Εργοδότρια στη Δράμα χτύπησε υπάλληλο που δεν γύριζε το δώρο Χριστουγέννων (Βίντεο)

Απίστευτο κι όμως ελληνικό. Εργοδότρια χτύπησε υπάλληλο της, όταν αυτή αρνήθηκε να της δώσει πίσω το δώρο το Χριστουγέννων.

Πολλές είναι οι αυθαιρεσίες εργοδοτών που έχουν να κάνουν με το δώρο των Χριστουγέννων, οι οποίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Μία τέτοια συνέβη στην Δράμα, όπου μία εργοδότρια ζήτησε από την υπάλληλο της, να της επιστρέψει το δώρο που μόλις είχε πάρει από το ATM.

Η κοπέλα από την πλευρά της αρνήθηκε κάτ που είχε σαν συνέπεια να υπάρξει μεγάλη ένταση, με αποτέλεσμα να υπάρξει ακόμα και χειροδικία, καθώς η εργοδότρια χτύπησε την υπάλληλό της με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να καταλήξουν στα δικαστήρια.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί ότι υπάρχουν ακόμα περιπτώσεις εργοδοτών, οι οποίοι ζητάνε από τους εργαζομένους τους το δώρο των Χριστουγέννων που τους έχουν καταβάλει, αλλά και το αναλογικό ποσό που έχει καταβληθεί από το κράτος.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί: 

 

 Δείτε και το βίντεο από το Star ΕΔΩ

ΠΗΓΗ: SDNA.GR


Surfe.be - Banner advertising service


Τι είναι το πρόγραμμα περιήγησης CryptoTab; Πως να κάνετε εξόρυξη Bitcoin!

0
Πρόγραμμα περιήγησης CryptoTab Τι είναι το πρόγραμμα περιήγησης CryptoTab; Το CryptoTab Browser είναι ένα δωρεάν ελαφρύ πρόγραμμα περιήγησης με πρόσθετη λειτουργικότητα για εξόρυξη Bitcoin. Μπορεί να εξατομικευτεί σύμφωνα με τις επιθυμίες σας με χιλιάδες διαθέσιμες επεκτάσεις για να επεκτείνετε τη λειτουργικότητα του προγράμματος περιήγησης και να κάνετε...

Δείτε Επίσης