων σε έναν άψογο χώρο που προσφέρει τις κατάλληλες συνθήκες για την ορθή φροντίδα και προστασία των ηλικιωμένων συνδημοτών μας».

Ποια σχέση υπάρχει με τις προηγούμενες -εδώ και τρία χρόνια συνεχώς- αναφορές του κ. Μαμσάκου στο ΚΗΦΗ (άχρηστο έργο, κοστοβόρο, δεν μπορεί να λειτουργήσει γιατί δεν έχουμε προσωπικό κλπ);;;

Τα συμπεράσματα αυτονόητα.

Αφού απέτυχαν να απαξιώσουν το μεγάλο και ανεπανάληπτο έργο μας στη δημιουργία υποδομών, προσπάθησαν να το οικειοποιηθούν. Αυτό διαπιστώνει κάθε νοήμων Δραμινός διαβάζοντας τα λόγια του κ. Μαμσάκου στη συνέχεια του παραπάνω Δελτίου Τύπου. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη συμβολή τους …» και ακολουθούν ονόματα ανθρώπων που δεν έχουν βάλει ούτε ένα λιθαράκι για την δημιουργία του ΚΗΦΗ.

Κύριε Μαμσάκο, στη διοίκηση πάντα υπάρχει συνέχεια. Φυσικά και έπρεπε να εγκαινιάσετε τα έργα μας. Αλλά μόνο κάποιος με ιδιοτελή συμφέροντα θα προσπαθούσε να κάνει αυτό που επιχειρείτε. Να προσπαθείτε δηλαδή να τα οικειοποιηθείτε.

Loading...

Μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη και τη μνήμη των Δραμινών.

Δεν βρήκατε ούτε καν το πολιτικό θάρρος να σταθείτε δίπλα στον Κυριάκο Χαρακίδη και να εγκαινιάσετε τα έργα μας μαζί με τον δημιουργό τους.

Η ανικανότητά και η αναποτελεσματικότητά δυστυχώς είναι αυτό που εισπράττουν καθημερινά οι Δραμινοί από μια δημοτική αρχή χωρίς όραμα και πυξίδα, χωρίς προγραμματισμό και όρεξη για δουλειά, που δικαίως χαρακτηρίζεται η χειρότερη της μεταπολίτευσης..

Πριν λίγες μέρες εγκαινιάστηκε ένα ακόμη έργο μας. Το φουσκωτό προπονητήριο δίπλα στο Αθλητικό Κέντρο Κραχτίδη. Μια πολύτιμη προσθήκη στις αυξημένες ανάγκες χώρων για προπόνηση και άθληση της νεολαίας μας.

Πολλά έργα μας, παρότι λειτουργούν και τα απολαμβάνουν οι Δραμινοί, περιμένουν ακόμη να εγκαινιαστούν. Το Πολιτιστικό Κέντρο στο Παλιό Δημαρχείο που υπολειτουργεί, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία δίπλα στο ΚΗΦΗ, η ανακατασκευή των οδών Φιλίππου και Χελμού και πολλά ακόμη, όλα χρηματοδοτημένα αποκλειστικά από την Ευρωπαϊκή Ένωση.. Περιμένουμε τα εγκαίνιά τους.

Αναρωτιόμασταν βέβαια όλον αυτόν τον καιρό γιατί περίμενε ο Κος Μαμσάκος τόσα χρόνια να εγκαινιάσει αυτά τα έργα. Η απάντηση όμως μάλλον είναι απλή. Αν δεν έχεις όραμα για την πόλη σου και δεν έχεις σχεδιάσει και δεν μπορείς να υλοποιήσεις έργα δικά σου, προσπαθείς να αναβάλεις τα εγκαίνια, ώστε να φανούν δικά σου τα έργα για τα οποία δεν κόπιασες καθόλου.

Κ. Μαμσάκο, ο Δραμινός λαός γνωρίζει πολύ καλά τα έργα της Δημοτικής Αρχής του Κυριάκου Χαρακίδη και είναι υπερήφανος γι’ αυτά.

Περιμένει, χωρίς ελπίδα, μήπως δει να εγκαινιάζετε κάποιο δικό σας μεγάλο έργο.

Περιορίστε τα ταξίδια, τις γιορτές και τα πανηγύρια και ασχοληθείτε με την Δράμα και τους Δραμινούς.

Γραφείο Τύπου

e-mail: poli-zoi@outlook.com

Διαδίκτυο: www.polikaizoi.gr

Top 10