22.1 C
Drama
Δευτέρα, Μάιος 20, 2019

Αρχική Gossip Η Ιωάννα Τούνη ποζάρει με τη δίδυμη αδερφή της και αποκαλύπτει την...

Η Ιωάννα Τούνη ποζάρει με τη δίδυμη αδερφή της και αποκαλύπτει την αλήθεια πίσω από τις φωτογραφίες της

- Διαφήμιση -

Η Ιωάννα Τούνη είναι μία από τις ελάχιστες διαγωνιζόμενες σε τηλεοπτικό παιχνίδι, που έχουν καταφέρει να μείνουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στην επικαιρότητα ακόμη και μετά το πέρας της συμμετοχής τους στο εκάστοτε πρόγραμμα.

Κάπως έτσι μετά το τέλος του πρώτου κύκλου του My Style Rocks, η εκρηκτική Θεσσαλονικιά ασχολήθηκε ενεργά με το Instagram, καταφέρνοντας έτσι να συγκεντρώσει 300.000 followers.

Αντί να ανεβάσει κάποια φωτογραφία με μπαλόνια ή τούρτα για να γιορτάσει την «επιτυχία» της, επέλεξε να ανεβάσει μια φωτογραφία με τη «δίδυμη»αδερφή της.

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται η ίδια όπως είναι στην καθημερινή της ζωή, αλλά και όπως είναι στις φωτογραφίες που δημοσιεύει στο προφίλ της.

Με αυτήν την ανάρτηση και το μακροσκελές κείμενο που τη συνοδεύει, θέλησε να δείξει πως η αληθινή ζωή δεν είναι τόσο τέλεια όσο φαίνεται στο Instagram.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

ΑΠΟ ΔΩ Η ΔΙΔΥΜΗ ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ! Έχουμε γίνει πια 300 χιλιάδες σε αυτό το προφίλ & δεν υπάρχουν λόγια να σας ευχαριστήσω…. Σκεφτόμουν τι να ανεβάσω, τι να γράψω, αν πρέπει να κάνω κάτι σε “celebration mood”, να φουσκώσω μπαλόνια κλπ.. να γιορτάσω την «ινσταγκραμική επιτυχία» μου. Ένιωσα την ανάγκη ωστόσο να κάνω κάτι πιο αληθινό… κάτι πιο «εγώ». Τόσες νεαρές κοπέλες με ακολουθούν, με θαυμάζουν ή ακόμη με έχουν ως πρότυπο… Θέλω να πω σε εσένα, που διαβάζεις αυτό το ποστ, πως η αληθινή ζωή δεν είναι το instagram!!!! Ό,τι βλέπεις εδω μέσα… αυτές οι -κατά τα άλλα- «τέλειες εικόνες» που σε κάνουν να θες να κλαις από τα νεύρα σου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ! Φωτογραφίες περασμένες από δεκάδες φίλτρα και photoshop, βγαλμένες σε τέλεια locations, με ιδανικές συνθήκες και ένα σωρό αρώματα και μεταξωτές κορδέλες. Μ Π Ο Υ Ρ Δ Ε Σ ! Μην ψαρώνεις!!! Μην πιστεύεις ό,τι βλέπεις στα social media και στην τηλεόραση! Οι εικόνες αυτές «φτιάχτηκαν για να αρέσουν»! Είμαι απλά μια κοπέλα 25 χρονών. Δεν είμαι τέλεια! Ρουφάω την κοιλιά μου στις φωτογραφίες. Φοράω σουτιέν με ενίσχυση και τραβάω τέρμα τις τιράντες. Έχω κυτταρίτιδα. Βγάζω σπυράκια όταν περιμένω να αδιαθετήσω. Κυκλοφορώ άβαφη σαν το λέσι 6/7, γιατί τρέχω όλη μέρα… ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΓΑΠΑΩ! Και αν έχω να πω κάτι σε κάθε έναν από εσάς, είναι αυτό : «ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΣ»! Οι ατέλειες μας, είναι που μας κάνουν ξεχωριστούς… Για αυτές μας λατρεύουν οι φίλοι μας, για αυτές μας ερωτεύεται ο σύντροφος μας… για αυτές πρέπει να είσαι περήφανος!!! Την επόμενη φορά που θα δεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη, θέλω να το κάνεις με πολλή αγάπη, όπως ποτέ άλλοτε… γιατί σου αξίζει ❤️ Σας ευχαριστώ από καρδιάς. Είστε μοναδικοί & υπέροχοι!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η ® (@j.touni) στις

«Έχουμε γίνει πια 300 χιλιάδες σε αυτό το προφίλ & δεν υπάρχουν λόγια να σας ευχαριστήσω….
Σκεφτόμουν τι να ανεβάσω, τι να γράψω, αν πρέπει να κάνω κάτι σε “celebration mood”, να φουσκώσω μπαλόνια κλπ.. να γιορτάσω την «ινσταγκραμική επιτυχία» μου. Ένιωσα την ανάγκη ωστόσο να κάνω κάτι πιο αληθινό… κάτι πιο «εγώ».
Τόσες νεαρές κοπέλες με ακολουθούν, με θαυμάζουν ή ακόμη με έχουν ως πρότυπο…
Θέλω να πω σε εσένα, που διαβάζεις αυτό το ποστ, πως η αληθινή ζωή δεν είναι το instagram!!!! Ό,τι βλέπεις εδω μέσα… αυτές οι -κατά τα άλλα- «τέλειες εικόνες» που σε κάνουν να θες να κλαις από τα νεύρα σου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ!
Φωτογραφίες περασμένες από δεκάδες φίλτρα και photoshop, βγαλμένες σε τέλεια locations, με ιδανικές συνθήκες και ένα σωρό αρώματα και μεταξωτές κορδέλες. Μ Π Ο Υ Ρ Δ Ε Σ ! Μην ψαρώνεις!!! Μην πιστεύεις ό,τι βλέπεις στα social media και στην τηλεόραση!
Οι εικόνες αυτές «φτιάχτηκαν για να αρέσουν»!
Είμαι απλά μια κοπέλα 25 χρονών. Δεν είμαι τέλεια! Ρουφάω την κοιλιά μου στις φωτογραφίες. Φοράω σουτιέν με ενίσχυση και τραβάω τέρμα τις τιράντες. Έχω κυτταρίτιδα. Βγάζω σπυράκια όταν περιμένω να αδιαθετήσω. Κυκλοφορώ άβαφη σαν το λέσι 6/7, γιατί τρέχω όλη μέρα… ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΓΑΠΑΩ!
Και αν έχω να πω κάτι σε κάθε έναν από εσάς, είναι αυτό : «ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΣ»!
Οι ατέλειες μας, είναι που μας κάνουν ξεχωριστούς…
Για αυτές μας λατρεύουν οι φίλοι μας, για αυτές μας ερωτεύεται ο σύντροφος μας… για αυτές πρέπει να είσαι περήφανος!!!
Την επόμενη φορά που θα δεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη, θέλω να το κάνεις με πολλή αγάπη, όπως ποτέ άλλοτε… γιατί σου αξίζει.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς.
Είστε μοναδικοί & υπέροχοι!», έγραψε η Ιωάννα στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.

Top 10