Μηχανοκίνητη πορεία στη Θεσσαλονίκη για τη Γενονοκτονία των Αρμενίων

Περίπου 75 αυτοκίνητα και δίκυκλα πραγματοποίησαν το απόγευμα του Σαββάτου μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με αφορμή τα 106 χρόνια από το έγκλημα του 1915, την γενοκτονία των Αρμενίων.

Τα αυτοκίνητα, τα οποία φέρουν τις σημαίες της Αρμενίας, ξεκίνησαν από την οδό Λαγκαδά, κατευθύνθηκαν προς την Αγίου Δημητρίου, κατηφόρισαν την Ιασωνίδου, συνέχισαν προς την οδό Δωδεκανήσου.

Στη συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου και Αγίας Σοφίας, υπήρξε φραγμός της ΕΛΑΣ , με κλούβα των ΜΑΤ, για να μην κινηθεί η πορεία προς το τουρκικό προξενείο.

Οι διαδηλωτές, όπως μπορείτε να δείτε και στα video του GRTimes, κορνάρουν, ανεμίζουν τη σημαία της Αρμενίας και φωνάζουν συνθήματα απαιτώντας να “βγει έξω η Τουρκία από την Αρμενία”.


Surfe.be - Banner advertising service


Τι είναι το πρόγραμμα περιήγησης CryptoTab; Πως να κάνετε εξόρυξη Bitcoin!

0
Πρόγραμμα περιήγησης CryptoTab Τι είναι το πρόγραμμα περιήγησης CryptoTab; Το CryptoTab Browser είναι ένα δωρεάν ελαφρύ πρόγραμμα περιήγησης με πρόσθετη λειτουργικότητα για εξόρυξη Bitcoin. Μπορεί να εξατομικευτεί σύμφωνα με τις επιθυμίες σας με χιλιάδες διαθέσιμες επεκτάσεις για να επεκτείνετε τη λειτουργικότητα του προγράμματος περιήγησης και να κάνετε...

Δείτε Επίσης