Ο σκύλος ξετρύπωσε 30 συσκευασίες με χασίς στην Κομοτηνή

0
8

Το εκπαιδευμένο τετράποδο ερεύνησε απ’ άκρη σ’ άκρη τα σπίτια που χρησιμοποιούν οι δύο ύποπτοι Έλληνες ηλικίας 25 και 23 χρόνων και ξετρύπωσε τη μια μετά την άλλη 30 νάιλον συσκευασίες.  

 

Μπόλικη δουλειά είχε ο εκπαιδευμένος στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλος που έφεραν μαζί τους οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών σε μια γειτονιά στην Κομοτηνή, όπου τους οδήγησαν οι πληροφορίες για δυο νεαρούς ότι απασχολούνταν στην πώληση ποσοτήτων χασίς. 

Το εκπαιδευμένο τετράποδο ερεύνησε απ’ άκρη σ’ άκρη τα σπίτια που χρησιμοποιούν οι δύο ύποπτοι Έλληνες ηλικίας 25 και 23 χρόνων και ξετρύπωσε τη μια μετά την άλλη 30 νάιλον συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 255,6 γραμμαρίων, 12 ναρκωτικά χάπια για τα οποία οι δράστες δεν διέθεταν ιατρική συνταγή και αρκετούς σπόρους κάνναβης.

Οι δυο νεαροί συνελήφθησαν και οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 68 κενές νάιλον συσκευασίες και 695 ευρώ, που προέρχονταν από τις πωλήσεις τις οποίες είχαν ήδη κάνει. Στη συνέχεια, οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ακολουθήστε μας στο facebook:

Αφήστε το σχόλιό σας