Η Ονειρούπολη Δράμας 2017-2018 μέσα από τον φακό του Proklitiko.gr (Εικόνες)

0
14

Την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 άνοιξε τις πύλες της η Ονειρούπολη της Δράμας και μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου 2018 ζήσαμε όμορφες, μαγικές και παραμυθένιες στιγμές.

 

Για 14η συνεχή χρονιά, ο Δημοτικός Κήπος και η Κεντρική Πλατεία της πόλης μεταμορφώθηκαν σε παραμυθένια σκηνικά και όλοι οι επισκέπτες γίνανε πρωταγωνιστές στο απόλυτο χριστουγεννιάτικο παραμύθι. Τους υποδέχτηκε μια ονειρική πόλη, στην οποία κατοικούν τουνελόδρακοι, ξωτικά, αόρατα πράσινα καγκουρό, νεράιδες, μικρά λυκάκια, καλικάντζαροι, ιπτάμενα σουρωτήρια, χιονάνθρωποι και κυρίως ο Άγιος Βασίλης!

Η ατμόσφαιρα της αγαπημένης γιορτής, συνοδευόμενη από χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ακολουθούμενη με υπέροχες διαδρομές από γέφυρες και μονοπάτια, ξεπρόβαλε στις φωτισμένες λιμνούλες, πήδηξε από νούφαρο σε νούφαρο, σκορπίζοντας από τις καμινάδες των μικρών ξύλινων σπιτιών, φτάνοντας ακόμη και στα πιο ψηλά δέντρα και παρασύροντας στο ρυθμό των ημερών όλους όσοι βρέθηκαν εκεί.

Η Ονειρούπολη της Δράμας ιδρύθηκε το 2004 και δεκατέσσερα συνεχόμενα Χριστούγεννα φιλοξένησε στο ομορφότερο και πιο παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας χιλιάδες επισκέπτες από όλον τον κόσμο, κάνοντας τη Δράμα πρωτεύουσα των Χριστουγέννων!

Ο χώρος που φιλοξενεί την παραμυθένια Ονειρούπολη, ο δημοτικός κήπος και η κεντρική πλατεία της πόλης, κατακλύστηκε από δεκάδες χιλιάδες λαμπερά χαμόγελα και φωτεινά πρόσωπα από επισκέπτες κάθε ηλικίας! Και φυσικά από πολύ δυνατές παιδικές φωνούλες, καθώς οι δεκάδες δωρεάν δράσεις και εκδηλώσεις ενθουσίασαν τις ευαίσθητες παιδικές ψυχές.

Συναυλίες, παραστάσεις κουκλοθέατρου, ακροβατικές φιγούρες, μαγικά τρικ, παιδικές παραστάσεις, παρουσιάσεις παραμυθιών και τόσες άλλες εκδηλώσεις, σε συνδυασμό με τις συναρπαστικές, δωρεάν δράσεις της πιο ατμοσφαιρικής, ελκυστικής, πρωτότυπης και ποιοτικής χριστουγεννιάτικης γιορτής της Ελλάδας, συνέθεσαν το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό, βγαλμένο από το ομορφότερα παιδικά παραμύθια, για να περάσουν μικροί και μεγάλοι τα πιο τρυφερά και ρομαντικά, τα πιο αγαπημένα και γλυκά Χριστούγεννα!

Και πέρα από τις ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες δράσεις, μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να περάσουν στιγμές ανεμελιάς, με ξέφρενα παιχνίδια, στο fun park της Ονειρούπολης, αλλά και να επισκεφτούν τη γεμάτη χρώματα, αρώματα και γεύσεις Χριστουγεννιάτικη αγορά, να δοκιμάσουν τοπικές γεύσεις και να προμηθευτούν ενθύμια για να κρατήσουν για πάντα την ανάμνηση των Χριστουγέννων που πέρασαν στη Δράμα!

Δίνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη Ονειρούπολη, όλοι εδώ στη Δράμα. Καλή αντάμωση

 

Το Proklitiko.gr ήταν και φέτος στην Ονειρούπολη Δράμας και με την βοήθεια του φωτογράφου Γεώργιου Δελημόση σας μεταφέρει μερικές όμορφες εικόνες:

 

Ακολουθήστε μας στο facebook:

Αφήστε το σχόλιό σας