Νικόλ Σέρζινγκερ: Πίνακας ζωγραφικής σε καταρράκτη στη Χαβάη

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες της 42χρονης καλλονής, η οποία «γιόρτασε» με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο τα γενέθλια του συντρόφου της

«Ρίχνει» το Instagram η 42χρονη, Νικόλ Σέρζινγκερ, με τις στιγμές ξεγνοιασιάς που απολαμβάνει.

Σε ειδυλλιακό τοπίο στη Χαβάη γιορτάζει τα γενέθλια του 36χρονου συντρόφου της Τομ Ίβανς. Η τοποθεσία και το σκεπτικό πίσω από τη φωτογράφιση της τραγουδίστριας παραπέμπει σε έβδομη τέχνη.

 

Στέκεται με μοιραίο ύφος ανάμεσα στα βράχια, με το νερό να κυλά, ενώ παράλληλα επιδεικνύει το καλλίγραμο κορμί της με ένα λευκό μαγιό.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger)

Στο εξωτικό τοπίο, που επέλεξε να βρίσκεται, η δημοφιλής τραγουδίστρια εμφανίζεται με τα μαλλιά βρεγμένα, χωρίς make-up και με πολλή φαντασία, όπως εξάλλου προδίδουν και οι πόζες.

Εκτός από την ομορφιά της, η Νικόλ Σέρζινγκερ επιδεικνύει και τις γνώσεις της στη γιόγκα, αφού ανάμεσα στα βράχια δείχνει πώς μπορεί κανείς να ξεφεύγει νοερά από την καθημερινότητα.

 

Αισθάνεται τη φύση, όπως φαίνεται και από τις λεζάντες των φωτογραφιών της, σαν στο σπίτι της.


Surfe.be - Banner advertising service


Τι είναι το πρόγραμμα περιήγησης CryptoTab; Πως να κάνετε εξόρυξη Bitcoin!

0
Πρόγραμμα περιήγησης CryptoTab Τι είναι το πρόγραμμα περιήγησης CryptoTab; Το CryptoTab Browser είναι ένα δωρεάν ελαφρύ πρόγραμμα περιήγησης με πρόσθετη λειτουργικότητα για εξόρυξη Bitcoin. Μπορεί να εξατομικευτεί σύμφωνα με τις επιθυμίες σας με χιλιάδες διαθέσιμες επεκτάσεις για να επεκτείνετε τη λειτουργικότητα του προγράμματος περιήγησης και να κάνετε...

Δείτε Επίσης